Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz quailstorm #45236 üzenetére
Nem tudom, hogy működik a két rendszer ebben csak találgatni tudnék, aminek nincs értelme. De mint írtam (és végül is te is ezt írtad, most le) az írással sem szabad gondnak lennie két rendszer esetén sem (mert priorizálnak, rengeteg almodula van most is egy autónak, zúdulnak folyamatosan az információk - ABS, ESP, ASR stb), ennyire akartam reagálni.
Igaz azt is tudjuk, hogy ez sem történhetett meg, mert a Volvo-é kikapcsolt. Viszont én akkor is fenntartom, hogy ilyenkor is meg kellene osztania a Volvonak az adatokat és a másik fél eldönti, hogy figyelembe veszi-e vagy sem, ettől még az irányítás az Ubernél marad.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest