Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
-
Bkrisz9
őstag
válasz quailstorm #22047 üzenetére
Engem az utóbbi években csak a Huawei P8,P9 fogott meg. Előbbit vettem is.
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
-
Bkrisz9
őstag
válasz pit stop #22030 üzenetére
Igazából összességében, természetesen általánosítok hiszen nem lehet mindig mindenkit kategorizálni. Értem én ezt anyagi, kulturáltsági és emberi szempontból is a normális emberek közül. Ha valaki gyökér az gyökér, ha buta akkor buta teljesen mindegy hova sorolom. Én azt vettem észre, hogy sokat számít az anyagi háttér. Az én ismerősi körömben akik jobb helyzetben állnak sokkal színesebb, kulturáltabb életet élnek, tanultabbak és ez látszik a személyiségükön is. Nyitottabbak, sokkal közvetlenebb és illedelmesebb módon közelítenek mások felé. Én úgy gondolkodom ebben a témában, hogy anyagilag és szellemileg egyaránt el kell érni egy szintet ahhoz, hogy valakit egy-egy osztályba soroljak. Ezt lehet rossz és jó dolognak is tekinteni de ugye mindig is voltak társadalmi osztályok és sajnos vagy nem sajnos mindig is lesznek.
Hozzátenném, hogy én sem vagyok egyáltalán eleresztve csak mert kaptam már meg, hogy az effajta gondolkodás úri huncutság.
[ Szerkesztve ]
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Bkrisz9
őstag
válasz Ed3r_X_ #22008 üzenetére
Én sem várok el sokat: egy kissé(!) visszafogott, intellektuális, nő nemű emberi lényt, nem várok sem tökéletes külsőt sem doktori címet mégis évek óta csak 1-2 hónapos kapcsolataim voltak, igaz nem csak a másik fél miatt. Egyébként sok ilyen lány van csak más körökben mozognak. Ha leragadsz az átlag ember és a felső közép között akkor pont olyan közegben tálalod magad ahol az átlag már nem érdekel aki meg érdekelne az olyan körökben, társaságban mozog amiben te még nem tálalod a helyed.
-
Bkrisz9
őstag
Win10 sem jobb ebből a szempontból, még a FHD is szívás mire belövi az ember olyanra, hogy ne legyen minden betű homály néhány helyen. A 4K ahogy quailstorm is mondja még cinkesebb. A FHD működő módszerrel 4K-n nagyon apró lesz minden.
-
Bkrisz9
őstag
válasz Cyberpunk #21967 üzenetére
A win a FHD-t sem tudja rendesen skálázni és ez még csak nem is külső programoknál para hanem pl. az eszközkezelőnél is. Egy ismerősöm most ezzel szív mert van egy program amit sokat használ és homályosak benne a betűk ezért marhára fárasztja a szemét. #winfos #thxms Persze egyébként nincs gond csak a betűk igen furák pár helyen.
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
válasz nyisziati #21950 üzenetére
Pont a laptop topik az ami lefed mindent 120.000-től a milliós tételig. A legolcsóbb ajánlott gép mindig 120-130 körül van. Ez alatt semmi értelmeset nem lehet kapni újonnan. Nekünk ez rengeteg pénz magyar kisembereknek ez tény de a piac nem hozzánk igazodik és ez csak roszabb lesz ha még emelkedik pl. a dollár mint ahogy az utóbbi időben történt. Ezzel emelkedett a legolcsóbb gépek minimál ára is és a többi gépé is. So sad de ez van. Egyébként a lényegi részével én is egyetértek.
-
Bkrisz9
őstag
Van egy gép ami folyamatos kékhalálozást produkál. Ezeket a hibákat dobja ki:
KMOPE EXEPTION NOT HANDLED
partmgr.sysSYSTEM SERVICE EXEPTION
win32kfull.sysPEGE FAULT IN NONPAGE AREA
classpnp.sysEseménynaplóban csak annyit tálaltam, hogy Kernel-Power kritikus hiba. Bár ez a nem megfelelő leállás miatt gondolom.
Van valakinek valami ötlete ezzel kapcsolatban? Bedobom ezt win10 topikba is csak ott eddig nem sokszor kaptam segítséget.
Köszönöm a válaszokat, hálám üldözze örökkön örökké azt aki tud valamit mondani erre!
-
Bkrisz9
őstag
válasz Cyberpunk #21932 üzenetére
A nem sajáttal nekem személy szerint meg az a bajom, hogy manapság nem szokás fix szerződéseket kötni semmire mifelénk és a tulaj bármikor közölheti, hogy viszlát és akkor van 30 napod összecuccolni. Ennyi idő alatt intézz el mindent.. keress új lakást, fizesd ki a kauciót (ha tudod miből..), cuccolj át, írass át minden címet. Rokonaimmal ezt egy évben 3x is eljátszották abból 1x a lakás leendő tulajainak a még bentlakó cuccaival mutatta meg a lakást (amit ugye nem tehetne meg de ha nem vagy otthon akkor mit tudsz tenni? Ha nincs bekamerázva a lakás akkor semmit mint kiderült..). Én ezt a stresszt amit rajtuk láttam ezeknél az alkalmaknál inkább nem szeretném magamnak. Még fiatal vagyok és csak ősszel tervezek költözni saját lakásba ami sajnos valószínűleg albérlet lesz de minél hamarabb szeretnék sajátot mert nekem az ilyenekre nincs szükségem, biztos vagyok benne, hogy enélkül is lesz bőven bajom. Sajnos nem úgy működik ez a dolog mint külföldön, hogy kevés embernek van saját háza de rendes időhöz kötött kiszámítható szerződések vannak és van a dolognak egy kialakult etikája is amit a legtöbb helyen nem szarnak telibe.
-
Bkrisz9
őstag
válasz pit stop #21919 üzenetére
Szerintem túlnőtte, az meg engem a legkevésbé sem érdekel, hogy milyen segítségük volt ehhez, engem az érdekel milyen a telefon, milyen használni. Ha szétlopott (akár legálisan, akár csalásokkal) pénzből van azt oldják meg otthon engem ez a legkevésbé sem érdekel. Itthon is a mi gondunk senki mást nem érdekel. Volt előtte közvetlen illetve mellette is sony a közvetlen közelemben szintén hasonló árkategóriából. Soha a büdös életben nem cserélném le rájuk a P8-at. A Mate 9 pedig eszméletlen, igaz ez csak 2 napig volt nálam. Elfogult nem vagyok, volt nekem már minden... LG,Sony,Samsung,Huawei,HTC illetve ismerősöktől a kezemben Xiaomi,OnePlus,Apple.
Az általam felépített sorrend a következő:
-Huawei (mondjuk nem a P8 hanem a P9 és a Mate9 /főleg az utóbbi/ miatt),Apple,Samsung,LG,OnePlus,HTC,Xiamoi,Sony.Nálam a Sony messze elmarad a "nagyoktól", nem is gurul nekik annyira a szekér mobil szinten, úgy gondolom ez nem véletlen. Az LG mellé pl. felnőtt a Sony-t meg túlnőtte (ha nem is nagyon nagyon).
Ezt nem csak a saját (hiszen valamennyire mindenki húz egy irányba, ha minimálisan is) hanem a komplett ismeretségi, családi, baráti kör véleménye alapján.Egyébként pl.: házimoziban,játék konzolban Sony párti vagyok, TV-ben pedig LG. Csak, hogy ne legyen az, hogy a komplett márkát húzom le.
És igen, előző csúcsmodellt venni droidban elég jó deal.
-
Bkrisz9
őstag
válasz Ed3r_X_ #21916 üzenetére
Hosszú kamerázás közben valamiért tényleg melegszik bár azert a tűzforró az erős túlzás. Egyébként nem szokott, igaz en soha nem játszok rajta. Mondjuk a néhai melegedés már-már mindenre igaz amiben van egy kis szufla. :/
-
Bkrisz9
őstag
válasz Talala #21900 üzenetére
Ezek óta hatalmasat fejlődött a rendszer, a huawei meg főleg túlnőtte a sony-t. Ég és föld, meg a P9 csúcs az előzőid meg közép kategóriásak voltak. Iszonyat nagy a különbség. Eddig nekem is közép telefonjaim voltak, most egy generációval régebbi csúcs (Huawei P8) és valami elképesztő az ugrás. Mind a 6-os droid mind pedig a telefon. Kiforrta magát a droid, csúcseszközön méltó riválisa az iOS-nek.
-
Bkrisz9
őstag
válasz quailstorm #21840 üzenetére
Ja, én i3 alatt nem gondolkodom.
-
Bkrisz9
őstag
válasz quailstorm #21838 üzenetére
A HP 250 G4,G5 viszont a kategóriájában abszolút jó lett. Nekem kimondottan tetszenek. Csak az a fránya TN panel..
-
Bkrisz9
őstag
válasz Cyberpunk #21824 üzenetére
Javít persze de én tartom magam a fentiekhez, legalább egy első genes i3 de inkább i5. Kicsit melegszenek de sima otthoni mindennapi használatra vagy irodai alkalmazásokra teljesen jók.
-
-
Bkrisz9
őstag
Ha már telefonok: nyár végén vettem egy Huawei P8-at. Nagyon eltalált a cucc. Gyors, minden egyből történik, nem egy iphone de nagyon közel áll. Apple fan ismerőseim igyekeztek oltogatni mikor megvettem de még nem kaptam kézhez de nyomkodás után nem sikerült nekik. Konkrétan az összes alkalmazásom egyszerre a memóriában tudja tartani (messenger,face,insta,chrome 2 lappal,youtube,twitter,időkép...) hála a profin megdoldott memóriakezelésnek. Egy mozdulattal lehet fixálni az alkalmazásokat, be lehet állítani miket tartson bent a kijelző lezárása után stb. Alapból úgy 1,7-1,9GB RAM szabad. Volt egy alaplap hibám és még az előző tulaj függetlenítése miatt volt IMEI csere, erről nem volt papírom, a garanciajegyem is egy újonnan nyomtatott üres volt mégis szó nélkül cserélték a komplett telefont egy gyári függetlenre és 4 nap alatt megfordult házhoz pedig még meg is volt ütődve a régi. Hatalmasat nőtt a szememben ez a gyártó.
-
-
Bkrisz9
őstag
válasz batai15 #21745 üzenetére
Nem kell szó szerint venni, hallgatok én is spinnint a barátaim többsége pedig szinte csak mai zenét. A mostani divat személyiségekre próbáltam célozni ezzel. Egyébként én pont zenemániás vagyok, legfőképp alter. Nekem így számít pl. a koncertek miatt. A mostanság divatos bulikat nem díjazom.
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
-
Bkrisz9
őstag
válasz Ed3r_X_ #21731 üzenetére
Kifogtál egy 27 éves tinit. Van aki fejben sosem nő fel, ez iszonyat gyerekes volt tőle. Emellett határozatlannak is tűnik, a leírtakból azt veszem le, hogy nem igazán tudta eldönteni akar-e bármit is az első két embertől így belement amíg más nincs jó lesz alapon... de persze a figyelem az kell. Elég paraszt egy felfogás ez. Erre lehet mondani egy nagyon tipikus dumát: Jobb is ha nincs az ember környezetében hasonló. Egy tapasztalattal több, a jellemed szerintem csak fejlődött a küzdelemmel.
Egyébként aki szeret az nem ökör. Az ökör az az aki ezt félvállról veszi és ha nem is viszonozza legalább kezelné tisztelettel de ez sem megy neki.
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
válasz batai15 #21684 üzenetére
És a nagytesó? P9-et használtan garival? Nagyon lent van az áruk a P-s huaweieknek, pedig nagyon jó cuccok. P8 pl. már 63-65-ért van. 68 volt a fél éves körbe fóliás 1,5 év garanciás P8-am.
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
válasz quailstorm #21681 üzenetére
Huawei nagyon összekapta magát. Nem véletlen lett akkora amekkora.
-
Bkrisz9
őstag
Ha már adás-vétel meg huawei. Én nemrég vettem a P8-am és bizton állíthatom, hogy ilyennel még nem találkoztam. Ennyire elégedett még sose voltam pedig az előző LG-m is nagyon szerettem. Jól bánik a RAM-al, pörgős, instant nyílik minden és eddig ahányszor csak frissítettem telefont mindig rosszabb lett, ez az első ami javult. A pár hete kijött asszem B336-os ROM hibátlan, a topikban még nem talált senki hibát benne. A Kamera kiváló (sötétebb fényviszonyok között főleg), az EMUI egyszerű és átlátható, az akkumlátor viszonylag kis méretéhez képest is 5 óra körüli kijelzőidőket hoz minden nap. Az sem elhanyagolható, hogy szériahibáról sem tudni. Ismerősöm P9-es telefonja szintén ilyen csak persze egy fokkal jobb a kamera meg több a RAM, no meg ujjlenyomat-olvasó ellenben 1-2 kisebb szoftveres gond van, de csak apróságok. Találkoztam nemrég egy ligával lentebb játszó honorral is és hát az sem volt semmi. A 2 GB RAM miatt a multitasking nem volt annyira fényes de vállalható, sebességben pedig hozta a P8-at. Le a kalappal Huawei!
-
Bkrisz9
őstag
válasz pit stop #21259 üzenetére
A rokonságban, baráti társaságban kopik, repedezik, zörög az összes. A lenovo felsőbb gépei rendben vannak csak a garancia nem ér semmit és az alkatrészellátás kuka. De ahogy mondani szoktuk: Nem nézünk márkát csak adott típust.
Mondjuk én a 8440P-m óta hatalmas Elitebook fan lettem. Imádom őket.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bkrisz9
őstag
válasz Blackmirror #21250 üzenetére
Független G4 adja, használtam CM-el 1-2 órát, kimondottan jónak tűnt a ROM is. Előtte gyárival is piszkáltam, azzal se volt semmi gond.
-
Bkrisz9
őstag
válasz batai15 #20946 üzenetére
Pontosan, nyitni kellene de nem szeretnék téglát csinálni. Nem sokat ér már a G3S de azért nem szeretnék egy új levélnehezéket. Nyár végéig legalább jó lenne ha kibírná csak nem ártana egy CM-et felpakolni amihez viszont nem árt ha a BL nyitott.
-
Bkrisz9
őstag
LG-nél a függő telefonok bootloaderével nem tudja senki mi a szitu? Az egyik topicban keresünk erről valami infót eddig elég kevés sikerrel.
-
Bkrisz9
őstag
Windows 10, Ubuntu dual boot esetén kell külön boot választóval vacakolni vagy megoldja magának a cucc? Még jó 1,5 éve csináltam ilyet és elfelejtettem.
-
Bkrisz9
őstag
Esetleg még annyi, hogy melyik alkatrésznél mire érdemes odafigyelni? Asztaliba a kipucoláson,összerakáson,beüzemelésen kívül teljesen analfabéta vagyok.
-
Bkrisz9
őstag
Össze kéne raknom egy gépet 100.000-ből. Ház elvileg van. Egy XP-s gépet kéne upgradelni de úgy érzem, hogy a HDD-n kívül mindent cserélni kéne szinte. Először valami i3,750TI,8GB történetre gondoltam de nagyjából esélytelen újonnan. Esetleg 1-2 használt alkatrésszel kereten belül maradhatok szerintetek? Asztaliba nem vagyok képbe inkább notebook irányba mozgok manapság. Mit szabad használtan venni, mit nem? (pl. SSD-t nyilván nem de a keret miatt ez ki is esett)
-
Bkrisz9
őstag
válasz Ed3r_X_ #20695 üzenetére
Sony,Samsung akkor koszono viszonyba sincs vele ha az lg szerinted nem tud. Olyan frissitest pedig meg nem lattam sehol ami jobb lett volna annal a rendszernel amivel a telefon kijott. Droid.. ez van. Ha nem tiszta az os akkor buko az egesz.
-
Bkrisz9
őstag
-
Bkrisz9
őstag
Használtak között én best buy-nak tartom jelenleg. Kár, hogy ennyi pénzem sincs pedig nagyon szeretnék egyet. A baj az, hogy mire meg tudnám venni addigra elavul és a 6 lesz ilyen árba.
-
Bkrisz9
őstag
Annyi biztos, hogy egyedi és amiket bele pakoltak újdonságok azoknak értelme is van. Az a hátlap ami egyedül gusztustalan. Szemből még pofás is. Igaz, az a "rács" a kijelző alatt ahol feltolja a felső részt az elég csúnya.
-
Bkrisz9
őstag
-
Bkrisz9
őstag
válasz pit stop #20418 üzenetére
A GPS nem érdekli. Insta,face,flickr,telefon,sms. Ennyi amire használja. A hátlap már inkább zavaró. Fesztivalos leányzóról beszélünk szóval előfordulhat, hogy a táska aljába kerül par ezernyi apró mellé ami felgyülemlik a bulik alatt. Kijelzőn az üveg fólia nála eleg alap. Samu felé húzok már csak a fém keret miatt is. Strapabíróbbnak tűnik.
-
Bkrisz9
őstag
válasz quailstorm #20400 üzenetére
swift,golf,passat,a4,a6 amire tippelni merek különböző árkategóriákban
-
Bkrisz9
őstag
Samsung sunyi módon nyúlja le a ramot az lg meg nem tudja megcsinálni normálisra a lollit. 1-1 Erre jutottam eddig én is. Samu felé húzok MA teszt alapján mert ott gyári szoft-al jó rendszer sebességet írnak és nem recseg a ház se. A frissítést meg kiütném, hogy ne írogassa ki neki. A desire c után nem hiszem, hogy a legfrisebb robot lenne neki a mérvadó.
-
Bkrisz9
őstag
Anyatopicban próbálkoztam de csesznek rám. Hátha itt valamelyikőtöknek van véleménye: [link]
-
Bkrisz9
őstag
Hatalmas bug a Galaxy S6-nál Ez a srác vagy nagyon béna vagy nagyon szerencsétlen. Nekem sikerült vagy 2 perc alatt. Abból is 1,5 perc volt amíg a géphez csatlakozott, hogy felrakjam a kívánt zenét mert drivert telepített.
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
Megmondom őszintén lebeszéltek a vételéről az ajánlós tipicban amit meg is értek mert az ASUS K501-es jobb vétel az eredeti árkategóriájában. Nekem viszont csökkent a keretem és ezt nem kis kedvezménnyel sikerült megszereznem. (-30.000) Így vállaltam a kockázatot. Ha a blogbejegyzést elolvasod akkor ez benne is van. Szerintem indokolatlan mértékben lehúzzák ezt a gépet. Igazuk van, nem mondom tényleg műanyag meg ilyenek de közel sem olyan mint amilyennek leírják, legalábbis szerény véleményem szerint. Én pozitívan csalódtam. A hűtését is leszólták ha jól emlékszem és meg lehet nézni itt az élő példa.
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
Ha már hőfokok: Én az új laposom hűtésével vagyok elégedett. A 8440P elég szép hőmérsékleteket tudott produkálni. Ezt még játék közben se érzem langyosnak se a csuklótámaszon se a billentyűzeten.
-
Bkrisz9
őstag
válasz Ed3r_X_ #20227 üzenetére
A gond az volt ,hogy még nem használom az nvidia GPU-t addig az pihen és az intel HD megy, így nem tudja megfigyelni a 940M-et. Engedélyezni kell az aidának ,hogy felébreszthesse.
-
Bkrisz9
őstag
Van a gépemben egy GeForce 940M de az istenért se méri az Aida a hőmérsékletét. Egyszerűen nincs a kártya a listán. Mintha benne se lenne. Win10 lehet az oka? Vagy mitől lehet?
-
Bkrisz9
őstag
válasz pit stop #20206 üzenetére
Én most tervezek majd venni egy Trust GXT25-t. Gondolkodtam madzag nélkülibe de valahogy nem csípem őket. Szoval tróger módon egy kis gumival lerövidítem majd a kábelt suliba (1héten 3 órára kell csak az egér idén jövőre muszáj lesz a vezeték nélküli)
-
Bkrisz9
őstag
válasz Ed3r_X_ #20196 üzenetére
Ilyesmiket nem akarok átrakni. Csak az indexelést meg töredezettség mentesítést kikapcsolni meg ilyenek. Ahogy kell ugye ssd esetén. Azért veszem h használjam. Ahogy utána olvastam (elég részletes PH-s cikk stb.) kicsit túl van lihegve az SSD rövidebb élettartama. Ha a 3 év garancia időt kibírja boldog leszek. Szóval így akkor még egy kicsit visszább vehetem a fogyasztást. Köszönöm a választ! Majd ha esedékes lesz írhatok egy PÜ-t h ezt a lehetőséget hol is tálalom?
-
Bkrisz9
őstag
válasz Bkrisz9 #20194 üzenetére
Bár hozzá kell tenni igyekeztem odafigyelni azért most is. Hűtés (ez a zsanéroknál kifújós dolog elég jól muzsikál ahogy olvastam), A fém fedlap nem hajlik úgy be mint az x555 műanyaga pl. és nem is kelt annyira gagyi hatást,billentyűzet egész jó.. sikerült élőben megnyomkodni (bár a belső burkolaton erezhető h nem prémium cucc de nem vészes szvsz.),HW ennyiért korrekt (8GB RAM még több is.)... Egyedül a kijelzőt kell majd szokni. Betekintési szögekben nem láttam különbséget színekben sem, viszont a felbontást eléggé éreztem.
sry a dupla hsz miatt hívtak közben és bezárta a chromeot.
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
Eléggé. Szokni is kell majd. Főleg a felbontást. De csak szükségmegoldás egy évre. Jövőre még kevesebbért ment volna el a szeretett 8440P. Aztán egy év múlva már nem tudtam volna ennyit rádobni se. Gyűjtögetés meg nem oké mert mindig bejön valami amire kell pénz aztán elmegy. Hűségem is lejár jövőre szóval telefon csere is lesz. Majd ez is megy el és egy 70.000-t még hozzá teszek egy év múlva.Akkor majd igyekszem valami mostani K501-hez hasonló Bestbuy-t szerezni elfogadható minőséggel és FHD kijelzővel.
-
Bkrisz9
őstag
Na elment a 8440P 53.000 lett a vége. Asus k555lb lesz az új hétfőn érkezik. Viszont lenne egy kérdésem: Ugye 1TB HDD van benne gyárilag. Ha veszek egy 120-as SSD-t és a sokat használt dolgokat (C#,Office,Firefox stb. +ugye a win.) arra telepítem a HDD-t pedig csak játékok telepítésére használom es adat tárolásra akkor csökkenne a fogyasztás? Azon logika alapján indultam el (fáradt fejjel szóval lehet hülyeség) hogy az SSD jóval kevesebbet fogyaszt mint a HDD és a HDD így átlag használat során szinte nem is menne. Tehát HDD használat nélküli alap fogyasztás+SSD fogyasztás az kisebb e mint a HDD fogyasztása úgy h azon van minden és folyamatosan használva van ugye. Vagy esetleg egy SSHD lenne nekem a jó választás? (Tudom jóval lassabb a sima SSD-nél de a HDD-t azért veri.)
Ja igen azért lenne fontos mert suliba kell majd az akku idő. minden beállítást ennek fényében állítok majd be. Gyárilag sajnos kicsi az akksi és egy normál üzemmidőt szeretnék csak szóval semmi csodát nem várok
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
válasz Ed3r_X_ #20096 üzenetére
KK van fent. Root meg pucolás. Repül a rendszer. Lolli is volt/van fent mert neha probalgatok ezt-azt lollin szoval neha vissza teszem az is root meg pucolas utan egesz jo. Sokkal lassabb mint a KK (lasabban nyilnak az alkalmazasok de utana mar sima a dolog) de ismeri kicsit a multitaskot. Gyári launcher mindegyiken akad Nova szinte kotelezo. Összegezve: KK,felesleges gyari dolgok torlese/tiltasa,Nova telepites es egy tok szeretheto telefont kapunk. En nagyon szeretem.
-
Bkrisz9
őstag
Szerintetek? [link]
-
Bkrisz9
őstag
orosz,kopott és rá folyt pár csepp üdítő. 2 gomb nem volt jó. Úgy gondoltam egy szép újat megérdemel. És nem nem öntött rá senki litereket csak ahova racseppenr ott ragadt meg a gomb. Még 2 hónapja kb. Aztán akkor kapott újat és kényelmesebb is az angol
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
Hát az enyém nagyon jó állapotban van. 1db karc van a fedlapon a HP logón és az is kicsi. Nagy akku bele önmagába 12-14.000. Új billentyűzet se volt olcsó. Szerintem reális az 55. Bízok benne elmegy annyiért.
-
Bkrisz9
őstag
Srácok mennyit érhet most egy HP Elitebook 8440P (i5 540M,4GB,250GB,NVS 3100m, új nagy 6600mAh-s akkuval alig használtam és a gyári akku is bir 1-2 órát,új billentyűzettel (angol) ) ?
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
válasz quailstorm #19759 üzenetére
Nagyon csinos. Szép színek főleg az a zöld.
-
Bkrisz9
őstag
válasz Ed3r_X_ #19661 üzenetére
Remek... nekem meg nagyon kéne a gép.... Az összes tanulni való anyag is rajta van... annak már mindegy buktam az egészet hagyatkozhatok a szerencsére de más mire is kellene.. Arra a kérdésre h mikorra várható nagyjából meg választ se kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
Történt a múltkor az a laptop leöntéses dolog.. Nos hát 29-én elmentem a helyi gépes boltba h szerezzenek nekem egy billentyűzetet. Mert ugye így kisebb a kockázat ha gond lenne vele.. Azóta nem hallottam felőlük. Mennyi idő lehet egy ilyen alkatrészt beszerezni?
-
Bkrisz9
őstag
válasz Blackmirror #19644 üzenetére
Sajnos igen... Egyik se való arra h vízbe tedd vagy vele zuhanyozz... Lehet h nem ázik be de lehet h igen és ha igen arra nem vonatkozik a garancia. Innentől kezdve értelmét veszti az egész. Egy kis plusz biztonságot ad esőbe meg véletlen beleejtés esetén de ennyi.
-
Bkrisz9
őstag
válasz LaptopSystem #19639 üzenetére
Elméletileg igen. Csak ha megis beazik valamiert akkor szoktak szivozni garancianal. Ez nagyjabol minden vizallo telefonra igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
-
Bkrisz9
őstag
ra tudok vegulis de max adatmentest tudok akkoris csinalni :/ sajnos hurcibalnom kell a gepet ezert van laposom szoval mindenkepp meg kell probalnom megoldni. koszonom a segitseget.
-
Bkrisz9
őstag
ez egy napos story radiatort felhajtottam es a közelébe tettem. ma szetszedtem bekapcsolas elott nem lattam bent semmi nyomat (ugye a cukor latszott mindemhol ahol ra szaradt) mindem csont szaraz (a peremeken se volt semmi ugy nez ki nem jutott beljebb mert egybol felforditottam)
ne ugy tessek erteni a radiatorost h ratettem hanem ala epp h langyos volt kicsit
lenyeg az ugy nez ki a billel megusztam (koppkopp) . Csak ezt kellene kipucolni valahogy mert mostanaban pénzem nem lesz h szervizbe javitassam.. es ezen vannak az erettsegi anyagaim amiket nem tudok h lementeni igy mert nem tudom beirni a jelszavam. masik gep meg nincs aa kozelbe amibe at tehetnem a hdd-t
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
igen egybol lekaocsoltam akku,tap ki es leforditottam fejjel lefele. mar kiszaradt es mukodik minden ezen kivul. ahogy utana olvastam lejutott a billbe az erintkezo feluletekig onnan alkoholos kendovel ,koromlakk lemosoval stb lehetne letakaritani csak lezzel hozzaerni mem szabad..
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
Le lett öntve üdítővel a gépem ezaz..... rohadt életbe... szét lehet ennek valahogy kapni a billentyűzetét és megpróbálni kipucolni vagy ujjat kell vennem?
-
Bkrisz9
őstag
válasz Bkrisz9 #19545 üzenetére
A kettő egyébként majdnem hogy kopp ugyan olyan gép és mindegyik nagyon rendben volt és én kaptam szét és pucoltam őket szóval az állításaim maradtak csak egy másik eladóra is vonatkoznak és nem alpha hozta le nekem
-
Bkrisz9
őstag
válasz Ed3r_X_ #19544 üzenetére
használtról van szó igen nem újban gondolkodik
Hűűű gyerekek én valamit összekevertem a múltkor batai (aszt hiszem ő) laposos vételénél írtam alpha kollégát nem én hanem ismerős vett tőle gépet nekem nem tőle van hanem emerico2004-tól bocsánat kicsit összekavarodtam aznap sűrű nap volt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Windows 10
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- További aktív témák...