Új hozzászólás Aktív témák

  • Tom1939

    őstag

    Üdv!

    Ötleteket kérek hátha nem jut valami eszembe ami jó lehetne.

    Jelenleg 1 autóm van, és az élet úgy hozta hogy a gyerekek növekedésével (plusz órák suli után) újra kellene 2 autó.

    Jelenlegi autóm, egy hyundai i30 amit még újonnan vettem (2007-es olyan 1,5 millát érhet még).

    Az i30-al a legnagyobb bajom hogy ahogy egyre rosszabbak az utak pesten illetve egyre agyatlanabb fekvőrendőrök miatt gyakran leverem az alját, és ez nagyon felidegesít(halál óvatos vagyok pedig...). Nu és a csomagtér is lehetne kicsit nagyobb.

    Lenne egy "nagy" és egy "kicsi" autó a jövőben.

    Nagy: nagyobb hasmagasság vagy 6 inkább 7 ülés legalább rövid távra (keresztlányaim is gyakran jönnek nyaralni velünk balcsira illetve amikor mi megyünk feléjük programok könnyeben 1 autóval intézhetőek). Kettő együtt nehéz, külön külön is lehetséges. Benzines kellene mert sok rövid út is lesz. De nem zabálós :) Max 4-5 éves. Automata és turbo köszönöm nem.

    Jelöltek esélyesség sorrendjében: Új Mitsu ASX 1.6 benzin(régen sokkal drágább volt, használtan sem olcsóbb), 3-4 éves 7 személyes 1.8-as benzines toyota verso, Esetleg honda fr-v benzinesben (de ahogy nézem a hondák is alacsony hasmagasságúak). Esetleg ránézek az új suzuki sx4-re. De fotókon nem tetszik.

    Kicsi: 4-5 éves toyota iq. Ez inkább szerelem... Smart biztosan vacakabb és egyébként sem tudja a vészforgatókönyvet (asszony plusz 2 gyerek). Hasonló picurról én nem tudok.

    Ja a keret a nagyra 4,5 milla, a kicsire 1,5-1,8 (i30 ára meg max egy kicsi) max. Max 4-5 évesek, sokáig megtartanám őket. Tehát fő a megbízhatóság, én túlélem az 1,6-os benzines asx-et és az 1,0-ás iq-t. Tudom hogy nem versenyautó. De ha kevesebből kijön a tipp csak örülök.

    Köszönöm a tippeket.

    Ja igen, a szakcikk alapján túlköltekezem, tudom :) De felmentésemre nem hitelből lesz :) Hitelből én nem fogyasztok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák