Hirdetés
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Konzol Screenshot
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Bugarov #9393 üzenetére
Van MI stickem (még a nem 4K-s EU) és Most vettem BF-ben Fire TV lite és 4K-t is 50%-os akcióban. Mi stickre rátenni valamit inkább nagyobb mókolás...
Mi Boxot nem érdemes venni már nagyon outdate a 905X-es SOC. (905x SOC szépen megy CoreEleccel, de újabb fejlesztés már nem lesz a régi 905x-re ott sem, da Mi boxra a zárt bootloader miatt nem megy CoreElec, csak azért írtam mert noname régi 905x-es boxaim szépen mennek CoreEleccel )
Fire TV logot.hu topikban le van írva minden
X-plore file manager ott a store-ban aztán minden megy simán. Tény a HBO maxot is úgy kell feltenni, MI stickben alap, De még a Lite s fürgébb, mint a Mi stick. ( újabb Mi 4K abból is gyorsabb ) BF-ben (mailboxde.com kell) nagyon olcsó volt a Fire TV 4Kis (15 ill 25 Euro)Egyi mI stick 1 év után folyton fagy, amiatt vettem most Fire TV-t. (az is elromolhat majd) , jobb áron voltak. most a Fire TV-k...
-
vicamuso
tag
válasz
Bugarov #7896 üzenetére
Kis update:
Megoldottam a problémát. Egyik másik külföldi fórumon az egyik felhasználó, beszélt a Mecool-al email-ben és kapott egy Firmware frissítést (július 9-ei) ami javítja ezt a full ki-be kapcsolás dolgot. (Nem OTA-n kapta, USB-n keresztüli , local update pendrive-al.)
Letöltöttem - frissítettem - factory reset-eltem és tökéletesen működik mostmár, hajlandó totális leállítás után is bekapcsolni a IR-n keresztül a box-ot.A vicces az egészben, hogy a Megaupload-os linken küldöt firmware update, zip file elnevezése ugyanaz mint ami a gyárilag kapott box-on is van, viszont megnyitva a local update-ben a verziószámon látszik , hogy frissebb.
Tehát a kínai fejlesztő kollega, fogta és ugyanolyan névvel csomagolta be az update-et, mint ami korábbi volt. (emiatt sokan nem hittek benne, de ellenőrizték a verzió számot ebből látszott , hogy friss.)
Kérdés, hogy lehet emiatt nem érkezik meg OTA-n, vagy ki se tették az OTA serverre.Imi1981
Nekem azért fontos a ki-be kapcsolás , mert TV-n van másik eszköz is HDMI-n (XBOX) és mivel hiába van alvóban a box, a HDMI-n keresztül 5-10 percenként a CEC miatt küldi a jelet a TV-nek minek köszönhetően ha a XBOX-ot használom folyamat jön a TV-től a pop up ablak, hogy "HDMI1 elérhető", "HDMI1 nem elérhető".... Ez nekem rettentő idegesítő volt és sajnos TV beállításban nem lehet kikapcsolni ezt pop-up értesítést (bújtam a fórumokat), az egyetlen megoldás lett volna , hogy a CEC-et (LG-n SMARTLINK opció) ki-be kapcsolgatom ami szintén nem egy kényelmes dolog.Összességében nagyon jó box nem bántam meg, és nem tartott csak 1-2 órát mire megtaláltam a fórumokat és kibogarásztam és megtaláltam ezt a firmware frissítést, mert hála az égnek, úgymond elég sok embernek van ez a problémája a KM6-al.
-
csibe1
addikt
válasz
Bugarov #7896 üzenetére
Boxtól is függ, de sajna ha gyárilag ilyen akkor megette a fene, mert frissítés nem igazán van.
Esetleg még a slimbox verziót érdemes megpróbálni, ha van vagy lesz rá.
Nekem a Tanix TX9S-el nem volt ilyen gondom, és a TX3-asnál sem olvastam ilyet.
Érdeklődj az Amlogic topikban vagy keress rá ott, az a biztos. -
Luissimo
veterán
válasz
Bugarov #7863 üzenetére
Javaslom a jo kis praktiker fèle távirányítós konnektort.
1 táv+ 3 -4 aljzat.
1. droid tv box
2. Ventillátor, főleg manapság, télen karácsonyfa 😃
3. nálam állólámpa
4. szabad felhasználásra, én a 2.1-es hangrendszert kapcsolom le vele, ha rámjön az alhatnék.És máris nem kell kimászn iaz ágybol
És spórolsz a villannyyal is.Szerintem a tévét sem kapcsolod ki, csak standbyba teszed.
Az is fogyaszt ám 😃Ha 2 tévé vanakkor duplán.
Szoval ezvan...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fél konfigurációk
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest