Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
illu
tag
elmagyarázom még érthetőbben látom itt mindenki csak azt látja amit látni akar; én dragonfx-et nem lenéztem, csak egy apró észrevételt tettem szóvá, hogy ha valaki büntetni akar az utakon elég ciki ha nem egy ahoz "méltó" autóval teszi
-
illu
tag
inkább te fogd be a pofád lehet nincs csak hogy én nem 30 évesen tervezem a saját, új kocsit bazdmeg hanem 18 évesen megmondom neked őszintén, szerintem te akkor még azt számoltad hogy 2 ezer ft-ból basszál be vagy 3 ezer ft-ból! úgyhogy jobbha kussolsz amég nem tudod mihez mérd magad! ezt tudom ajánlani.
még kiegészíteném annyival, hogy nekem olyan ne beszéljen 30 éves fejjel ( lehet, hogy én csak 18 vagyok ), aki a fél életét vándorlással töltötte, inkább örülj annak hogy megtanultál magyarul te... nemhogy még itt 30 évesen elkezdesz oltani egy 18 évest mert még csak most tervezi a saját kocsiját szalonból.
[Egy háromnapos kitiltásod már volt, most jön a következő fokozat. Az ez utáni végeleges lesz. - peterkeT]
[ Módosította: parandroid ]
-
illu
tag
inkább te fogd be a pofád lehet nincs csak hogy én nem 30 évesen tervezem a saját, új kocsit bazdmeg hanem 18 évesen megmondom neked őszintén, szerintem te akkor még azt számoltad hogy 2 ezer ft-ból basszál be vagy 3 ezer ft-ból! úgyhogy jobbha kussolsz amég nem tudod mihez mérd magad! ezt tudom ajánlani.
[ Szerkesztve ]
-
illu
tag
válasz Khelben #11675 üzenetére
nem azért, de 15 éves az nem mai darab és nem arra való hogy az ember "büntessen" vele az utakon ez a véleményem ha tettszik ha nem, kövezzetek meg, vessetek tömlöcbe de ez így van, és ne forgasd ki az ember szavát én nem lenéztem de akkor átfordítom hogy érthetőbb legyen; nem mai darab és nem arra való hogy büntessen az utakon és másokat "szivassanak" vele. de látom sok a kritika már egyetlen szóba is belekötnek én ezt lezártam ennyi elmondtam a véleményem, kész. ha nem vetted volna észre elején még poénból írtam, ennyi nem is fogok magyarázkodni!
-
illu
tag
válasz Bubu79 #11661 üzenetére
látom módosítod a HSZ-ed és próbálod elérni hogy ne afféle "konstruktív válaszokkal" koptassak le a provokatív megjegyzéseid eredményeként, hanem szálljak vitába veled
én véleményt mondtam ( ami tény az tény )
ja és az aláírásodban lévő szöveget azthiszem erősíted, hajrá még sok ilyen HSZ-t bár nemigen veszem fel
ui.: és igen EGY ŐSKÖVÜLET
[ Szerkesztve ]
-
illu
tag
válasz Winner_hun #11652 üzenetére
azon belül?
-
illu
tag
akkor valamit rosszul csinálsz mert a mondataidból saját személyiséged árulod el, amivel egyben már bizonyítasz is, de én mondtam hogy nem akarlak téged minősíteni ne legyél ideges, akinek nem inge ne vegye magára... csak mert ahogy látom magadra vetted, pedig nem akartalak én megsérteni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest