Új hozzászólás Aktív témák

  • Holdember

    csendes tag

    válasz Hydra SR #6849 üzenetére

    Kösz a képeket, valamelyest megnyugtattál, de azért nem biztos, hogy Nikont veszek. A 70-300 IS USM sztem azért gagyi, mert ezért az árért nincs hozzá napellenző, forog a frontlencse és a fókuszgyűrű zoomolásnál, autofókusznál, illetve nincs full-time manuál fókusz. A nikon 70-300 VR ezt mind tudja, ráadásul olcsóbb is jóval, sőtmitöbb a tesztek szerint telekonverterrel is jobb képet ad. szóval lealázza, ez pedig engem nagyon bosszant, mert canon gépet vennék, de nikon optikát. Meglátjuk mi lesz. Sokat agyalok rajta, dehát ez lesz az első tükrös gépem és lehet, hogy évtizedekre teszem le a voksom egy gyártónál, holott mindegyik követ el baromságokat sztem.

    Vadfotóra télleg nem sok a 300, de a ccd szorzója miatt már 450. Továbbá a nikon üveg elvisel egy 1.5x-ös telekonvertert, amivel már 600 felett vagyunk, képstabival, 200 ezer ft-ból. ennyi a keret, ezért ez a legjobb. nem tudok most 400-500-as fixet venni konverterekkel. (nincs 2 millám :):):) )
    Meg persze sok múlik a fotóson. Most csinálok ilyen "ghillie" ruhát, ami egy mozgó lessátornak felel meg :) És úgy nézek ki mint egy VUKI, vagy bigfoot. Nagyon károly.. Remélem tavasszal már az új cumoval vethetem magam a fűbe.

Új hozzászólás Aktív témák