Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz kételkedem #26564 üzenetére

    Én 3-at rontottam.

    Ezt mindig is utáltam: "1. Mit jelent a közlekedésben a bizalmi elv? " Marhaság...

    És elrontottam mindkét gyermeküléses kérdést, erre nincs mentség. :DDD Vagyis mégis van. Nem szállítottam még gyereket, egyébként sincs még porontyom, és mostanában nem is lesz.

    kw3v865: Nem az önkéntes rendőrt játszom, az bevonná a jogsiját. Miért ne előzzem vissza? Úgy ahogy ő veszélyesen megelőzött, én visszaelőzhetem biztonságosan, mi tiltja? Vissza előzni általában ez után már nincs lehetősége. Ha jól kivitelezed, még a 90-re is rá tudod szoktatni. ;) Tudod, van aki így fogja fel, van aki amúgy. Én nem nézem jó szemmel, hogy engem, az utasaimat, és enyhébb esetben az autómat veszélybe sodorja a böhőségével. Az hogy valaki gyorsabban akar menni, azzal nincs semmi baj. Csak normálisan csinálja, tudja mikor mehet. Én is szoktam neki villogni, hogy előzhet. Az már más kérdés, hogy néha követem, mert így megúszhatok egy trafit, mivel belefut helyettem.
    A balesetek ált. nem azért vannak. Folyamatosan követem a híreket, de ilyenből nagyon nem láttam koccanást. Talán az M7 kivezetőn volt utoljára, amikor egy Porsche és talán egy Lambo versenyzett, majd összeütköztek.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák