Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebe159
aktív tag
válasz Sgr_A #113739 üzenetére
A snapi 625-ös redmi lenne szerintem a legjobb, de az meg már túlszárnyalja a keretet. Amik a 425-el vannak szerelve, olyat nem akarok neki, akkor inkább a snapi 435, ahogy átfutottam (spemallon) a 2/16 és 3/32 együtt jár :/ a diff az kb 35$, szerintem akkor egy napi 435-ös 3/32 verzió lesz, tesz majd rá zenét, szóval kéne tárhely, mert 2 simet fog használni, memokari már nem fér be.
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok! Remélem jó helyen járok.
A húgom szeretne másik telefont, de én most nem konkrét készülékre szeretnék rákérdezni, nekem xiaomi rn3pro van, neki a redmi 4-ből az egyikre gondoltam. A kérdésem, hogy mennyivel jobb 3 giga ram, mint 2? Talán furcsán hangzik a kérdés, de megéri a plusz kiadást? Nekem 3 gb van, egyik haveromnak 2 gb és nem hallom őt panaszkodni miatta. Kicsit bajban vagyok, hogy a 2 giga hamarosan kevés lesz, erre szeretnék valami tippet. Talán a kérdés leegyszerűsítve: valamelyik fajta redmi 4-ből megéri a plusz pénzt a +1 giga ram?
Megelőzve a kérdést, itt annak a válaszok az összefoglaló kérdéseire.
- Árkategória. max. 50k
- Használt vagy új? Az nem számít.
- Hol vennéd meg? Hardverapró vagy spemall itthon érvényesíthető garancia jó lenne.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Elkéne már neki egy nomrálisabb készülék, eddig csak alsó kategóriásai voltak 20-30k értékben, úgy 1-2 évet mondanék, jó lenne ha utána se lenne kuka.
- Mire használnád? Olyan dolgokra, amikre egy huszonéves, az általános közösségi appok, zenehallgatás, talán egy-két játék, de nem túl erősek (pl. könnyen futó logikai)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5" -
bebe159
aktív tag
válasz Dr. 444Hertz #106842 üzenetére
A 650-es verziót könnyebben be tudom szerezni és feltételezem egy picivel kevesebbet is eszik mint a 652-es akkor maradok ennél a procinál. RN3Pro-nál is bejött.
Köszönöm a válaszokat! -
bebe159
aktív tag
válasz Dr. 444Hertz #106835 üzenetére
A nagyobb kijelző kijelző miatt váltanék. Csak nem tudom, hogy jobban megérné-e a 652-es.
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen teszem fel a kérdést, nem tudom van-e mobilproci topik.
A kérdésem, hogy a snapi 650 és 652 között van valami észlelhető különbség teljesítményben és fogyasztásban? Most egy Xiaomi RN3Pro telóm van 650-essel. Szemezek a Mi Max-szal, de nem tudom, hogy a 652-es verzió mennyivel lenne jobb. -
bebe159
aktív tag
válasz flatline#2 #106580 üzenetére
Eustockról Global Developer rommal jön. Van benne magyar nyelv, általában hetente jön rá frissítés, amit ha akarsz telepítesz, ha nem akarsz, akkor nem. Nem kell mókolni vele, csak rábökni a frissítésre, ha akarod.
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok! Van egy barátom, aki nem tud dönteni, hogy milyen telefont vegyen. Nekem Xiaomi RN3Pro van, a sima mert nem kell a b20. Neki kell a b20, úgy volt, hogy ő is ezt veszi csak a special editiont, de most a képbe jött a Redmi 4, ami nemsokára fog elvileg kijönni. Most nem tudja eldönteni, hogy várjon arra, vagy vegyen egy b20-as rn3prot. Nem tudom, hogy abban lesz-e b20, valamint nem tudom, hogy a snapi 625 vagy 650 a jobb soc? Valami tippet szeretné(n)k tőletek kérni.
köszönöm! -
bebe159
aktív tag
válasz gergobaby #97575 üzenetére
Csak offban adok még egy ötletet, mivel nem vagyok szaki, és nem ismerem a telefonokat, esetleg Xiaomi Redmi 3 / Redmi 3 Pro jó lehet neked eustocktól.
II-Adi
Én nem igazán hallottam az utóbbi időben 4-4,5" alatti telefonról, de majd a hozzáértők megmondják.[ Szerkesztve ]
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok! Szeretném cserélni az 5 és fél éves 3gs-em, már azt hiszem eljött az ideje. Nem igazán vagyok oda az ios-ért, windows sem tetszik, így szeretnék androidost. A keret kb 60k, ebből szeretnék egy olyan készüléket, amit tudok használni néhány évig (kb 3-5 évre gondoltam). Ár/érték arány nálam fontos. Nézegettem a Xiaomi készülékeket, nagyon sokat olvastam róluk, mondhatni csupa jókat. Először a Redmi 3 Pro-ra gondoltam, utána eszembe jutott, hogy jobban járnék talán a Redmi Note 3 Pro-val, a jobb proci miatt. Szerintetek a Note megfelelne hosszabb távra? Esetleg keressek más gyártótól? Nem ragaszkodom az új telefonhoz, de talán jobb lenne a hosszútávú használat miatt. A nagyobb akkuidő is bejön, mert sokszor van olyan, hogy egész nap távol vagyok töltő nélkül (ez alatt azt értem, hogy nincs lehetőségem töltésre, nem azért mert nem viszem a kábelt). Használnám internetezésre, emailekre, zenehallgatásra, telefon-sms, messenger, viber. Játék nem nagyon, bár lehet, hogy kedvet kapok, ha tudok játszani a telefonon (jelenleg ez lehetetlen). Vásárlásban rugalmas vagyok, nem ijedek meg a külföldi rendeléstől sem. Fotózgatni nem igazán szoktam, szóval a kamera nem szempont nálam, mindenképp elégedett leszek vele (mert jobb lesz, mint a mostani).
Bocsánat, ha kihagytam valami információt, hirtelen több dolog nem jutott eszembe.[ Szerkesztve ]
-
bebe159
aktív tag
válasz claudespeed #83024 üzenetére
Esetleg blackberry z10?
-
bebe159
aktív tag
válasz s3nsitivity #82866 üzenetére
Köszi a választ, ami még kimaradt, hogy azért kell neki, hogy sok app legyen, ezért ajánlottam neki androidost, a motorola moto g xt1032 személyében. Ez rossz választás lenne?
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok! Egy barátom teelefon szeretne venni, és túl sokféle van.
"Max 5-8 mp kamera.
Zenehallgatas. Alapveto bongeszesre hasznalnam." Kb 30k a keret, használtban gondolkozik. Most egy "rossz" samsungja van, ezért kicsit megutálta az androidot, hiába is mondom neki, hogy a telefonnal van a baj nem a rendszerrel. -
bebe159
aktív tag
A támogatottságról mit gondoltok? Nem egy-két évre venné, a mostani 3gs is már 5 éves, bár nem tudom, hogy a mai iphone-ok hogyan vannak összerakva, de talán tovább támogatja az apple szoftveresen, mint a sony a z3-mat, nem? Meg azt vettem észre, az ios kicsit stabilabb talán mint a droid.
[ Szerkesztve ]
-
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok! Barátnőm szeretne új telefont venni a vodánál, mert redes üzleti díjcsomagban van. Hezitálunk a Sony Xperia Z3 és az iPhone 5s között. Szerintem a z3-al jobban járna. Ti mit gondoltok? Egy árban van a két telefon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest