Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
válasz #98880768 #126033 üzenetére
Közben én is kutakodtam azért, úgy néz ki, hogy most jobbat nem találok a Honor V10-nél (213K antutu), 135K-tól van 6/128-az arukereson.
vagy tudtok jobbat?
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Ájvé
veterán
válasz #98880768 #125980 üzenetére
Én úgy tudom modell függő, ami EU-ba szánt modell arra minden esetben van hivatalos Huawei jótállás is.
Dalzarus:
Tessék itt rendes garancia van.[ Szerkesztve ]
-
Laslow
senior tag
-
MODERÁTOR
-
T. I.
senior tag
válasz #98880768 #125719 üzenetére
Sajnos sok agysebésznek az a szórakozás, hogy a kiállított darabokat lezárja valamilyen mintával, átállítja a nyelvet szuahélire stb.
Jobb áruházakban a beállítások menüt ezért lockolják.
Amúgy tényleg nehéz kipróbálási lehetőséget találni. A veletech kiállítás ezért lesz majd tök jó, a beharangozás szerint. -
Döglött Róka
veterán
válasz #98880768 #125593 üzenetére
Mint említettem, nem veszem
"• AMOLED panel beégése: garanciában cserélik, extrém használattal jön elő (magas fényerő, statikus tartalmak).""
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Döglött Róka
veterán
válasz #98880768 #125591 üzenetére
Már nem azért, de tudtommal már jó ideje elmozdul az állókép szoftveresen hogy ezt elkerüljék és ez a plazma óta ismert eljárás. Szóval nem is értem hogy 2018-ban hogy merülhet fel ez mint ellenérv
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
legenda
válasz #98880768 #125577 üzenetére
Nem kapja meg, tavaly változott, hogy nem csak a harmadik évet kötik már hazai hivatalos viszonteladós vásárláshoz, hanem azóta a többit is, ezért nem írják már a kintről beszállítós webshopok sem úgy, hogy 2 év gyártói garancia, hanem csak 2 év garancia, amit náluk, vagy rajtuk keresztül lehet érvényesíteni, de az ilyen forrásból származó készülékekkel a hazai gyártói/szerződéses szerviz nem foglakozik azóta.
Aki rendes, hazai gyártói/szerződéses szervizekben direktben érvényesíthető 2 vagy 3 év (ez a készülék típusától függ) gyártói jótállást akar, az csak hazai hivatalos viszonteladótól vásároljon, ellenkező esetben a vásárlás helye szerinti üzletre/webshopra lesz utalva.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
-
mateglaj
tag
válasz #98880768 #125436 üzenetére
Köszi!
Az eddigiek alapján, amit elmondtatok, a Mate 10 pro és az U11 plus maradtak nálam a ringben, a pixel nekem nem szép telefon, és az akkuidő sem volt túl meggyőző a teszt alapján, hiába Google, és kapja majd még az androidot évekig, számomra ez nem jelent akkora pluszt...
Az u11 plus-ról viszont sehol sem találok, semmilyen tesztet...Én keresek rosszul esetleg? -
-
nji
aktív tag
válasz #98880768 #125392 üzenetére
Elég fontos:
- az üzemidő,
- elég jó képeket készítsen,
- minél újabb, annál jobb, mert tovább kapja a frissítéseket,
- dual sim-es legyen.A többi paraméter annyira nem fontos.
A phonearena alapján készítek egy excel táblát a főbb tulajdonságokról, és talán akkor könnyebb lesz a választás. -
nji
aktív tag
válasz #98880768 #125382 üzenetére
Lehet hogy megérné a méret korlátozást feloldani, mert akkor már sokkal jobb lehetőségek is lennének.
Ha a méretet nem nézném, akkor ezek közül választanék ( a p10-et is beírtam a kedvenceim közé), de ez még mindig túl nagy lista:
1, htc u11
2, huawei p10
3, huawei honor view 10
4, lg v30
5, nokia 8
6, one plus 5T
7, SONY xz1 dual
8, xiaomi mi mix 2Hogyan lehetne leszűkíteni egyre ?
-
nji
aktív tag
válasz #98880768 #125376 üzenetére
Általában minden szülinapomra veszek magamnak egy kütyüt, ami az utóbbi 3 évben mindig telefon volt. Előtte iPad air 2 és Dell Latitude.
Tehát mindig 1 évre tervezek és a SONY-t (z1c,z3c,z5) már meguntam, valamint nem szeretnék 240 ezret adni egy új telefonért, de azért egy évig sem jó kínlódni valami olyannal, ami esetleg a mindennapi használatban nem tetszik. Apple-t pl azért nem veszek, mert számomra az android sokkal praktikusabb és testre szabható valamint a ROM-okat is szoktam cserélgetni.Ez a xiaomi mi 6 jó lehet a következő évre ? Esetleg valakinek van hasonló kategóriában más javaslata? Nehéz úgy dönteni, hogy csak a SONY-t ismerem, semmi mást.
-
nji
aktív tag
válasz #98880768 #125335 üzenetére
Egyáltalán van értelme 6 GB RAM-nak?
Tegnap megnéztem egy-két youtube videot a Mi 6-ról és ott is említették, hogy nem használja a készülék csak a RAM 70-80 %-át. Akkor a többi minek van benne ? A verseny miatt?De az tesztett, hogy a "Jerry rig everything" csatornán a próbákat jól kiállta és Jerry jó véleményt mondott róla (remélem nem fizetik le ezeket a vloggereket).
-
Cyrin
addikt
válasz #98880768 #125353 üzenetére
Én itt különválasztanám a MIUI-t és a MIUI Launcher-t. Itt főleg a launcher az ami nem szokott tetszeni, az viszont könnyen lecserélhető, mindenféle mókolás nélkül, és máris normálisan fog kinézni. A MIUI rendszer meg sok beállítást enged a háttérben, igazából sztem az rendben van.
-
kmarci25
veterán
válasz #98880768 #125325 üzenetére
Köszi, továbbítom!
AnNa997: én pár hónapja vettem meg a Redmi Note 4-et. Egyelőre nagyon tetszik. Sosem volt miui-s telefonom, sőt általában AOSP romokat tettem fel, bármilyen készülék volt a kezemben. Mégis, itt adtam egy lehetőséget és bejött, igaz nem azt a romot használom, amivel megvettem, hanem a miuihu nevű magyar csapat által feljavított romot. Tulajdonképpen minden megvan benne, ami nekem kellett az AOSP-ben, csak picit máshogy, és most tetszik ez. Igaz, nem lesz Android 8 hivatalosan, de sok custom rom van hozzá, így már akár az is telepíthető. Itt a ph-n is van topikja, benne sok hozzáértő és segítőkész taggal. Én a helyedben meccsben tartanám ezt a készüléket is.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
nji
aktív tag
-
kmarci25
veterán
válasz #98880768 #125319 üzenetére
P20 lite:
Mobil L + Net 6 GB díjcsomag-kombinációval, 2 év hűséggel, mobil előleggel
0 Ft kezdőrészlet+ 22 × 3490 Ft havi kamatmentes részletre
Teljes ár: 76 780 FtEzt nézte legutóbb.
És igen, tuti van benne rádió. Azt mondja a Pro-ban, és a sima P20-ban nincs, ebben van. A P10-nél asszem ugyanez a helyzet.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
dave118
senior tag
válasz #98880768 #125302 üzenetére
Igen valahogy úgy. Az én esetemben mondjuk inkább 90-100. Pl. ediginiél (ami egyébként drága üzlet szerintem) Sony XA1 80k. Ez még simán beleférhet (csak mondtam egy példát). Megéri-e a majdnem felébe kerülő Redmi 5 plus, vagy Mi A1 helyett.
[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
-
Zolapapa89
csendes tag
válasz #98880768 #125258 üzenetére
Köszi!
6" szerintem nagyon nagy lenne nincs túl nagy kezem és zsebben hordom. Nincs benne nfc-sem és várni sem nagyon tudok mert a jelenlegi telefonom a végét járja teljesen. Tartok tőle hogy a MIUI nem azé n világom. ROM-okkal viszont nem szeretnék szórakozni. Azt elfelejtettem írni hogy az Otp alkalmazásait szeretném használni, így ezek a mókolt rendszerek nem a legjobbak számomra. -
adammolnar01
csendes tag
-
adammolnar01
csendes tag
válasz #98880768 #125141 üzenetére
Nem néz ki rosszul, kérdés az, hogy ez éri meg jobban vagy egy sima P10? Képernyőméretben 5" is még játszik a keresésben, inkább preferált az 5,2 vagy nagyobb. A lényeg, hogy sokáig számíthassak rá (a Z3 törése után reaktivált Z1 Compact még mindig jól megy, bár néhol már akad, gyakran meg nem szeretném cserélgetni).
-
yanpec
aktív tag
válasz #98880768 #125118 üzenetére
Mert nem találok olyan színt itthon, ami megfelelne neki (rose) 🤨 Ès sok esetben jóval olcsóbb mint itthon.
[ Szerkesztve ]
Benq W5700 projector, Samsung galaxy watch 4, Samsung galaxy S20+, Nvidia Shield pro TVbox, Samsung Q950A 11.1.4 cs, atmos soudbar, Samsung UBD-8500 UHD Bluray lejátszó
-
Skillet
addikt
válasz #98880768 #125042 üzenetére
Na, végre rátérünk arra, hogy pont nem a kijelző mérete elsődleges... nekem legalábbis biztosan nem.
Szerintem az ideális telefon méret valahol 130x65mm környékén van. És persze, ekkora méreten minél nagyobb kijelzővel. Nálam ez 4.5". De ugyanezen méreten volt 4.7"-os telefon is.
De azzal egyetértek, hogy ezen -számomra- maximális telefon méreten legyen minél nagyobb kijelző.
Köszönöm, de én így is tudom a tartalmakat fogyasztani, hogy nem péklapát a telefonom.(#125046) Laslow
Egyetértek
Azt nem értik meg sokan, hogy rengeteg embernek elég lenne kisebb telefon is. Tablet otthon szuper, persze (bár hozzátenném, hogy az is max 8"-ig kényelmes), de út közben teljesen feleslegesnek és kényelmetlennek érzek egy a fent leírt méretnél nagyobb telefont.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
válasz #98880768 #125038 üzenetére
5"-os van egy pár, tény. De 5" alatti telefon volt az eredeti kérdés. És ha még a 100e alatti kritérium is befigyel, akkor a választék majdnem nulla. Szerintem ez amúgy nem normális dolog, akárki akármit mond.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
F-ECT$
titán
válasz #98880768 #125020 üzenetére
220e Ft az akkor is 220e ha egyben fizeted ki, vagy ha 22 hónap alatt havi 10e Ft-onként. Ahogy írtam is, itt a kamatmentesség ér pár ezer Ft-ot, tehát akár annak is megéri részletre venni, aki zsebből ki tudja fizetni a teljes összeget, de a hozzászólásom arról szólt, hogy havi bontásban kevésbé érzed soknak, de attól még ugyanannyi.
@modulus: hol írtam, hogy ne vehetné meg bárki?
@Gabesz87: hogy ennél hogy van azt nem tudom, de jellemzően telerakják T-s appal még mindig a telefonokat, amik nem is mind törölhetőek (csak root után).
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Peace
nagyúr
válasz #98880768 #124897 üzenetére
Nem fogalmaztam pontosan. Edigital-ban lenne 0% THM-re. Vagy Honor 8 jobb választás egy 10-essel többért? Kamera lenne a legfontosabb páromnak! Nokia 6 hiába 16 MP, lehet Honor 8 szebb....ezt nem tudom. Vélemény?
szerk.: Vagy Xiaomi Redmi 5 Plus esetleg? Most is Xiaomi van Neki és szereti nagyon. Rosszabb gondolom bőven a Honor 8-nál, de tetszett Neki, ahogy mutattam.
[ Szerkesztve ]
-
flanagan76
kezdő
válasz #98880768 #124865 üzenetére
2-3 évre, de engem nem izgat, hogy friss IOS van-e rajta, lényeg, hogy az alapdolgok fussanak rajta normálisan és a kamera szép képeket lőjön.
Például 8MP meg f/2.2 eléggé rossz értékeknek tűnnek, nem tudom, hogy a képek mennyire jók bár állítólag almás telók képei jellemzően jók.Nem vagyok egy gamer normál alkalmazásra kellene (scanner, viber, messenger, stb)
Soha nem volt Iphone-om ezért kérdezem, hogy 6-os az mennyire időt álló készülék.
-
konci79
őstag
válasz #98880768 #124785 üzenetére
Az kb 113 rugó hivatalos viszonteladótól.
Ezen az áron(vagy olcsóbban), ilyesmi méretben,van más megbízható alternatíva,csak a választék miatt kérdem?
Elsőre jónak tűnik (bár nem olcsó),de ha van esetleg más telefon is a képben az nem gond.Értesítő ledes, mániája hogy legyen...
-
MODERÁTOR
-
Ti^Em
aktív tag
válasz #98880768 #124773 üzenetére
1 céges meg 1 magán emailt kell kezelnie, fotóznia kell jó minőségben, az ahogy a teszteket néztem neki nem lesz gond, waze, viber messenger, ami kifejezetten fontos a munkámhoz az az ivms app, de azt megtaláltam iphone-ra, ezentúl zene lejátszás stb tényleg a napi rutin dolgok.. olyan kimagaslóan nagy feladatot nem szánok neki, de a fényképzelés a leginkább jellemző
-
ElektrikusDE
senior tag
-
MODERÁTOR
-
hódmaci
senior tag
válasz #98880768 #124312 üzenetére
Igazából egy 32gb szerintem elég is lenne.Így ha ezen feltétel megvan akkor elég a sima dupla sim.
neoforce
Köszönöm hasznos tanácsodat de mindig az a legjobb fényképeződ ami nálad van.Ez általában a telefon.local1
Bocsánat.Elfelejtettem írni:
-Android[ Szerkesztve ]
Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest