Új hozzászólás Aktív témák

  • lujó55

    őstag

    válasz Khelben #22856 üzenetére

    Ezer bocs, nem tudtam, hogy a tiéd a topic. Akkor legközelebb majd bekopogok, hogy bejöhetek-e. Nézz már szét! Szerinted normális, hogy a rendőrök bújócskázva mérnek?
    Amúgy totál félreértettél és nemcsak engem. Nem a száguldozás a célom, hanem az, hogy normális tempóban lehessen haladni. Ha el lehetne érni a városban az összes lámpát 50-nel, akkor jó. De direkt 65-re van kiélezve a zöldhullám. Szerinted? Ez sima pénzbehajtás.
    A legideálisabb az lenne, ha minden kocsi eleve GPS-szel jönne ki és műholdas sebességmérés lenne. Akkor nem lehetne kiskapuzni. De mégegyszer: először legyen normális forgalomirányítás és elfogadható minőségű utak. A tisztelt közlekedésis urak hogy akarják magukat elfogadtatni a lakossággal, ha ilyen módszerekhez folyamodnak? Mikor Bécsben jártam az autópálya egy szakaszán 100-as korlátozás volt. A yard kint állt a kocsinak meg ment a megkülönböztetője, hogy még véletlenül se tévessze senki szem elől, hogy valamiért seb. korl. van. Megtehették volna, hogy bebújnak a bokorba, de szerintem ők reggel elvégzik a nagydolgukat.

Új hozzászólás Aktív témák