Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Pff, akkor az teljesen felejtős. Inkább az 1.6 v. 1.8 benya.
Köszi.
hdman
Neked az a tapasztalatod, nekem nem.
Ismerősi körben, mindenhol látom h használják őket."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Adagolós dízel rulez. Meg az sem baj ha 2 liter plusz , mert itthon szeretik gyilkolászi a nyomatékos kocsikat, me' mén' az....
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz runner 125 #14451 üzenetére
Azt kapták meg olcsón, ezért kerül bele ez. Eladások kb 25%-át viszi és ezt is csak európában. Ezért nem érdemes nekik drága dízel mocit venni, fejleszteni egyet nadepláne nem.
Kollégámnak van 1,5-ös 109 lovas benyós, nagyon-nagyon korrekt azt kell, hogy mondjam.
Ha ebben a kategóriában nézelődnék, ezt venném az fix. Vagy egy Civic-et de a Lancer pofásabb sokkal.A telepen nálunk van egy RallyArt szedán, ha meglátom egyből csorog a nyálam...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
runner 125
nagyúr
Jaja, mi is a spoilerezett verziót néztük, piszkosul szép.
Tavaly voltunk pár E90 320D-t megnézni, de h 4m alatt azokból milyen a kínálat. Teljesen letettünk róla.Kicsit bizakodtam, h saját fejlesztés lehet, de így biztosan felejtős. Ilyen dízelmotorral két barátomnak is van autója. Egy 5 éves A3 meg egy 6 éves Passat, mindketten 6-7 kilót költöttek már rá, de persze örülnek, h 5,5-ből megáll.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
hdman
őstag
válasz runner 125 #14451 üzenetére
persze, én is hallottam már horror sztorikat sajnos elég sok ilyen van, de azért ki lehet fogni jo darabokat! Én elég sok céggel állok kapcsolatban látom mi megy.
Viszont pl apámék 3-4 évente szoktak uj autót kapni, ezalatt belecsorog 3-350e km, de folyamatosan szervizelik őket, mert ha az autó megáll, nincs munka, ergo nincs pénz. Idén a fönök megmondta, hogy nincs uj kocsi a válság miatt, mindenki tolja be valami szervizbe, aztán csináltassa meg. Az 1 milliós autóra ráköltöttek 390ezer forintot, ezzel azért majd jol jár valaki
Sopron city :)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz runner 125 #14454 üzenetére
Az még egész jó, haver a Avensis 2.0 D4-D-re +1 millát költött mire tuti lett teljesen. Kettőstömegű lendkerék, kuplung, vezérlés csere, bexart a turbó is + aprólék (betétek, szűrők, folyadékok, tárcsák, stb). Ami elég sok tekintve, hogy 3,3 milláér vette.
1,5-ös benyós nagyon faja mondom. Azzal nem jártok rosszul és szépen megy. A 100 lovas G Astra után érezhetően jobban teker (kb egyidősek) pedig papíron csak +9 ló...
Szép autó, nekem megypirosban tetszik a legjobban.#nincsbennetarcsi
-
AMD Power
titán
válasz runner 125 #14454 üzenetére
Kéne a francnak bármilyen PD vagy CR dízelautó.
-
hdman
őstag
vártam mikor jön az első megmondóember
lehet kamuzott, nem tudom, nem volt rákötve hazugságvizsgáló. Azt sem tudom, hogy volt e padon az autó, vagy csak hozzávetőleges értéket mondott. Autószerelő a srác, talán van egy kis fingja róla.
Amugy olyan nagy dolognak tünik + kb. 90ló egy chippel, és egy nagyobb turboval? szerintem nem.
-
AMD Power
titán
Több ágyban az ellenséggel - autóipari együttműködések
Trónok harca: márkák csatája - EurópaJó kis cikk.
-
8th
addikt
Szerintem meg de. 200lóhoz kell puffertartály, nagyobb intercooler, rendes csövezés, egyedi építésű hibrid adagoló, race csúcsok, nagyobb turbó, erősebb hajtókarok, kibelezett kipufogórendszer AFN leömlővel és a többi... Mindehhez még egy normális személyre szabott programot is írni kell ami minimum 1nap szopás aztán mehet padra ahol még órákat finomítgatnak rajta, hogy a teljesítmény ne füst formájában távozzon a kipufogón hanem ténylegesen le is kerüljön az útra. Ez nem úgy műxik, hogy hújj de fasza gyorsba megcsipszelem és hopp máris 200ló.
mod: Meg lehet ezt csinálni olcsóbban is de az nem fog elmenni 10.000 kilométert sem.
[ Szerkesztve ]
...
-
hdman
őstag
Ezt mind értettem, és nem én találtam ki ezeket, hanem ugy mondta. Mint irtam is, az igazságtartalmát nem tudom, nem kell nekem esni
Ha legközelebb találkozom vele, részletesen kikérdezem. A srác már k régóta autószerelő, gondolom direkt nem kurja szét, és talán annyit ért hozzá
-
!Overdose!
őstag
És ez után jön, hogy az x00k km-t futott féltengelyek és a kuplung nem bírja a megnövekedett power-t. Legalábbis nálunk ez volt.
Mod: Tőled kérdezem, mert képben vagy: 500k-ból érdemes VAG TDI-ben gondolkodni? Ha igen, akkor melyik márkát és típust ajánlod?
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Qru
MODERÁTOR
válasz runner 125 #14472 üzenetére
Igen a sajátjuk teljesen ez 1,5 MPI (pariban van a Honda i-DSI motorjával, kb egyidős fejlesztés csak az erősebb mert dupla-gyujtógyertyás).
Ugyan ez a hengerenkénti befecskendezéses moci van amúgy a Colt-ban is. Bár az nem értem a 1,5-ös turbós (150LE) változatát miért nem tették bele a Lancerbe is...#nincsbennetarcsi
-
Zewa
senior tag
-
Telomanikus
senior tag
Erről a kocsiról mondanátok valami véleményt?
Első autómat keresgetem. -
Smani
senior tag
válasz Telomanikus #14477 üzenetére
Persze:
Jaj istenemMennyi a keret?
-
Kornel
veterán
Mi a gond vele? Ha a rohadások ki lettek javítva normálisan, akkor a kasztni elmegy 2-3 évet javítás nélkül, ezen kívül annyit tudnék érvként felhozni ellene, hogy viszonylag drágák hozzá az alkatrészek, de sok előnye is van: kényelmes, viszonylag nagy, és nem is megy olyan rosszul.
(#14479) Telomanikus:
ha 400k-d van rá, akkor a vételár max 300k legyen, abból ennél sokkal jobbat nem találsz. Ugye kell az átírásra is pénz, emellett vezérlést rögtön cserélném, biztos ami biztos, máris megvan a 400k... olyat érdemes amúgy keresni, amin a lakatos munka már megvan csinálva, illetve fékek, futómű is rendbe van, tehát állapotot nézz, ne km állást, főleg ilyen idős kocsinál.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz Telomanikus #14479 üzenetére
Egyenlőre egy csapat szokott állni, ha nem rúgnak gólt.
-
8th
addikt
válasz !Overdose! #14474 üzenetére
Hát annyiért elégn necces. Az (esetleges) kettős tömegű lendkerék és a turbó miatt elég rizikós és ennyiért csak a kínálat leges-legalja van.
...
-
Nordik
őstag
Bontóba kell adniuk számlát?
Csak mert vettem egy fényszórót és itthon vettem csak észre, hogy el van repedve egy 10 centis csíkba és a felfogató csavarnál is le van törve egy darab. Így én be nem teszem.
Igazából csak azért kérdezem, hogy tudjak mivel fenyegetőzni ha nem akarják vissza adni a pénzt.
-
Nordik
őstag
Köszi a választ, szerintem is kellene, elvégre valami után adózniuk kell nekik is és a különböző járulékokat be kell fizetniük.
Remélem visszaadják a pénzt, különben megy a feljelentés. A többi pedig nem érdekel.
-
hossszú
őstag
Le szeretném cserélni a 6 éves Suzuki Swift 1,3 GS-em. Kicsit szűkös lett így nagyobb autó után kell néznem. Árban közel egyezőt keresnék, nem gond, ha öregebb bár 10 évnél korosabbat nem szeretnék. Az igényeimnek leginkább a Citroen Evasion-Fiat Scudo-Peugeot Expert trió felelne meg mind méretében mind funkcionilátásában. Ezekből létezik 6-7 személyes verzió igen jól variálható utastérrel.
Tehát valami ilyesmit keresnék. Véleményeket szivesen meghallgatok az én általam felsorolt autókról de más tipusokról is.„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest