Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Congrats!
Hétvégén nem volt időm nagyon játszani, ma folytattam a mászást, én is célba értem Menü ugyanaz mint nálad, próbálgattam Galactust, majd váltottam Thanosra és azzal mentem fel inf-re. Még annyi, hogy szerintem ha így marad, akkor könnyebben elérhető az inf, esetleg rakhatnának 100 fölé is valami rewardot..[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
alite
senior tag
válasz Tyler Durden #804 üzenetére
Köszi, grat Neked is!
Igen, könnyebben elérhető az Inf, 70-ről indulva csak 200 cube kell. Korábbi rendszerben több kihívás volt, de tény az Inf-en is változtathatnának, mert a Daily Quest-eken kívül ilyenkor már picit céltalannak érzem. Jó kis friendly mód a következő 3 hétre..
-
addikt
Kb hja, nekem is ez a bajom, ezért is írtam, hogy vmi rewardot még belőhetnének akkor, mert így kb malmozol.. Annyi van, hogy mivel jön a nerf, valszín nekiállok gyakorolni Galactussal, tesztelgetek majd egy pár variáns.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
alite
senior tag
válasz Tyler Durden #806 üzenetére
-
addikt
Uhh mind2 skin-t adom, nekem vásárolgatni kell sajna, mert csak a pixel ömlik Galactusra néztem ki most skint és várom, hogy vmikor bepörögjön a shop-ba,
-
mike1334
veterán
válasz Tyler Durden #808 üzenetére
Én nyitottam egy venomized scorpiont hétvégén, az annyira nem rossz (pláne a sok pixel után). A jakuzzis Sunspotot mondjuk sajnálom, hogy nem vettem meg, van esély ládából nyitni?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Dobi 562
addikt
Kíváncsi vagyok ti tudtátok volna-e mit játszik az ellenfél.
3. lane-re kirakott Armort és Sunspotot, lezárodott 2 raptorral. Erre snap-elt.
2. lane-re játszik LockJaw-ra Wasp-ot, Wasp le, Giganto fel.
Én Shurira játszok Hobgoblint, hogy lock-oljam a LockJaw lane-jét de övé a prioritás es kirak egy Prof X-et a LockJaw-ra...Szóval ott marad nekem a -16 Hobgoblin.
Ki látta volna ezt jönni? Sosem láttam még Lockjaw deck-et Prof X-el..
-
addikt
válasz Dobi 562 #812 üzenetére
Pont ez a lényeg, pár profi YT vidijét néztem és elmondják, hogy a meglepetés fél győzelem. Értsd a netdekket kicsit megkavarod 1-2 lappal és máris pislog az ellenfél. Ez szerintem pont ennek a tipikus esete, nem tudtad readelni, mert abba a típusú dekkbe, nem raknak Prof X-t.
-
Dobi 562
addikt
válasz Tyler Durden #813 üzenetére
Volt meglepetés rendesen az biztos.
Nem sajnáltam tőle a 4 kockát, szerintem nagyon kockázatos abban a deckben Prof X-et tartani, mert mi van ha azt dobja fel Lockjaw, úgy hogy ő van hátrányban azon a lane-en. Persze ez esetben kézben volt neki prof és azért snappelt.
Egyébként 6. körös Galactus+Nimrod destroy deck-et játszok, most vagyok 87 rank-on, ezt sem nagyon tudják olvasni (még).
Még mindig nem tudom magam rávenni, hogy LockJaw Thanos-al játszak.
-
addikt
-
Dobi 562
addikt
válasz Tyler Durden #815 üzenetére
Ebbe nem kell se Knull se Octopus.
Ott van a leírásban a deck list.
Eddig 68% vele a win rate-em 38 játék után.
-
addikt
8 lap kell még T3-ból, olyan kérdésem lenne, hogy innen már ne vegyek kártyákat tokenért /majd kinyitom ládából/ vagy inkább toljam be a tokeneket, hogy mihamarább kész legyek és utána több token jöjjön a nyitásokból?
-
fogtunder
nagyúr
válasz Tyler Durden #817 üzenetére
Én már nem vennék tokenért lapot itt, hacsak nem egy Sera mondjuk. Én most épp ott tartok, hogy ki se nyitom a reserve-eket, mert igazából nem kell tokenért semmi. Galactus meg Knull az, ami játszható, de attól a paklitól írtózom, egy Darkhawk van pinelve, de ha megveszem azt se fogom tudni használni, szóval nagyjából céltalan
I hate morning people. And mornings. And People.
-
addikt
válasz fogtunder #818 üzenetére
Nekem is kb Knull az aki most hiányzik, többire nem költenék tokent. Akkor marad a láda nyitogatás, pár hét és beesik az a 8 karakter.
-
-
addikt
Educated Collinsnál YT-n van pár nem official cucc, hogy mik lehetnek a nerfek:
quinjet 1 alá nem csökkentene
Space stone/soul stone nincs laphúzás
Redskull 15-13
Cosmo 3/2Pár buff is van:
Mordo 2/2
Strange 2/2
Fury 5/8
Miles: bármikor mozog vki a játék során, akkor 1-be kerül
Surfer: 3/3
Gambit: nem targetelhet immun célpontot[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
válasz Tyler Durden #824 üzenetére
Baron Mordo most 2/3; nem írtad el véletlenül?
Elfogadom a sütiket.
-
alite
senior tag
Nem tűnnek rossznak a buff-ok, viszont kíváncsi leszek tényleg ennyivel megússza-e Shuri a nerf-eket.
Egy biztos kedden jön a patch.
-
addikt
Bocsi a szövege is változott: when your opponent next draws a card change it cost to 6.
alite: én ahogy már itt más is írta a manaköltségét emeltem volna 5-re.
[ Szerkesztve ]
-
lm83
őstag
válasz Tyler Durden #827 üzenetére
Pedig pont inkább ennek van értelme mint az egész Shuri lapot a kukába dobni.
-
addikt
-
pachito
őstag
Totál mellélövés az összes nerf. Én egy ideje Red Skull helyet Black Panthert játszok Shuri deckben, akkor marad is ez a továbbiakban.
Quinjet-et sikerül tönkretenni egy ilyen nerffel, pont az a lényege hogy olyan lapokkal müködjön mint Maria Hill, Falcon, Beast, stb.
Space Stone/Soul Stone megintcsak siralmas. Marhára nem broken egyik sem - kivéve ha Lockjaw-val van kombózva. Természetesen a főkolompos kutya megússza a nerfet.
Buffok:
Mordo így nagyon op lesz szvsz. Ha tényleg kap ilyen buffot, jöhetnek a toxic Mordo, Widow, Master Mold bounce deckek orrvérzésig. Fincsi lesz.
Az a Miles buff megintcsak kemény, önmagában nem annyira de egy Shurival vagy uccsó körös Aero+Miles nem rossz.
Fury, Surfer power boost gondolom elfér.
Strange-hez nem tudok sokat hozzáfüzni, nagyon keveset moveoztam.
Gambit nem ettől lesz agyonjátszva de nem rossz. Egy ilyen mehetne Polarisnak is, nem egyszer akadt meg a képesség Colossus-on mikor játszottam. -
Dobi 562
addikt
-
woodbear
addikt
Miles most is úgy van ha mozog valaki akkor 1-be kerül
Oldalam: www.swsfoto.de
-
alite
senior tag
válasz woodbear #832 üzenetére
Nem teljesen, mert jelen állapot szerint csak akkor kerül 1-be, ha egy kártya mozgott az előző körben. Az új felállás szerint, ha egy kártya bármikor mozgott, akkor kerülne 1-be. Szerintem nem rossz, szinte garantált lenne így az ára.
A kérdés az, hogy mennyire valós leak-ek ezek, mert sehol nem jönnek szembe neten.
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
Jaaaa, hogy bármikor a játék folyamán. Értem. Mondjuk ha mover dekked van akkor kb minden körben mozog valami de nem rossz
Gambit így elég OP lesz szerintem. Wong-Odin kombóval, nem fog oda csapni aki armor alatt van, vagy ProfX-nél ha jól értem.[ Szerkesztve ]
Oldalam: www.swsfoto.de
-
woodbear
addikt
-
mike1334
veterán
Token shopban pinneltem Galactust, majd őt elengedtem, és most Thanos van pinnelve. 3600 tokennél járok..érdemes gyűjtögetni rá, vagy inkább őt is engedjem el, és várjak egy Shurit? Shuri kb védhetetlen ahogy tapasztalom, Thanoshoz meg nincs még Lockjawom..
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Dr.NX
addikt
válasz mike1334 #836 üzenetére
Én is Thanost pinelem, nekem sincs Lockjaw-m.
Viszont Thanost máshonnan nem fogom megkapni (ja, de 0,25% eséllyel), Lockjaw-t meg Shuri-t meg majd megveszem a shopból, a patch után elvileg még több token fog potyogni a Reserve-ökből.In the current system, a set of 40 Collector’s Reserves has:
10x 100 Collector’s Tokens
9x 200-600 Collector’s Tokens
1x Series 4 card
In the new proposed system:
9x 100 Collector’s Tokens
10x 200-600 Collector’s Tokens
1x Series 4 cardElfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
Choose Your Card: Series 3 cards now have their own section in the Shop! Once per season players who haven’t completed Series 3 will be able to claim one free Series 3 card to help them fill out their favorite deck and take a step closer to completing their collection. Now you can save your tokens for Series 4 and 5 cards!
Nem derül ki egyértelműen, de ha szezononként egy bármilyen S3 kártyát ingyen elvehetek, az elég nagy királyság lenne. (Helló Lockjaw, helló She-Hulk!)
Elfogadom a sütiket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest