- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dell asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vjpeti
tag
válasz
Integra #35945 üzenetére
Persze, de melyik az a gyártó, akinek nincs alulmotorizált típusa a kisautójából? A vw nem azért csinálta az 1.2-est mert direkt gyengét akart, hanem mert ez volt a leggazdaságosabb (ennyivel is olcsóbb lehetett) Az 1.6-os motor -1 henger. Nem kell csomó új gyártósor meg évekig tartó fejlesztés, se alkatrész (dugattyú stb).
A kamiont meg tudja előzni 131-el is, hiszen azok 90 (vagy 95? nem tudom) le vannak szabályozva. Én sem szoktam 130nál többel előzni, se menni, pedig még egy 100-assal meg tudnám toldani a sebességet. Amugysem lehet 130nál többel menniErről amit irtál az jut eszembe amikor megyek a belsőben (előzök) 130-al és beáll mögém valami 1.6-os fos és elkezd levillogni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest