Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
Lavidaloka #101489 üzenetére
Biztos így van, de ha csak úgy olvasom valahol, már teszem is az "urban legend - mindig mással történik meg" könyvjelzőim közé
Nem teszel fel képet a kocsiról?Astra G kormány: vársoban használt 96k km-es, úgy, h én 2x dudáltam vele jobb kézzel, ott már a balos igencsak ki fog esni, úgy, h én beletettem 20k-t, és sztem van még a kormánynak olyan 10k hátra. Váltó/kézifékszoknya egy hányadék. Ez van, ilyen anyagból van. Értelemszerűen, ha reggel-este 50-50 km-t megyek főúton, pályán, nem nagy forgalomban, és 10 perc után 5-ben van mindig a váltórúd, éjszaka garázs, nappal fedett parkoló, ott elhiszem, h 180k-nál újszerű.
-
hdman
őstag
válasz
Lavidaloka #101489 üzenetére
Az elég tág fogyi
A felni viszont nagyon szép, ze az egyik legjobban sikerült e46 felni.
Az, hogy eddig nem kellett rá költened, még sajna nem jelent semmit, bármikor beeshet egy nagyobb javításm de hát ilyen a popszakma.
Amikor én vettem, kb fél évig én sem költöttem rá, csak aztán jöttek a szépészeti beavatkozások, meg akkor már nekiálltam pár dolgot kicseréltem (izzítógyertya, akku, hűtő-fékfolyadék, ilyenek), akkor idén vettem 2 garnitura gumit (260k), fékcsere, kettőstömegű, kuplung, kinyomó... Most lekopogom, talán összeállt, de ez a vételár + párszáz ezer volt
Pedig sokáig kerestem, és nem lefingottat vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Villanyszerelés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest