-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
válasz kelly416 #142160 üzenetére
Fekvő házakban én nem vagyok "elmélyülve", inkább kérdezd meg a kollégákat!
Ram: Értem, logikus, viszont a single channel addig is lassítja a gépet. Ugyanakkor ha később veszel egy ugyanolyan nevű modult, nem biztos, hogy ugyanolyan sorozatszáma (vagy modell-száma) lesz, ezért nem garantált, hogy fognak dual-ban futni. A 100%-os módszer az, ha most veszel 2x4-es KIT-et, s ha majd bővítenéd, akkor ez elad, és 2x8-as KIT megvesz.
HDD: mert a hdd-s szakik ezeket jobban ajánlják.AMD:
Az Athlon 200GE megfontolandó, és nem lenne drágább!
Intel: H310M ~17,5k + G5400 ~22k + ram ~15k = ~54,5k
AMD: B450M ~19k + 200GE ~14k + ram (Viper / Viper) ~16k / ~19k = ~49k / ~52kLife is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...