Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Marci112233
addikt
válasz hape60 #173006 üzenetére
Az A52s 5G-ben van közelség érzékelő, legalábis a gyártói oldal ás az aárukereső szerint is.:
Szenzorok:
Ujjlenyomat-olvasó
Gyorsulásmérő
Giroszkóp
Közelségérzékelő
IránytűVagy pont az a baj hogy benne van?
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
kutga
nagyúr
válasz hape60 #172754 üzenetére
A hiánya okoz gondot, mert ebben a telefonban csak virtuális van, ami az előlapi kamerát meg nem tudom még mit használ. Sokszor kapcsolja be a kijelzőt pl. telefonálás közben amikor a fülem mellett tartom, vagy épp nem kapcsolja vissza amikor elveszem onnan zsebben hordva pedig önálló életet él.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
csaba1203
addikt
válasz hape60 #136757 üzenetére
Nekem jelenleg egy almás hetes is van másodlagos telefonnak és egy hónapja vettem Euronics-ban .
Nagyon szeretem a kompakt mérete miatt is és jó kis pörgős készülék.
Kijelzőben,üzemidőben nem veszi fel a versenyt az A8-ammal de egyébként fotózás és videózás terén veri azt.
Összefoglalva ha teheted nyomkodd meg lehet i7-et fogsz venni. -
törölt tag
válasz hape60 #131702 üzenetére
P20 Lite-ot nem érdemes venned, ha a fotózás nagyon fontos, és jó képeket szeretnél készíteni automatán.
Inkább Honor 9, ha házon belül gondolkodunk. Bár nem tudom, hogy van-e a T-nél belőleSzerk.: Most nézem, van belőle a Telekomnál. Ráadásul még picivel olcsóbb is, mint a P20 Lite, és jobb a kamerája.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
gianone
őstag
válasz hape60 #107591 üzenetére
Aha, 4-ért azért más a Move M. Te tudod, de sokkal jobb vétel Honor 7. Viszont várd meg a holnapot, biztosan más is lesz akciós.
Viszont Next S társkártya a két év alatt kb. 30-cal került többe, mint Move M. Első évben 4790, utána 5490. Tehát ha a teló kedvezményén nagyobb a különbség, akkor ingyen kapod a nagyobb csomagot. Azért ezt nézd meg.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
válasz hape60 #107586 üzenetére
Move M-re 40 a Honor 7.
Mondjuk én ezeknek a Move csomagoknak egyáltalán nem látom a racionalitását, akkor már valahogy Next S társkártyásat érdemes intézni, ha kihasználja az ember és ha van pl. otthoni előfizetés a családban. Vagy Domino Most.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Ájvé
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok