Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Van itt valaki Szegedről akinek sárga Punto Sportingja van? Pont ma láttam az Árpád téren
-
-
-
Zewa
senior tag
válasz ati012 #13602 üzenetére
Nem tűnik rossznak de BRUTÁL teljesítmény meg BRUTÁL hang azért kissé erős asszem. 1160kg?! durva...
Micra 1.5D kicsit drága illetve a Saxo is a határokat feszegeti.
Kornelka: Mint mondtam csak traktor játszik illetve hiába 97e km, ez az ár szerintem nagyon sok(k) érte.
PUG 205 1.9dezsőt ajánlottak még többen de az kissé öregecske.
...306 szóba jöhet.Golfok kissé túl vannak árazva.. kiesett.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
giigz
veterán
Szerintem...
Ha tank érzés kell, akkor mondjuk egy Ford F 450, direkt nem F 650-et írtam, az már kamion kategória.
Ha pedig luxusautó, akkor nem hinném, hogy egy ezeréves S Merciről kellene beszélni, inkább egy Audi A6 Allroad Quattro 3.0 V6. Persze azóta már ez is 300 LE-re lett növelve.
Ha pedig benzines luxus, akkor egy kis BMW M5
-
hobizoli
nagyúr
válasz ati012 #13602 üzenetére
Tipo-ban 1.7TD sosem volt, csak 1.7D, 1.9D es 1.9TD
Elektronika meg hacsak nem DGT-rol van szo, akkor osszesen a vilagitas bennuk meg az izzitas, nincs benne semmi precizios dolog a fix geos csigan kivul, egy igazi oldschool elokamras dizelmotor.Nekem 1.9TD Grantourismo volt 5 evig, ez 92LE meg 186Nm, es az kevesebbet eszik, mint az 1.7D, csak nem kicsit jobban megy.
A masik amit meggondolnek futkoraszos autonak az a mk1 Punto 1.7TD, ha vki fosik a LPG-sitestol.
Bele egy intercooler -gyarilag nincs benne-, meg egy GT1749-s vált.geos csiga, meg ha mar van ezektol plusz nyomatek ugyis ~180-190Nm meg 85-90LE, akkor a 1.9TD Tipo hosszabb valtoja, eszik varosban 5.5-6-t es "megy" alul-felul is, 1000kg-s bodet ez mar teljesen jol viszi. Aki arc egybol belevaghatja 1.9TD Tipo motort is igy korbeepitve, az hasonlo setup-ben 105-110LE meg ~240Nm, azert az mar nem szar. (1.7TD Punto alapbol 69LE meg 134Nm)Jo lehet meg a Saxo 1.5D is, de az fosgyenge, alig eszik kevesebbet es nem megy sehogy (57LE, 100Nm, 960kg). Meg a Totalcar-s cikk ota 400k alatt abbol csak tyúkólak vannak eladok
több drón kell ;P
-
Rick4
félisten
válasz Louloudaki #13613 üzenetére
ha ilyen nagy amerikai autós vagy, akkor ajánlhatnál valami sportosat, amit lehet itthon kapni jó állapotban olyan 1 milla max áron megbízható és 12 lityónál nem nagyon eszik többet
Ennyi dologból kérj kettőt, és máris teljesíthető a dolog... Firebird pedig jó autó, a 3.8-as a múlt évszázad egyik legjobb motorja, a 3.4-es nem túl jó választás, de ezekkel 10 literből el lehet járni, az 5.7-es a tuti, 12-be, 13-ba normálisan hajtva belefér egyébként, állatkodva 20 is lehet, de ennél nagyon több nem lesz. a 94-eseket már 1.2-1.5 között meg lehet venni, 1M-ért jót nagyon nem adnak. Perpill ez a tuti: [link] Esetleg 94 körüli Ford Mustang: [link] de itt megint egy feltétel kilőve..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Zewa
senior tag
válasz hobizoli #13660 üzenetére
Lényeg itt az olcsó üzemanyagon van. Aztat meg csak ilyen régi módi dájzelbe lehet tankolni.
"mk1 Punto 1.7TD, ha vki fosik a LPG-sitestol.
Bele egy intercooler -gyarilag nincs benne-, meg egy GT1749-s vált.geos csiga, meg ha mar van ezektol plusz nyomatek ugyis ~180-190Nm meg 85-90LE"Csiga, cooler, csövezés ~150-200k. +autó = ~500ezer KJMF.
Ennyiért azért van választék, monnyuk valami hasonló. Igaz ebben nem lesz új csiga. ..
(ez most mind1 is mert ca fél milla van a bulira átírással, olaj, vezérlés cserékkel együtt.)"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Nordik
őstag
Műszakin nézik, hogy szól -e a duda?
Ugyanis az enyém nem jó, eddig is olyan gyenge, furcsa hangja volt ezért gondoltam letisztítom a csatlakozását stb. de nem jártam sikerrel, mostmár egyáltalán nem jó...
Maga a kürt tönkre tud egyébként menni? Vagy esetleg a "kapcsolóm" nem jó?
-
agymenő
tag
Sziasztok!
Azért fordulok az itt lévő hozzáértőkhöz segítségért mert úgy néz ki hogy felvesznek a lakóhelyemhez 13km-re lévő gyárba dolgozni. Szeretnék kocsit vásárolni hogy a bejárással ne legyenek gondok a 3 műszakos rend miatt.
300 000ft-ig gondoltam árban. Első kocsi lenne. Megbízható gazdaságos érdekelne engem. Én nem nagyon értek hozzá mi jó és mi nem ezért kérem a segítségeteket.
Persze megvétel után ne keljen mindig szerelőhöz vinni!
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
agymenő
tag
válasz MunezXBK #13670 üzenetére
"sallangokon" kívül 300
Nekem 8 mondom nem értek hozzá
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
sNORh
addikt
-
-
sNORh
addikt
-
aphra2
senior tag
válasz Nordik #13677 üzenetére
A dudát le tudod ellenőrizni mielőtt veszel potyára egyet , csak egy + meg egy - kell neki , ha leszeded, aksin ki tudod próbálni, van amikor csak a saru rohad el tőben a vezetéknél, csere és szól.
A világítást nézik igen ,... azért a lámpa ne a fán ülő baglyot világítsa de állítanak rajta ha kell, érdekük hogy átmenjen, hiszen abból van lovetta , bukott autóból nincs.Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
agymenő
tag
Több valaki ajánlotta a suzuki-t ezek szerint akkor tényleg nincs jobb.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs