Új hozzászólás Aktív témák

  • Neck

    veterán

    válasz Stauffenberg #4489 üzenetére

    Szerintem azt a részt még nyugodtan megcsinálhatná valaki, hogy X darab RAW pixeleiből átlagolva ad egy új RAW-ot. Szerintem még a bemozdult RAW kihagyása is megoldható algoritmussal, a mai CD technikák RAW-ra eresztésével. Meg lehetne csinálni vázon belül, nagyot ugrana a zajszűrés. A többit majd abból beállítom én.

    Hasonlóan a High res mode-hoz, de inkább úgy megvalósítva, ahogy PS-ben van.
    Valami ilyesmire gondolok, csak RAW végeredménnyel, vázon belül.

    Profi fotós vs Influencer: Van pénz mind a kettőre, a baj akkor van, ha a profi fotós nem a mobillal lövi a csodaszép képeket (azt hiszem, a Huawei és a Samsung is eljátszotta már, hogy mobilos fotóként reklámozták a FF vázzal készült képeket :) )

    A közösségi média korában (sajnos) a potenciális vevők egy része jobban tud azonosulni egy olyan emberrel, aki "csak kattintgat" a mobilokkal, és erről csinál videót (a.k.a. egy közülük), mint egy olyannal, aki profi és ez a munkája. Ez magával hozza a színvonalat, és azt is, mit várunk el az új masináktól...

    An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Új hozzászólás Aktív témák