Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mtcob
senior tag
válasz zkosaras #27305 üzenetére
Igen, nekem sem lett az, ugyanolyan okokból mint nálad... Nagyon gyenge az Akksi 4X et ajánlom, én 3" rol váltottam (xperia mini) 4,7" re és pillanatok alatt meg tudtam szokni... Most már el se tudnék képzelni kisebb kijelzőméretet szóval nem olyan nagy az a 4,7"
Na de hogy ON is legyek : One S nagyon jó telefon, hidd el, gyors, gyönyörű szép és akksiban is korrekt igaz mostanában volt pár rossz húzása a HTC nek de ez a telefon még ugye a régi korszakból származik...szóval érdemes meggondolni, jó vétel
-
-
zsuzzzs_
tag
válasz zkosaras #22358 üzenetére
Semmi gáz, igazából jelenleg ő (ZR) az első számú esélyesem, ha majd lemegy az ára megfizethetőre (de még ki se jött, szóval az még odébb van). Igazából külméreteiben csak 2-3 mm különbség van a V-hez képest, szóval azon talán már nem múlik. De örülnék, ha lenne végre egy 4-es vagy 4,3-as, vállalható képminőségű és kamerájú, erős akksis vízálló telefon led vakuval (amit sokszor lámpának használok). 13 centis magasság alatt...
[ Szerkesztve ]
"People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. "
-
zsuzzzs_
tag
válasz zkosaras #22349 üzenetére
Jaja, néztem én is. Ha bejönne a péklapát ott a SGS4 Active, az Xperia Z, ZR, de ha brutál dolgoknak akarod kitenni, ott van még a Runbo X5-is, csak hát a 15,5 cm-es magasságával és 2,5 cm-es vastagságával szinte külön táska. Az is igaz, hogy rakétával is kilőheted, az se árt neki
A ZR legalább nem 5, "csak" 4,6 collos, de az ára tuti nem lesz barátságos. Majd 1 év múlva TALÁN be lehet szerezni 80 körül, és még arra is szívni fogom a fogam...[ Szerkesztve ]
"People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. "
-
Aerodyn
csendes tag
válasz zkosaras #19723 üzenetére
Jó darabig ugyan azon az állásponton voltam, mint te, h minek 100k feletti mobil. Aztán egyik jóbarátomnak volt egy engem megreformáló kérdése, és hát álljon itt lehet mást is megihlet... Mi az az egyetlen műszaki cikked amitől sosem mész két méternél távolabb? (szerintem ez sokaknál egyértelmű ) Én emiatt döntöttem úgy, hogy ha már valami ennyit velem van, legalább ne az alsó kategóriából.
-
phobeus
aktív tag
válasz zkosaras #19727 üzenetére
Áhh nem az már sok lenne Csak azért mondtam, hogy 130-140 még beleférne mert akkor is el tudok rakni 50et de ez nem kötelező ezért kérdeztem, hogy lesz e jobb vagy érdemes-e egyáltalán.
(#19726) w333: Hát nem tudom... a Z-vel annyi a baj, hogy szimplán "szar" a kijelzője. betekintési szöge messze elmarad a mostani toptól. Illetve valahogy, nekem nem tünt olyan smoothnak amikor nyomkodtam. És messze nem volt meg a "húúúbazzeg" hatás
És ahogy mondtam a fullHD-t hanyagolnám
LG Nexus™ 4
-
-
mtcob
senior tag
válasz zkosaras #18992 üzenetére
Ha kapható lesz még egy hónap múlva is, akkor valószínüleg én bevállalok egyet Ennyiért nagyon jó vétel, még az esetleges bolti garancia ellenére is..Ha válaszoltak,jeleznéd hogy milyen a garancia?
A magyar szolgáltatók sajnos ragaszkodnak a túlárazott samsungokhoz,amikre még ők is rárakják a saját hasznukat, így kapunk gyenge telefonokat aránytalanul magas áron(#18994) kali a tárhely bővithető microSD vel ha szükséges...másodlagos kamerát és a +200mhz-t kihagytam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest