Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz DeFranco #94051 üzenetére
Nem teljesen azt írja le, hogy mit engedhetsz meg magadnak, hanem hogy mindenki pazarol, és sokat költ a kocsijára... A valós válasz a kérdésre meg elérhető ha egy fizetős tanfolyam után megkérdezed. Reklám, tanít a spórolásra, de a konkrétumok az a fizetős kategória
ReSeTer: Biztos jó a homemade mérő? 20s megvan, ha nem teljesítménycsúcs körül forgatod. Persze, a végén az is lehet, hogy a motor kopott
Bull Boss: Golf Country? Régi, drága, de a követelményeket teljesíti.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz molnarpeter #94052 üzenetére
nem az a baj vele hogy nem tanit meg ingyen mindenre, nyilvan semmi nincs ingyen, ez csak egy teaser.
de egy ilyet meg lehet fogalmazni ennel sokkal szabatosabban, targyilagosabban is. sot, sokkal szabatosabban es targyilagosabban kell megfogalmazni, hogy hiteles legyen. ehelyett ki nem bontott feligazsagokat, meg lozungokat puffogtat.
olyan az egesz mintha idegbol irta volna, hirtelen felindulasbol, aztan olvasas nelkul posztolta. pedig ez egy tervezett cikksorozat tervezett resze.
ez igy engem nem igazan gyozne meg, ha penzugyi tanacsadot keresnek.
-
mokus1
addikt
[moderálva]
Szakmai topikban tilos hirdetni!
[ Módosította: Qru ]
-
LOL mióta szakmai hogy sz@rfosch dízel?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Kornel
veterán
Toledo 2 tdi?
[link] -
szőröscica
addikt
Van nálam egy J Astra, 1.6 benzin, 20 ezer km-el.
Ezt a szart...Az egy dolog, hogy az elektronikája egy hulladék, mert random felbőgeti a rádiót és reggelente, mikor hideg van kint, alacsony hűtővízszint miatt panaszkodik, holott majdnem maxig van.
De hogy valami ilyen szinten ne menjen, az számomra hihetlen. Az egyetlen pozitívum amit el tudok mondani róla, hogy alapjáraton nem hallani a motort és nincs semmi vibráció. De már 100-nál bőven hallatja a hangját, arról meg ne is beszéljünk, hogy a tűzfalon át kell nyomnom a gázpedált, hogy valami gyorsulásnak nevezhető dolgot produkáljon. Kb. az első két fokozat, ami ér is valamit, de harmadikban nyolcvanról besorolni az autópálya-felhajtóról már kihívásnak számít.
Mellette ma a 7. kerből kijönni 30km-t, amiből 20 az m0-n volt 110-el, sikerült 7.1-es fogyasztással.
Vicc. Két dologra jó ez, hogy megtanuljam megbecsülni a saját, 9 éves, 187 ezret futott kocsimat, és hogy tudjam, el kell vinni futóműveshez, mert az Astrához képest sokkal bizonytalanabb a kormányzása. -
-v-
addikt
válasz szőröscica #94060 üzenetére
az Astrához képest sokkal bizonytalanabb a kormányzása
J astrának jó futóműve van ám. Amúgy mit vártál egy 1.6-os szívótól egy 1500-1600 kg-mos autóban?
A csigás 1.6 az fürgébb a 180 lóval.[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
Euro5 szívó benzines, úgy meg van fojtva mint állat.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz szőröscica #94064 üzenetére
Meg attól függ miből ülsz át, haver a 110lovas classicus TDI után vezette az én Euro4-es 1.6-os négyesgolfomat és már arra azt mondta mi ez a sz...
Give them hell Ukraine!
-
Qru
MODERÁTOR
-
ReSeTer
senior tag
Ma olvastam TC-n, hogy autót 3-6 havi nettó fizetésünk összegéből kellene venni.
Ha ebből indulunk ki, akkor nem kellene az utakon nagyon mást látni régi swifteken f astra meg focus1-en kívül.
Egy kisebb réteg meg járna mondjuk b5.5-s passattal.
Nektek mi a véleményetek erről?
-
szőröscica
addikt
Nem is hasonlítanám a sajátomhoz, az nem fair, de ennél még a Transit Custom-ünk is érezhetően jobban megy. Igaz az 155 lovas, de alaphangon 1800 kiló és sokkal nagyobb a homlokfelülete, végtére is egy teherautó.
Tényleg csalódást keltően lomha, pedig egyébként egy nagyon szép autó és a beltér is kellemes, viszonylag csendes, kevés a szélzaj.
-
Gergőke88
addikt
Multkor az Opel topikba le lettem ugatva rendesen , amikor megjegyeztem hogy az 1.4 szivobenzin 87le -vel vicc kategoria a J Astraban. De ott a nagyokosok leugattak, hogy boven eleg az...
-
-
TaaT
nagyúr
válasz ReSeTer #94068 üzenetére
"Egy kisebb réteg meg járna mondjuk b5.5-s passattal.
Nektek mi a véleményetek erről?"
Az hogy lebecsülöd az itthoni jól kereső embereket.
Van itt helyben orvos házaspár, millió forint felett keresnek havonta, fejenként.
A vállalkozókról se feledkezz meg... És még lehetne sorolni.
Give them hell Ukraine!
-
runner 125
nagyúr
-
ReSeTer
senior tag
Ők beletartoznak az extrém rétegbe.
De már nem azért, de ennyi erővel egy 1 milkás autót (szerintem innen lehet normálisat kapni, amire nem kell rákölteni a fizetésedet) csak az tud megvenni, aki nettó 300-at és 166 között keres.
TC-sek nem igazán jártak még vidékenMásik meg az, hogy biztos, hogy az jár jól, aki vesz egy bontószökevényt 300-400 ezerért, minthogy vár egy kicsit és vesz 800-ért egy olyat, amire talán nem kell költeni annyit?
Félre ne értsetek, tudom, hogy mire gondoltok, de az nem 1millás autónál van, hanem 2-nél és általában prémium dízeleknél jellemző.
[ Szerkesztve ]
-
raczger
őstag
Megbízható szakit nem ismer valaki esetleg, aki alvázvédelemmel foglalkozik? Budapesten vagy attól északra.
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ReSeTer #94079 üzenetére
Adom. Haver vett 900k-ért egy BMW-t. 1,5 millát locsolt rá 1 év alatt hogy működőképes maradjon.
footy: Úúú mindeképpen! Nem rég voltam a Merci gyárban Kecsón, az nagy élmény volt.
mod:
kornelka: Nem érünk rá, nem látod, hogy itt közgizdázunk most?!
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Kornel
veterán
senki?
ezek már nem rozsdálnak, nem? -
neduddki
nagyúr
válasz atos19881101 #94086 üzenetére
HI!
Andrasunk megf naponta jar ne naffliubul gyorbe az odihoz, nem tom hogy nem unnya
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
válasz runner 125 #94075 üzenetére
Én meg aszondom hogy ma autó nélkül csak az elvetemült ződek, és az időmilliomosok tudnak csak meglenni. Az hogy ki milyen autót vesz meg, nem keverendő össze a ténnyel hogy ez a mai világban csak itt a nyomortanya közepén luxus, minden normális fejlettségű országban a mindennapok elengedhetetlen része - ebből kifolyólag én nem tudok elítélni senkit aki megvesz -ha már a kényszer miatt- egy olyat ami egy kis többletet ad neki. Ha már meg kell fognia a bokáját, legalább élvezze.
Bár -és nem kell válaszolni- azért kíváncsi lennék hogy az itteni emberek autói hány havi bérük (nem csak legális) vajh? Meg hogy be meri-e valaki vállalni?
-
neduddki
nagyúr
válasz atos19881101 #94090 üzenetére
HI!
Neked kell tudni mit keres nalatok egy fonok:- )
udv
neduddki
mod: habar Bullanal si docenskedik
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
Nekem nincs fix havi jövedelmem, ezért nehéz számolni, de 5-7 hónap az elmúlt 1 évet alapul véve.
És itt van a bibi. Hol jön ki a népeknek beadagolt minimum 150k + átlag? Uh a muksó írhat ilyen okosságokat h ennyi meg annyi havi átlag felett nem telik, de a férfiembernek már más luxus nem jut manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest