Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Okés. Akkor reggelek, thx mindenkinek.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
nagyúr
-
Rivaul
addikt
válasz werszomjas #93057 üzenetére
Megy pm.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
hobizoli
nagyúr
válasz DeFranco #93022 üzenetére
ja, csak ki a tosz bizonyitotta volna be, hogy ~135-l mentem es nem 160-l? meg hogy nem csak siman belementem hatulrol a 95-l csettego tatterba, mert nyitott szemmel aludtam, hanem kozvetlenul elem valtott savot, boven a fektavon belul?
foleg, hogy utana jon a nekem 40 eve van jogositvanyom es nem volt meg egy koccanasom sem cimu megmagyarazo szovege, es jaj a szegeny baaacsi, es fu a felelotlen szaguldozo fiatal-----
ennel a rezesova-s ugynel is azt nem ertem csak, hogy ott volt az a autopalyas felvetel par km-l korabbrol, ahol veret a belso savban, a kulsoben meg ott halad az a valagnyi kamionhogy na azok kozul mennyi allt meg es vette le a poroltojat eloltani azt a meg csak egni kezdo autot? vagy akar az aminek nekikoccant az utkozes utan a Punto
a kamionokon ugyan is kotelezo a tuzoltokeszulek, mindegyiken ott van/volt, es ha 1 nem is eleg erre, de 4-5 vagy akar 8-10 siman, annyi kamion meg boven volt ottazt meg siman el tudtak volna oltani azzal es akkor lehet nem hal meg senki benne, ha mar akarhogy is, de meg is tortent a baleset
azokat is mind be kene sittelni melle, ugyanugy egy peldat statualva ezzel istöbb drón kell ;P
-
rgqjx
aktív tag
válasz parandroid #93030 üzenetére
Szerintem németbe is át tudod vinni a magyar bónuszodat. Kicsit macerás, de szerintem megértheti.
-
mycso
veterán
válasz parandroid #93017 üzenetére
No, este hazaérek kiszámolom már én is.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
bobsys
veterán
Azert meg mindig meglepodok, hogy az echte amcsi autonal (Dodge Charger) mennyire egyszeruen kepesek elbacni a belso kinezetet egy tokegyszeru dologgal
Muszerfal szerintem nem rossz, eleg jol nez kiUtanna elnezel balra a kozepkonzol fele es eme csodas radio fogad
Egyebkent az auto maga tetszik. Tagas, kenyelmes vezetni, megy is ha az ember odalep es 8 merfold volt benne mikor felvettem hetfo delutan leadaskor meg lesz benne vagy 200
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
titán
Sziasztok!
Erdeklodnek, hogy tudtok-e esetleg valamit a pd sdi vw motorrol? Ez pd elemekkel szerelt es turbo nelkuli motor, vagy meg a regi befecskendezos adagolos? Egyik ismerosom gondolkodik ilyenen es nem tudja pontosan mit jelent ez a tipusjeloles. En arra tippelek, hogy pd motor de nincs rajt turbo.
Koszi szepen! Es tenyleg csak a konkret info erdekelne.
-
titán
válasz parandroid #93074 üzenetére
Koszi!
Akkor ez ugyan ugy pd motor, mert attol fel a gyerek, hogy ha beszarik a pd elem az sokba kerul, de akkor ezt igy nem tudja kikerulni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz trassher #93076 üzenetére
Ez áttétel függő is meg motor (nyomaték) függő erősen. Az enyémnél pl 4-ben a 60km/h kb 2000rpm-et jelent, ha ott felváltanék 5-be akkor csak dadog(na).
A manual azt javasolja, hogy 68 felett váltsak 5-be. De mondjuk ez nem is városi autó rövid átételekkel...
mod:
rvilike: Én nem hogy a km költséget nem merem kiszámolni de még az átlagfogyit sem merem megnézni.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Semmi gond, kirendelünk neked egy pénzügyi gondnokot.
Mikor legutóbb néztem a 9,5-es katalógus adat helyett 10,5-et mutatott a bc ami nyilván nem is teljesen pontos. Pedig nem is küldtem meg.
Am az létezik, hogy a 5w40-ről 5w30-ra váltással 3dl-el csökkent a fogyim? Még csak egyszer mértem országúti poroszkálás közben de 7,8-ról lement 7,5-re...
mod:
giigz: Háát én nem, mert tuti a kardomba dőlnék.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
xtevo
őstag
Első (saját) autónak kinézett Fiat Punto 1.9 JTD-nek vajon mennyibe kerülhet a biztosítása? Még nem volt ezelőtt kötelezőm soha... Illetve, ahogy láttam a városi 6, városon kívüli 4, vegyes 5 literes fogyasztás tartható, mi erről a véleményetek?
-
Bdanyy
addikt
Nekem most volt egy elég extrém fogyasztásom a bc szerint, 5.6l 70-es átlagsebesség mellett. Igaz tényleg elég lassan mentem, tök egyenletesen, de akkor is nagyon kevésnek tűnik (Octavia 1.8T)
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
trassher
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs