Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
molnarpeter
nagyúr
válasz focvis #175752 üzenetére
Múltkor nézegettem, hogy az öntvény külső része és a hüvely független felül, nincs a hf alatt gát, ami plusz stabilitást adna, ez is közrejátszhat a problémákban. Olvasgatva a Toyota csoportokban tényleg kevesebb a gond a D-4D változattal, de el tudnám képzelni, hogy ugyanúgy előfordul, csak később.
A hiace motorjának semmi köze ezekhez, az még kamrás, és valóban szinte agyonüthetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
válasz bitpork #175608 üzenetére
Mivel gariban cserélték nem a kukába megy, kielemzik, és vagy felújítva másik kocsiba vagy powerbankba megy.
(#175619) bitpork
Supercharger, ha csak azon, akkor érthető, hogy megzakkant az akksi.(#175649) Dare2Live
Olyan nincs aki nem áll meg 700 km alatt legalább 3-4 alkalommal, akármilyen hajtáslácal megy a kocsi mindenképpen megállsz.(#175656) Humbucker
Az audi is egy premium autó, és mint mindegyik premium autónál a szervíz/alkatrész is premium szinten van árazva.
Vagy a másik, hogy egy eleve drágábbat nézel, és akkor később kezdődik az állandó szervízbe járogatás.(#175682) Humbucker
Focusé jobb(#175697) Bazsee71
A gumiabroncsot én a kopó alkatrészek közé sorolnám.(#175703) Richard!
Ott a pont.
Vagy ha spórolni akar a fogyasztáson, akkor esetleg még a prius 2 játszat.(#175712) koxkids
1.6 benzinessel korrekt, az 1.4 es sovány, bár talán a 2 es fokuszban már nem volt.(#175733) trialboj
Jól látod ördögi kőr.
Elektromos kocsi, abban sokkal kevesebb alkatrész van, mivel a gyártók is vagy 8 év garit vállalnak az akksira amiatt sem aggodnék olyan nagyon.
Úgy látom pillanatnyilag sokkal kevésbé lehet mellényúlni egy elektromossal használtan.
Míg egy robbanómotorosban nincs a motorra ráírva, hogy rendesen cserélték - e benne az olajat, mert ugye a 30 000 es ciklus az képtelenség.
Az elektromosban meg le kell méretni az akksit a márkaszervízzel, és pont, a korosszéria meg ugyanúgy átnézendő mint egy belsőégésűnél.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
tboldi
nagyúr
válasz trialboj #175748 üzenetére
Én csak azt mondom, hogy aki 2005 körüli autókat keresgél 2019ben, az valószínűleg utolsó tulaj lesz, és az hogy lelakja az autót mondhatni normális.
wtf
Azért nem minden használt autó szar, az én 2006-osom pl. így néz ki.
-
Doki16
addikt
Ti milyen autót vennétek 200-300k Ft-ért. Egy ismerősöm kitalálta, hogy neki ennyiért kell kocsi. (A bringám többe volt újonnan, utálok ennyiért kocsit ajánlani, hogy még jó is legyen és megbízható)
Én a 2000 körüli switfen kívül semmi más járművet nem találtam értelmesnek. Van még esetleg más ami nektek eszetekbe jut? 18-20 év körül. Benzines kell[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
őstag
válasz Doki16 #175760 üzenetére
12 éve vettem egy mazdát ennyiért, 626-ost
nem votl rossz, de csattogott a váltója, nem az a motor volt benne ami a forgalmiban, elől nagyobb kereke volt mint hátul
viszont amugy működött és talán egyszer ha lerobbant, de ott is csak egy elörgedett vízcső miatt fogyott el a víz, pár ezer ft ból ment továbbcryptot minden termékemért elfogadom
-
válasz kisza25 #175741 üzenetére
Könyörgöm, hogy jön ide honda?! VAG csoportról volt szó ha nem tévedek...
MOD
(#175754) Core2duo6600 Mindenhol van supercharger? És ez a "megy póverbankbé" szöveget hagyjuk szerintem. Nem tudom elképzelni hogy ennyi embernek kell otthoni állomás, azt meg végkép nem hoyg visszahajózzák az usába csak mert... No meg csak neked, de 1880km Dánia-Szeged és vissza 2 megállás tankolni, de jobban örültem volna ha az sem kell
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Doki16
addikt
válasz BigBlackDog #175763 üzenetére
Nincs semmi igény csak guruljon. Nincs jó érzésem ezzel az egésszel kapcsolatban. Ennyire olcsó autónál többe lesz a leve mint a húsa.
Köszi, a Renault eszembe se jutott. Alapvetően Swiftben gondolkodtam, mert annak még talán ennyi idősen is jó lehet még a motorja.
tboldi: A WagonR+ nál mikortól van benne az M13A?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
harry
veterán
Biztositasos kerdes: hetvegen vegigkattintgattam Netrisken, kaptam visszaigazolast az ajanlat tovabbitasarol, ebben szerepeltek a dijfizetessel kapcsolatos adatok, ezt at is utaltam, ma oda is ert elvileg.
Kerdesem az, hogy mi az az igazolas, amit hivatalosan magamnal kell tartanom arrol, hogy van ervenyes biztositasom? Ez az email csak azt irta, hogy tovabbitotta a biztosito fele (Aegon). Az OTP oldalarol le tudom persze menteni az atutalas adatait. De nem kene a biztositotol kapni legalabb egy emailt, hogy 'na minden rendben, ezt nyomtasd ki mert kerhetik'?
Probaltam beregisztralni az Aegon oldalan, ehhez kell egy ugyfelszam, ilyet viszont nem talalok (szerzodes szam van, ajanlat szam, de ugye a biztosito meg nem is kuldtek nekem semmit, csak a Netrisk).Varjak turelemmel, s majd irnak, vagy mi ilyenkor a teendo? Kene az igazolas az atirashoz is, inkabb emiatt lenne fontos / surgos.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
őstag
válasz harry #175767 üzenetére
az ajánlatot elfogadják az átírásnál (itt Debrecenben biztosan), de szokott a netrisk 24 órán belül küldeni végleges szerződést, amin már az szerepel hogy aktív a biztosítás
átutalás adatai nem relevánsak, nincs rá szükség az átíráshoz
fogsz egyébként majd az aegontól is kapni emailt szerintem, de a netrisk oldaláról hamabarr letölthető lesz a véglegescryptot minden termékemért elfogadom
-
harry
veterán
válasz LuckyL #175769 üzenetére
Vegso soron van ilyen tetel, hogy:
Visszaigazoló email: A szerződés megkötése végén, a szerződés megkötésének tényéről küldött visszaigazolás. [kép]Csak ebbol nekem nem kovetkezik, hogy ez be is van fizetve / a biztosito elfogadta. Ezt nem kell igazolni? Vagy az atirashoz nem kell, kesobb kozuti ellenorzesnel kerhetik, addig meg ugyis kuld a biztosito?
-
őstag
válasz harry #175770 üzenetére
nem szokták kérni közúti ellenőrzéskor, látják a rendszerben hogy érvényes-e
max külföldön a zöldkártyát, azt nekem emailben szokta küldeni a biztosító, ki lehet nyomtatni
az a visszaigazolás tökéletes lesz az átíráshoz
de nyugodtan nyomtasd ki és tűzd mellé az átutalási bizonylatot, ártani nem fogcryptot minden termékemért elfogadom
-
fecaga21
senior tag
Néha munkába járáshoz kellene egy kisebb autó egy fő részére, néha meg a csajomnak, egy autó olyan 20-30 km es ingázások munkahelytől hazáig, és az se mindig. Szerintem havi 5-600 km-től többet nem igen mennénk vele.A topicot olvasva arra jutottam, hogy egy sima szívó benzines egyszerű autó legyen 1.4-1.6 körüli bőven elég. Szervizelésre ne kelljen sok pénzt félretenni.
Az általam kinézett autók pedig a következők:
1
2
3
4
5[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz LuckyL #175771 üzenetére
Oksa, koszi!
Penteken eredetvizsga; utana eleg a mindenfele doksival elmenni a kormanyablakhoz, s ott lehet szemelyesen fizetni vagyonszerzesi illeteket + forgalmi, torzskony dijakat, igaz? Tehat azt nem kell atutalni az ugyintezes elott? Marmint a vagyonszerzesi illeteket.
-
-
Richard!
addikt
-
Webhun
tag
Sziasztok!
Használtautót szeretnék a közeljövőben vásárolni. Napi munkábajárás (2x8km), 2 hetente pestre utazás (2x130km) használnám főleg. Plusz évente legelább egyszer nyaralásra, hosszabb utakra.
Multikormányra és bluetoothos kihangosítóra munkám miatt feltétlen szükségem van.
Adott ~3.7M Ft a kocsira, átírás és egyéb költségek ebben nincsenek benne.
2013 utáni Golf VII (ferdehátú) és Jettákat néztem elsősorban 1.4 TSI (122 LE) motorral.
Ezeknek még típúshibája a kokszosodás és vezérlés átugrása? Esetleg mást ajánlanátok? -
-
Doki16
addikt
-
troland26
őstag
Urak !
Két autó közt vacillálok . Kia ceed 1.4 T-GDI illetve Opel Astra K 1.4 T kb azonos az áruk mindkettő kocsiról jókat hallok ... vélemény ? -
őstag
válasz troland26 #175785 üzenetére
Én a Kia Ceedet venném, igaz ebben eddig csak szalonban ültem, míg apámnak Astra K 1.4T (125) van, amit már többször vezettem is.
Ami szerintem a Ceed mellett szól: belső ergonómia (átgondoltabb, letisztultabb, jobban kezelhető), 1-2 évvel újabb típus, 7 év garancia, talán egy hajszálnyival jobb összeszerelési és általános minőség.
Astra K előnye? Mátrix LED fényszóró, meg ha automatákról beszélünk, a hagyományos bolygóműves váltó.
[ Szerkesztve ]
"Less but better" - Dieter Rams
-
-
-
Acheron
őstag
válasz focvis #175752 üzenetére
Csak óvatosan, a 150 lovas automata 2.2 vel való kacérkodásom másfél misimbe került - a gyengébb pont ugyanolyan szutyok, hengerfejesedésre hajlamos konstrukció, mint az erősebb, kerülendő, mint a pestis. Toyotából csak benzin vagy hibrid, a dízel felejtős - nincs belőle jó, csak idő kérdése mikor dobja le a láncot (pontosabban a hengerfejet + a blokkot) A tömítést saját költségeden cserélheted, de ha már beütött a krach, a Toyotára ne számíts, nem fogja elismerni a konstrukciós hibát - tapasztalat.
-
-
TeeJay
félisten
válasz Acheron #175791 üzenetére
nálunk 2.2 D4-D van 136 lovas fater főnökétől vette meg 100% valódi km állással
majd kiderül meddig fog hibátlanul menni meg majd fater barátja autószerelő átnéz mindent amit kell
mondjuk egy 93-as Opel Vectra 1.8i-t idén adta el apám 160ezer km-el és pöccre indult mai napig gyönyörűen megy úgy meg van nálunk becsülve az autóMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
kisza25
félisten
válasz bitpork #175790 üzenetére
Én 150- nel szoktam vele pályázni, szerintem a rendszeres karbantartás, olaj minden 10 ekm-en, 2 éve cseréltettem benne vezérlést, vízpumpát, gyertyákat, gyujtó trafókat, teljes kipufogót, az igaz, hogy most már második autó, de többször megjárta Horvátországot, Olaszországot, Ausztriát....
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
trialboj
őstag
Jól látom hogy a 2005-ös octaviaban nincs AUX csatlakozó a magnó körül, tehát csak a mondhatni primitív FM TUNNER-el lehet rá saját zenét varázsolni?
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt