Hirdetés
-
GAMEPOD
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1980
senior tag
válasz
AxBattler #34414 üzenetére
Szia!Szerintem elég gyors gép.Gyorsnézetben 1mp van állítva és ha az letelik rögtön lehet használni.Vakuhasználat közben sem kell várni kb 3mp-et összessen.Foto készítés mentés 1mp előnézet és újra van tőltve.Az aksit idáig nem tudtam tesztelni hogy mennyi képet lehet vele csinálni mert sokat nyomkodtam és inkább abban merűlt mint a használatban.Video közben volt hogy picit elhomályosododd a kép de összességében jó videot csinál.Nézz utánna Samsung WB700 video teszt
-
fabicska
tag
válasz
AxBattler #34414 üzenetére
Erről jut eszembe mit találtam a neten keringve: Canon SX220HS 1120MAh-s akkumlátor.
A gyári 760MAh-s ha jól olvastam. Gyári Canon akksi, biztos jó bele, és nem megy tönkre 1 év alatt, mint az utángyártottak. Lehet erre be kellene ruházni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest