Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a legsúlyosbb balesetem Lengyelországban volt. olyan 7cm mély betonkemény hóbordás bolt az út, és gy jobb kormányos kamion elkezdett előzni egy enyhe jobb kanyarban. Még mellettem volt amikor jöttek szembe, és elkezdte rámhúzni a kormányt. Igen ám, de hiába mentem főúton, lakot területen kívül csak 40-nel, nem bírtam megálni és hiába tekertem ütközésig a combo kormányát jobbra, nem is kanyarodtam. Aztán egyszer csak megakadt a kerék, combo keresztbe , majd az árokba, ott meg átfordultam 1,5x. A jobb oldalán állt meg a szegény kocsi. Kemény 40 dolláromba fájt mire kivontattak a szántóból. A kamionos nem állt meg, aki meg neki szembe jött, hála Istennek éppen egy máltai szeretetszolgálatos kocsi volt, uh beszéltek annyira angolul, h mim tört el. Viszont a legközelebbi település ahonnan traktor tudott jönni a vontatáshoz, vagy 40 km-re volt, uh a hóban és mínusz 20 fokban toporogtam sokat. Na ez az eset óta kerülöm a nálabb nagyobbakat az úton.
1 szó mint 100, hagyni kell a sok sietőst menjenek csak, miattuk ne te érezd magad rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Ülőgarnitúra 3-2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest