Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mindent el lehet nyűni. Tartósnak mondott a Suzuki, s nem csak városba lehet használni, jó az kis hazánkban ide, vagy oda is elszaladni, de azt is el lehet nyűni.
De a Dácsiákat hagyjuk már pihenni, egyszerűen erotikus kívül belül, a tartósság meg...
Tudod nem jó dolog az, mikor azzal kell takarózni, hogy "legalább tartós!" (bár ezt sem lehet tudni még, hisz nem sok erdőt mezőt keresztbe kasba járó duster felhasználó nyilatkozott még eddig 5 év strapálás után), miközben anyag minőségben és külcsínben is elmarad sok 15 éves kocsitól. Engem főleg a belseje nyomaszt. Utálnék bele ülni is, nemhogy annyi pénzt kiadni érte.
De hát ez kis hazánkra eléggé jellemző dolog, nem az első eset a legyen olcsó és legyen új, null km-es és már meg is veszünk belőle sokat. Vagy akár rengeteget is.Aztán nem győzöm kerülgetni a szememmel az első szériás suzukikat (amik megint csak elnyűhetetlenek, csak annak a pár darabnak volt baja, amiket én ismertem meg közelebbről).
De mindez off. Csak azért írtam ellen véleményt is, hogy meglegyen a jing-jang összhatás, ahol én vagyok a JUNG.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest