Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benir8
senior tag
válasz MeGabee #83899 üzenetére
Saját fejlesztésű, magyar nyelvű Android verzió van rajta.
[itt is olvastam és jó véleményt látok] -
MeGabee
senior tag
válasz watador600 #83898 üzenetére
A G3s is szóba jöhet,magentásoknál feltöltősben.Némi kompromisszummal együtt lehet élni vele.
(#83901) Benir8: Véleményt kértél,azt is kaptál.Olvass bele a fórumba,ott együtt élnek vele,nem csak tesztelték.
[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
sb
veterán
válasz Hunt3r22 #83893 üzenetére
Néztem már, de ennél is a videó tűnik nagyon gyengének FHD létére. Legalábbis az MA teszt alapján.
A tesztképekkel kiegyeznék simán. (Bár vmi újabb, jobb fényérzékenységű kamera azért jobban tetszene, de ami G4/S6-ban megjelent azért 200k+ -t nekem nem ér meg. Akkor abból rendes kamera lenne inkább. )szerk: Még egy eszembe jutott: A Sonyk elég jók kamera terén. Sw oldalról viszont nem ismerem őket. Mennyire lagolósak, lassulósak?
[ Szerkesztve ]
-
MeGabee
senior tag
válasz Benir8 #83905 üzenetére
Kicsit szűkítsd le a dolgot az összefoglaló alapján,akkor tudunk javasolni.
(#83904) sb: Nézd meg a Lenovo Vibe szériát,akár a Shot,akár a Z2 Pro elég jó kamera szinten,főleg videóban.
[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
Benir8
senior tag
válasz MeGabee #83906 üzenetére
Árkategória - 50 ezer.(lehet picit több is)
Használt vagy új - Új
Hol vennéd meg? - Független teló akár telefon boltba gsm-be vagy interneten rendelek.
Hosszú vagy rövid távra tervezel - Lehetne hosszú 1-2 évre.
Mire használnád? - Netezésre,fotózásra,chatre,játékra.
Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez.. - Nem tudom,szerintem jó a zárt is.
Milyen kialakítású telefont keresel? - Rendes érintőképernyős teló.
Mire szeretnéd használni, mi a fontos? - Fentebben le is írtam.Köszönöm.
-
MeGabee
senior tag
-
johnnyhu
csendes tag
Sziasztok
Sokat nézegetem mostanában a telefonokat hogy mit kéne vennem ami időt álló lehet hosszabb távon és egyelőre a huawei p8 lite ot és a lenovo p70 et néztem ki ami meg felelne csak nem tudom mi lenne a jobb döntés?
És még az lenne a kérdésem hogy ezeken normálisan menne mind kettőn a 4G vidéken is? Mert számomra fontos lenne válaszokat előre is köszönöm -
Madycsa
tag
Sziasztok!
A felsorolt három készülék közül melyiket javasolnátok inkább?
Előre is köszönöm a javaslatokat, tanácsokat!
( A 3. kifutott modellként van az oldalon...lehetséges, hogy az kiesik a pakliból )
[ Szerkesztve ]
-
Csicsoo
újonc
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni telefon csere előtt.
Három készüléken gondolkodom és szeretném ha segítenétek a legjobb kiválasztásában.
Vodás vagyok és ahogy nézem náluk olcsóbbak a készülékek még feltöltőkártyásan is mint ha máshol venném. Szóval 40 E körül gondolék áldozni a dologra, tudom ezért cserébe túl nagy teljesítményt ne várjak de a mostanihoz képest biztos jobb lesz.
Szóval a három darad a Samsung Galaxy Core Prime, Vodafone Smart Prime, LG Leon.
Szeretnék azért játszani is rajtuk, így ha kérhetem ezt is vegyétek figyelembe, ha esetleg ezen kívül tudtok valami jobbat, haonló árkategóriában arra is kíváncsi lennék.
Ha kérhetem ne csak egy nevet írjatok, hanem két három sorban azt is hogy miért.
Köszönöm előre is.
Üdv.:
Laci -
Nikendra
újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Telefont szeretnék vásárolni. 4et néztem ki, de nem tudok dönteni. Műszempillákat építek, amibe színes szálakat is csempészek. A jelenlegi telefonom Samsung Galaxy Ace 3 abszolút nem adja vissza ezeket a színeket, csak a feketék látszanak.Szóval fotózás (közeli képek) szempontjából keresném a legjobbat ezek közül:
Alcatel Idol 3 4.7
Lg G4c
Samsung Galaxy A3
Samsung Galaxy J5Más telefon nem jöhet sajnos szóba, mert karcsú a flottás választék, és ezek a telefonok férnek bele a keretbe.
Előre is köszönöm!! -
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! GAlaxy Note 2-ről váltanék valami hasonló tudású, gyors telefonra.
Ár/érték arányban megakadt a szemem a Huawei Ascend Mate 7-en. Mi a véleményetek erről a telóról, a kínai gyártóról? Vagy milyen telefont ajánlanátok, ami most jó vétel, jó tudású?
Néztem a Galaxy Note 4-et is, de az jóval drágább és nem látok olyan nagy különbséget hardver tekintetében...
-
motoflug
őstag
válasz kalapacsolok #83917 üzenetére
Oneplus One?
-
MeGabee
senior tag
válasz Csicsoo #83915 üzenetére
Ezek közül mindenképp a Vodafone Smart Prime a legjobb ár/érték arányban.
Egyrészt 5-ös HD kijelző,lolli és 8Mpx-es a kamerája.A Mobilarena szerkesztői is Különösen ajánlott plecsnivel látták el.
Ebben az árkategóriában (40-45K )még érdemes lehet megnézned a Xiamoi Redmi 1s vagy Redmi 2-est.Annak ugyan kisebb a kijelzője,de ugyanúgy HD,és hardverileg szinte megegyezik a Vodafone csodájával."Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
törölt tag
Sziasztok!
30.000 forint alatt milyen okostelefont ajánlotok használtan?Android, vagy wp. Amire használnám: fényképezés, film nézés, zene hallgatás, internetezés
Eddig egy lumia 520-asom volt, azzal elégedett voltam, bár néha lassú volt netezés közben. Viszont nagyon tetszett a fénykép minősége, amit csinált.
-
mclaren777
senior tag
Szerintetek ha már nem férek el egy SD kártyán és kicserélem egy nagyobbra, akkor elég ha egy kártyaolvasóval átmásolok mindent az új kártyára, vagy muszáj mindent újratelepítenem? :-)
-
mnana
újonc
Sziasztok!
Telefonvásárláshoz szeretnék segítséget kérni, illetve plusz kérdésem, hogy érdemes lenne-e még várni a készülékváltással (nov. 15-ig jár le a hűségem). Az alábbi szempontok alapján szeretnék választani:
- Árkategória: ez annyira nem szempont, de mindenképp részletre venném
- Használt vagy új: Új
- Hol vennéd meg? T-mobile előfizetésem van (jelenleg Music XS, ezt megtartanám, mert bőven elég, tehát emellé) vagy ha mostanában, akkor még az Edigital 0% THM akcióval.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? 2 évig szeretném mindenképp probléma nélkül használni, ez az egyik legfontosabb szempont, hogy akkor is még kezelhető gyorsaságú készülék legyen. Jelenleg Samsung Galaxy Expressem van, ami egy évig bőven megfelelő volt, most viszont már használhatatlanul lassú, még egyszer nem szeretnék ebbe a hibába esni.
- Mire használnád? Nagyon sokat hallgatok zenét (Spotify), böngészek, illetve dolgozni is szoktam róla (e-mail küldés, hosszabb szövegeket olvasok vagy írok). Játszani nem nagyon szoktam, max ilyen escape game jellegű vagy régi poin n' click (pl: Monkey Island) kaliberű dolgokkal szeretnék. Ami még fontos, hogy szeretek fotózni, úgyhogy csináljon korrekt képeket. Videót, filmet nézni nem szoktam.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? android mindenképp
- Milyen kialakítású telefont keresel? (bar, slide, flip, stb..) Ez már nem aktuális, de ne legyen hatalmas, elég kicsi a kezem. P8-at nyomkodtam, azt még pont tudtam kezelni, mert elég vékony, az ideális telefon max 5".
Mire szeretnéd használni, mi a fontos?
-nagyon keveset telefonálok, inkább mindent e-mailben, chaten vagy sms-ben intézek
-sokat fotózok, úgyhogy csináljon jó képeket
-sokat hallgatok zenét, úgyhogy nem árt, ha bírja ezt az aksi
-e-mailezés, hosszabb szövegek begépelése vagy olvasása, munka
-fontos, hogy két évig használható készülék legyen
-a kinézet nem fontosTöbb telefont is kinéztem (Honor 6 - Edigital: 96 990 Ft, Huawei P8 - Té: 117 000 Ft-jelenleg nincs készleten,
Samsung Galaxy S6 - Té: 159 800 Ft), de egyikhez sem ragaszkodom, ha van jobb vétel. Ami miatt segítséget kérek a döntéshez, hogy nem tudom eldönteni, hogy melyik készüléket érdemes ár/érték arányban választani, ha 2 évig megbízható telefont szeretnék (természetesen ésszerű kompromsisszumok mellett), illetve mennyit lenne érdemes rászánni.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Alister71
nagyúr
válasz mclaren777 #83923 üzenetére
Elég átmásolni.
mnana: ezek közül a legidőtállóbb egyértelműen a Galaxy S6.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
[lAyCsI]
addikt
Üdv az uraknak,
-Android-os telót keresnék,
-5" körüli
-minimum 2Gb RAM
-minimum 4 magos
-patent GPS
-LTE
-max 85k-s keret...lenne LG G2 ennél jobb ajánlat?
köszönöm
L[ Szerkesztve ]
-= No way back from Here =-
-
[lAyCsI]
addikt
válasz s3nsitivity #83930 üzenetére
nem pusztulok el ha nem adnak hozzá töltőt meg adatkábelt...
legalább 1 év garanciát meg muszáj hozzá adniuk nem?
vagy mi számít "értelmesnek"?nézegettem HW-eket, ami teteszene az a Honor 6, de az ugye 100k...
4C-ben nincs LTE, 4X meg nekem már túl nagy lenne...
A P8 Lite-ot nézegettem még-= No way back from Here =-
-
MeGabee
senior tag
válasz s3nsitivity #83930 üzenetére
Akkor már inkább P8 Lite dupla akkora tárhellyel.
-
bazsimano
őstag
sziasztok! mindenkinek aki eddig valaszolt annak koszonom!
utso kerdes...
Samsung A3 es J5 között melyik jobb? -
s3nsitivity
addikt
válasz [lAyCsI] #83931 üzenetére
Adnak de sufni gsm garanciát. Kb ki lehet vele törölni.
Ezek a zacskóban érkező telefonok mindig rizikósak meg ebben az esetben tényleg arra kell számítani, hogy ha baja lesz akkor a bolt valószínűleg szarni fog rá.Én hibám, 5" fölöttet olvastam környéke helyett.
Nagyon reggel volt még.A P8 Lite viszont egy jó választás.
Nem olyan izmos mint a G2 de mindennapi használatra tökéletes és hivatalosan jut hozzá az ember." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Tonyesz93
csendes tag
Sziasztok!
Használtan vennék telefont 60k-ig. Tudnátok mondani néhány alternatívát?
Eddig ezeket néztem: sony z1 compact, lg g2, nexus 5.
Előre is köszi! -
[lAyCsI]
addikt
válasz Alister71 #83936 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
A Prestigio-ról viszont nem sokat hallottam mint márkáról mennyire megbízható darab(ok)...?
...viszont most látom hogy csak fehér színben vanIgaz új készüléket szerettem volna, de lehet hogy beleugrom egy használt, de még garis Honor 6-ba...
az azért ott van toppon-= No way back from Here =-
-
kalapacsolok
senior tag
válasz kalapacsolok #83917 üzenetére
Szerintetek mennyire fontos, hogy a nagy képernyős telefon ramja ne kettő, hanem 3 giga legyen? Van ennek jelentősége? Nem játszom, de azért jó pár alkalmazást szoktam futtatni...
-
MeGabee
senior tag
-
Alister71
nagyúr
válasz kalapacsolok #83939 üzenetére
Ha azt szeretnéd kérdezni, hogy elég-e jelenleg a 2 giga ram, akkor igen elég. Tökéletesen lehet vele használni a telefont. Csúcskategóriába azért már nagyon illik a 3, mert ha kiadok valamiért 200 ezret, ott nem akarok semmilyen kompromisszumokat. (android)
Ezt nem a kijelző mérete dönti el.Alister from Hell
-
MeGabee
senior tag
válasz [lAyCsI] #83942 üzenetére
Legutóbb azt olvastam a Honor facebookján,hogy napokon belül elkezdődhet a m.o.-i forgalmazás.De ez még nem jelent semmit.Lehet 1-2 hét vagy akár hónap is.
-
Alister71
nagyúr
válasz Csicsoo #83945 üzenetére
Azért zárt gyengébb eredménnyel, mert ugyan az a grafikus chip a vodafon esetében magasabb felbontású kijelzőt hajt, több pixelt kell megmozgatni mint a core prime esetében.
Amúgy én a páromnak a Galaxy Core Prime-ot vettem, ugyan így a 3 telefon között vaciláltam, de mivel korábban S2-je volt és neki nagyon tetszett a Samsung, így evidens, hogy fehér Core Prime lett a választot.
A telefon szerintem egész jó, gyors, egyetlen gyengélye a kijelző, ami nem amoled, így valamivel fakóbb.Alister from Hell
-
MeGabee
senior tag
válasz Csicsoo #83945 üzenetére
Ha te benchmark alapján akarsz telefont venni,akkor hajrá
Ugyanaz a hardver van benne,max a kisebb és szarabb felbontású kijelző miatt lehet minimális előnye a Core Prime-nak.
Hogy mennyire megbízható mindennapos használatnál,azt a topikjában megmondják.(#83946) Lord Vader: Köszönöm,megelőztél.
[ Szerkesztve ]
-
-
Matipati
újonc
Sziasztok a tanácsodotkra volna szükségem.
Okostelefont szeretnék venni, lehetőleg függetlent, hogy mellette az előfizetést ki tudjam választani függetlenül az ajánlattol, de persze ez a második fontosság. Nekem inkább a következők a a fontos kérdések:
- én sokat vagyok üzleti uton, és a telefonom egyfajta irodám. 90 % ban használom email küldés és fogadásra, Social media mint Twitter, Facebook, LinkedIn, és persze van privát elfoglaltságom is a maradék időben, whatsup, viber, skype, Facebook a privát profilom is - na ez is jo kérdés, van e olyan, hogy 2 különböző app egy készüléken, amin egyszerre 2 különböző profilon vagyok bejelntkezve? Lehet hülyeséget kérdezek, de azért megkérdezem...hátha! Ugyanez a kérdés jo lenne tudni a Twitter, és a Linkedin profilokra is.
- Továbba legyen jo a kamerája, mert fotokat töltök rola fel Twitter és Facebookra egyaránt.Legyen 2 kamerás mindenképpen, és vaku is legyen rajta
- fontos az aksi is, de autoban illetve ilyen hordozhato powerbankkal is tudom potolni.
- az említett 90 %os üzleti használatra jellemző, hogy napi átlagosan 2-3 orát telfonálok is a műszerrel, ezért is jo ha jo az aksija
- nem kell tul nagy legyen mint ezek a nagyon nagy samsungok, igazábol a Galaxy S3as méret az maximum. Azt használtam az elmult 2,5 évben, mege voltam elégedve, bár már lassult rendesen, lehet az Android rendszere nem volt már annyira modern mint kellett volna?
- a büdzsém maximum 120 ezer forint, de persze ahogy emlitettem attol is függ, hogy nem veszek e előfizetéses telefont. Itt most elsősorban a megfelelő tipus miatt vagyok, hogy tanácsoljatok, az árat meg majd tovább keresem.
- Természetesen alap dolgok mint Bluetooth, wifi, stb legyenek rajta. Memory Cardot veszek bele külön az nem téma. Legyen gyors, és ha lehet legyen nyilt operácios rendszere, bár nem volt még Iphonom, nem tudom jobb e nekem az, de az Androiddal meg vagyok eddig elégedve, az elmult 3 telefonom, Samsung 2db és 1 HTC voltak, szoval jok voltak.
Remélem ezek alapján tudtok már valamit tanácsolni.
Kösöznöm előre is annak aki veszi a fáradságot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Hálózati / IP kamera
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gitáros topic
- E-roller topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest