Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Megértem végülis az egeret, én is játszottam tableten vele, egérrel. Ott már kb semmi különbség nincs a pc-hez képest. Ilyen szituban én elfogadtam, ha elbuktam újrakezdtem. Nem volt sorsdöntő
Na de gamepaddal tv-n? Mindegy végülis, kisajtolják belőle az utolsó cseppet is mint a skyrimból és a doomból
Én jobban örülnék új részeknek.5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Egon
nagyúr
Pedig van, hogy pont egy szinttel feljebb kellene húzni egy tornyot, és még nincs meg a fedezete, de közben már jön egy keményebb ellenfél, vagy éppen egy sok tagból álló csapat, és ha pár másodperc késlekedéssel upgrade-elsz, akkor meglógnak páran.
De lehet hogy csak nekem komfortosabb az egeres irányítás (nem függetlenül attól, hogy eredetileg ezek a játékok PC-re készültek), az is benne van a pakliban."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
addikt
Konzolon ez pont nem jön majd ki.
Na mindegy, csak meglepő volt látni, szerintem tökéletesen irányítható érintővel is és a játékból kiindulva sosem éreztem azt hogy azon múlna egy map hogy 1 másodperccel később nyomok valamire.5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Egon
nagyúr
Hatszor gyorsabban és pontosabban le tudod tenni és fejleszteni a tornyot egérrel, mint tapicskolva, és ez sokszor fontos, mert időkritikus 1-1 fejlesztés a nehezebb szinteken.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
addikt
-
Egon
nagyúr
Azt nem tudom, hogy konzolon mekkora az igény a TD programokra, de ezek PC-n sokkal jobban játszhatók, mint mondjuk mobilon, a fejlettebb irányítás miatt.
Btw az összes Kingdom Rush játékot végigtoltam PC-n, szóval tudom miről beszélek (egyébként mobilon nem is teljesen olyan, mint a PC-s verzió: free to play modellben lehet venni extrákat, lehet farmolni stb.).[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
addikt
Erre tényleg van igény?
Maga a játék teljesen okés, jó grafika, jó játékmenet, egyszerű irányítás. Mobilon, már évek óta. Ki akar egy ilyen játékot TV-n és konzolon játszani minimum 100W, de inkább magasabb fogyasztás mellett?5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest