Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Há nézzük csak: a süllyesztett ülés miatt a már az én combom sem feküdt fel teljesen. A fejemet nem vetrem be az tény, de hátul ülni hosszabb úton, nem kényelmes nekem. A csomagtartóval és annak funkcionalitásával mi legyen?
Az x6 azon kívül, hogy nagyobb fogyasztás mellett gyorsabban megy, mit nyújt még? Mert terepre álmodni nem lehet vele. Presztízs talán, de ugye csak magában az ára ehhez kevés. Szerintem. -
Integrale
veterán
Land Cruiserre nem irtam, hogy az, mert nem az. De az X6 szerintem egy vergodo bogarra emlekeztet, ha egy poloska sportos, akkor elhiszem, hogy az X6 is az.
Alomautonak pedig hatalmas tulzas nevezni, amelyik motorral ad valami izgalmat, azok betegek.175 vagyok (bitpork, en meg jelenleg is
) kenyelmetken hatul ulni.
Alapbol nevetseges osszevetni a ket autot. Az egyik egy divattargy, a masik pedig egy celszerszam.Mindegy is, izlesek es pofonok, csak eros volt a kijelentes, foleg "szerintem" nelkul.
X6-ot ajanlanad varosba? Miert akarsz neki rosszat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- World of Tanks - MMO
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- iPhone topik
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest