Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
jjeahh #100284 üzenetére
Szerintem, ha ennyire nincs pénzed ne vegyél semmit. Használd ami van, ha tönkremegy vegyél használt vázat. Én is sajnálok költeni erre a hobbimra. Ezért vagyok MFT-n fixekkel. Ahogy kiveszem tök elégedett vagy a Panáddal. Akkor minek nyűglődsz vásárláson? Használd tovább, ha tönkremegy vegyél egy ugyan olyat és nincs kompatibilitási gondod sem. Ha meg hiányzik az Olympus sárgás képvilága csúsztasd el narancsba a WB-t.
-
yle_greg
aktív tag
válasz
jjeahh #100284 üzenetére
En egy heliost hasznalok focal reducerrel, de a belenagyitos tortenetet nem hasznalom, az engem zavar. MF modban autonatikus a focus peakig, a kepen irizalo pixelek nekem eleg jol mutatjak, hogy mettol-meddig er a DoF. GX9 -em van.
Egyebkent melyik az a manual, amit nativ optikaban nem tudnal helyettesiteni? No odfense, csak kivancsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest