Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz DeFranco #88201 üzenetére

    Nézőpont kérdése, én nem így látom.

    Nem akarok szofisztikált mélységekig elmenni, de egész egyszerűen elkényelmesedett a világ, mindenki elvárja a tökéletesen működő mechanizmust és ki van akadva, ha valami nem működik magától megfelelően, netán gondolkodni kell.

    Nem hiszem azt, h bármilyen konstrukciót, megoldást, ami egy minimális odafigyelést igényel az ember saját érdekében, szarnak kell titulálni. Tény h a mai benzin és dieselmotorok elértek egy elég komoly szintet, ahonnan már nem nagyon lesz feljebb. Pont ez a komplex szint igényel kompromisszumokat. Egy motor élettartam növeléséhez nem kell gépészmérnöknek lenni, csak egyszerűen kell pár apró figyelmesség, amire bárki képes, csak akarni kell.
    A másik legnagyobb probléma a mai fejekben, h utánajárás nélkül vásárol mindenki agyba főbe. A szalonban nem fogják ezeket mindenkinek belerágni a szájába, sőt, boldog boldogtalannak eladják a turbós downsizing dieselt, mert most arra van a legnagyobb jutalék és könnyű meggyőzni az átlagot, hisz a prospektus is alátámasztja. Erős, keveset fogyaszt. Leszarja az értékesítő, h József csak 6 km-re járna vele. József és a többi birka pont úgy fogja használni az új dieselt, mint az előző szívóbenzinest, majd anyázik, ha lefingja magát a turbo, eltömődik a részecskeszűrő és kettőstömegűt is kell cserélni.

    Nem sokáig élvezhetjük a szögegyszerű szívóbenzinek korát, pont úgy ahogy te is és én is, rá leszünk kényszerülve, nem tudunk majd mást venni és a pénztárcád érdekében hidd el, h te is figyelni fogsz rá. Mert nyitott szemmel és füllel jársz, tudod h mit vettél.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák