Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz Döglött Róka #125 üzenetére
túlzás,aki szerint ez elég jó.
bwoken,yoke? ez ilyen motorsport szleng[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
zozika84
őstag
válasz Döglött Róka #125 üzenetére
Már vártam, hogy megjelenjen itt a Forza feltűnését követően
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
hombre[EU]
veterán
válasz Döglött Róka #123 üzenetére
én is így röhögtem mikor elōször körbevittem suzukában a 919-et its a yoke
Life, Uh, Finds A Way
-
arty
veterán
válasz Döglött Róka #106 üzenetére
jah egy live service játéknál teljesen oké, ha szar, mert live service
az alap játékmenet része a silány(!) szingli karrier, nincs benne változatosság (vs. eddigi forzák), ahogy tartalom se - kevés kocsi, kevés pálya.
de ez se gond, mert..... LIVE SERVICE
meg az sem, hogy rondácska, mert..... namiért?
az igazi gond te vagy és a többiek, akik szerint ez az egész így rendben van, sajnos miattatok én is ezt kapom, pedig szerintem ez kurvára nincs rendben
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
- = Zk = -
félisten
engem csak az alap játékmenet érdekel... nem vagyok oda A PvP dolgokért jóideje..
mikor anno próbáltam, nekem nem volt gondom a futtatással... grafika is rendben volt, AI, játékmenet stb
hát akkor passz..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
parandroid
félisten
Többet jászottam vele, mint a BG3-mal, de ez az én egyéni szocproblémám. FM-hez sem szívesen ülök le, ha tudom, hogy nem tudok összefüggően legalább egy órát játszani, de BG3-hoz az is kevés, fél napom egyben meg borzasztóan ritkán van, így alig haladok vele. Még mindg ACT1-ben vagyok, de kb a Wiz7, meg a Might&Magic-ek óta az egyik legpozitívabb RPG (sőt, továbbmegyek: PC gaming) élményem. És ezt a két játékot idén teljes áron vettem. A Starfieldet meg ajándékba kaptam (VGA mellé), na, az szegényem annyit is ért. AW2, Hogwarts Legacy nem az én játékaim, szóval az kiesik, ki is fog mindig. Ami nekem még idei beszerzés volt, az a Stray, de az nem friss játék, illetve a Dirt5, és a Wreckfest, mindkettő fullos csomagban (előbbi Game Passban már megvolt, utóbbit preordereltem annak idején, amikor bejelentették, de csak az alap kiadást). Illetve nagyon akciósan, gyakorlatilag fillérekért behúztam a Dragon Age: Inquisitiont, így a szerepjátékos hullámot meglovagolva, és nagyon remegett a kezem a Divinity 1-2 steames változata fölött, de végül kihagytam, és már meg is bántam, szóval remélem, hogy karácsony után még egyszer leakciózzák őket. Ahogy írtam korábban, az új mezőnyből számomra a HiFi Rush, és a Party Animals volt kellemes meglepetés még. Mind a kettőben borzalmasan béna vagyok, de ötletes, vicces, és elég igényes cuccok, ajánlani tudom mindenkinek kipróbálásra. Goat Sim 3-at még mejad megnézem, nyilván a szokásos, elborult dolog az is, engem nem kötöttek le az előző részek ssem, de a gyerekeim mindig imádták, igazi party-játék.
Így aztán nem is kérdés, hogy _számomra_ mi az idei év játéka (nem a Forza, pedig azt vártam a legjobban, és a legrégebben): Baldur's Gate 3.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz Döglött Róka #104 üzenetére
Játékmenet alatt a fasza büntetési rendszert, meg a buta AI-t érted, aminél egy levehető ajtós NDK turmixgép is okosabb? Szép grafika alatt azt, hogy majdnem sikerült hozniuk a 2 éves FH5 szintjét, csak mégsem, cserébe kifektet bármilyen hardvert, amit alátesznek, és ezt megpróbálja dinamikusan változtatott felbontással, és részletességgel elfedni, illetve ha szerencséd van a patchekkel, akkor épp nem mikrolaggol? Fasza pályák alatt az, hogy indulásra nem sikerült vagy 5 pályát beletenniük, amik azért elég fontosak / ikonikusak lettek volna, de sebaj, majd valami patch-csel apránként belekerülnek majd valamikor? OK, mentésgükre felhozható, hogy 2 hónap alatt kettőt már bele is toltak, szóval megjelenéskor ez a kettő már _majdnem_ készen volt...
Tudod te is, hogy nagy rajongója vagyok a sorozatnak, meg én sem szeretem, ha megy a rant arról, hogy ez egy játszhatatlan szar, mert azért nagyon nem az, és én is rendszeresen játszom a megjelenés óta, de jelen állapotában ez egy félkész béta, amiben lehet hinni, hogy egyszer majd kipofozzák, de jelen állapotában nem is szabadna, hogy felmerüljön a neve év játékaként. Főleg azért, mert még készen sincs. Most bétateszteljük nekik.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz Döglött Róka #102 üzenetére
Ha még csak ennyi lenne... A legnagyobb baj az, hogy nem egészen azt a játékot, meg minőséget kaptuk, amit nagy arccal ígértek. És sok a bug.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest