Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alite
senior tag
Hivatalos discord-on írták, hogy ugye jövő héten jön a Silver Surfer season pass, majd azt követő héttől hetente adnak ki egy pool 5-ös kártyát. Azt hiszem soha sem lesz teljes collection-öm...
[ Szerkesztve ]
-
alite
senior tag
válasz CsiguszMaxim #203 üzenetére
Szia, ma reggelre javították. Nyugodtan lehet nyitni bármit.
-
lm83
őstag
válasz CsiguszMaxim #203 üzenetére
Most már azt írják, javították, reggelre változott a szöveg
-
addikt
-
Deck
titán
Csatlakozom én is
PS5
-
lm83
őstag
Tegnap nyitottam 23 ládát. (Collector's Reserve van már nekem, cl 2500 felett vagyok, 12 szintenként van láda.)
Összesen 6-ban volt kártya :/ Ebből egy S4-es. Esett még 300 Token. -
CsiguszMaxim
senior tag
42 környéken való vergődésből sikerült végre felmászni 58-ig, de a legjobb az egészben, hogy egy olyan deckkel, amivel a játék eleje óta nem voltam ennyire szimbiózisban. Nagyon jó vele játszani. Alapvetően a képen látható fenti decket a netről szedtem le és a lenti deckre variáltam át a tapasztalatok alapján.
Sera köré épül, de sokszor meglepően jól teljesít ha nem jön fel a lap az ötödik körig.
Juggernaut remek counter a játék végén illetve lockjaw ellen, és strong guy is sokat hozott a konyhára, mert mivel az emberek nem egy discard dekket látnak, ezért alábecsülik.
A boszorka kimozgatja a bosszantó helyszíneket és storm ellen is kiváló, killmongert pedig érdemes a végére hagyni ha nagyon 1 cost cardot játszik az ellenfél.
Összeségében amúgy abban látom a pakli erejét, hogy a szinte a végéig nehéz olvasni hogy mi lesz belőle es jól altatja az ellenfelet. A sok kis lapot pedig nem nagyon veszik komolyan ezért komolyabb snapekbe is beleugranak
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
addikt
válasz CsiguszMaxim #213 üzenetére
Én ahogy írtam fentebb leestem egészen 47-ig, onnan kapaszkodtam vissza. 71 vagyok jelenleg, én discard deckkel mentem végig, ez tűnik nekem a legjobbnak. Bár ez a deckem se fullos, de megvan a Dracula, azzal elég sok meccset le lehet hozni. 3000 tokenből mára már csak 1000 maradt, Wong mellett ma megvettem Patriotot is..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
lm83
őstag
Lehet csapatni a szezon végi hajrát Bar Sinister Hot Location-nel.
Nagyon gusztustalan dekkek van hozzá: [link]
P1-el is bőven mehet a Nightcrawler-> Blue Marvel-> Onslaught Kombó! -
fogtunder
nagyúr
valaki vett rajtam kívül absorbing mant? hittem a youtube-nak és behúztam, de egyáltalán nem érzem, hogy jó lenne. pl adná magát a Wong-White-Panther-Absorbing Man kombó, de így ledobva csak egyszer triggerel. egyelőre nagyjából használhatatlannak tűnik, de ha valaki tud értelmes felhasználási módot, azt szívesen veszem.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
pachito
őstag
-
alite
senior tag
Vásárolt már valaki a hivatalos Marvel Snap site-on keresztül?
Fülöp-szigeteki peso-ban egész jó áron van a Season Pass.
-
addikt
-
alite
senior tag
válasz Tyler Durden #226 üzenetére
Holnap Silver Surfer-nél rápróbálok, aztán majd írom, hogy járható út-e.
-
fogtunder
nagyúr
A droprate miatt tűnt jó ötletnek, meg mert a franc se gondolta, hogy Wonggal ilyen hülyén fog működni, ha kétszer aktiválódna, igazából simán valid lenne bármelyik on reveal deckben, majdnem második Odin.
A pool 3 lapok majd jönnek, 23 van még hátra, egy Doomot vettem szintén tokenből, a Pool 4-et meg ki tudja, mikor fogom kinyitni a lepkefingnyi esélyek mellett. Amúgy persze, ha jött volna Sera és Wave instant veszem őket, de nem jöttekI hate morning people. And mornings. And People.
-
alite
senior tag
válasz Tyler Durden #226 üzenetére
Működött rendben, sőt egyből aktív lett a pass. Appon belül általában 10-20 perc kellett várni.
-
addikt
-
alite
senior tag
válasz Tyler Durden #233 üzenetére
Igen, azzal jön ki a legjobban.
-
NyalokAA
aktív tag
Pool 3 elején lenni most szezon kezdésnél elég elrettentő érzés olyan deckek jönnek szembe , hogy csak pislogok. Nekem meg van kb 4-5 db pool 3 as lapom azok is a rosszabb végéről. Cacheből állandóan boostert meg tokent kapok kártyák helyett így gyorsan elmegy az ember kedve
-
lm83
őstag
válasz NyalokAA #236 üzenetére
Elég sok p2 dekkel lehet azért aprítani.
https://marvelsnapzone.com/pool-2-decks/
Olyat nézz amit nemrég frissítették azért, mer lehet amit egy hónapja, azóta nerfeltek valamit... -
addikt
válasz NyalokAA #236 üzenetére
Sokat fog számítani még a shop ellenére is miket húzol. Mi nagyjából együtt kezdtünk a fiammal, szignifikánsan jobb kártyái vannak. Pool 3 trash tierből nyitottam eddig 9 kártyát, azt hiszem ez mindent elmond.
Amúgy tudni fogsz haladni a ladderen 30-40 magasságában általában a világtalanok vannak, mind1 milyen lapja van, mert a játéktudása nem acélos. Én 60+ kezdtem érezni, hogy ott már azért nem mennek bele minden szituba, ha reménytelen, akkor retreat, illetve a snapet se nyomogatják, mint egy vadbarom..alite: thx az infót, reggel megvettem én is, most kezdem a mászást Surfer dekkel
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
NyalokAA
aktív tag
válasz Tyler Durden #239 üzenetére
előző szezonban pool1 ben felmentem 68 ig utána átnyitottam magam pool2 be ott visszaestem 57-63 közé . Végül 62 őn zártam ma reggelre . Most már pool3 ban vagyok 611 collection levellel
Pool 3 eddig : Aero , Mister Negative , Mysterio , Ronan , Beast , Quake , Dracula + dr doom amit jónak neveznék többivel egyenlőre nem tudok mit kezdeni -
NyalokAA
aktív tag
Most Sera van a boltban ez megér 1000 tokent?
-
addikt
válasz NyalokAA #240 üzenetére
Én 50-60 körül pattogtam, majd elkezdtem össze-vissza dekkeket váltogatni amihez nem volt meg a játéktudásom és leestem 46-47 magasságába. Ezután csak dracula discarddal mentem és 71-en zártam a szezont. CL-em 888 jelenleg, de ülök 2k goldon meg 2k crediten.
Nekem pool3 lapok: Wasp, YellowJacket, Deadpool, Zero, Baron Mordo, Falcon, Silver Surfer, Patriot, Lockjaw, Wave, Polaris, Maximus, Dracula, Wong, Crystal, Drax, Omega Red, Black Bolt, Red Skull, Arnim Zola, Magneto, Agatha.Lehet látni, hogy elég sok a hulladvány a kollekcióból Serrát meg insta kapd ki, ahogy írják is abszolúte top tier kártya.
-
addikt
Kíváncsi leszek, hogy ez precedens lesz e, tehát, hogy a season pass lapok élről S5-be kerülnek, vagy a párducot a durvasága miatt tették oda.
-
pachito
őstag
Black Panther is series 5 lett, wut? Ezt hol írták? Azt hittem megy a collection track-re.
Maga a játék zseniális de ha ez valóban így lesz asszem parkolópályára teszem. Csak idő kérdése hogy egy második Wave kerüljön paid bundle mögé aztán lesheted mikor clvl helyett nyolc lakat alá kerül series 5-ben. Eleve ellenszenves hogy egyáltalán van lap ami elérhetetlen F2P és akkor még ez is.
-
lm83
őstag
@Tyler Durden
Szerintem oda fognak kerülni, mindig a legmagasabba, ennek pénzügyi okai vannak
Meg a régi játékosok közül már elég soknak lesz teljes p3 gyűjteménye, akkor ők első nyitásnál megkapják egyből,, ezt biztos nem szeretnék..@alite
Muszáj nekik, mert egy idő után akkor az új játékosoknak marha nehéz lenne utolérni a régieket. Elég elrettentő a kezdő játékosok számára...
Hs-ben is ez volt a baj. Én 2017-ben kezdtem, Hiába volt már rota, és mentek ki az régi szettek, hiányzott az alap klasszik gyűjteményem ami miatt minden paklinál hátrányban voltam. Még az újrareformálásig sem sikerült összeszednem nagyon sok lapot (Most néztem még 16 lego hiányzik...).
Kellett ez az ingyenes core szett minden kezdő játékosnak, hogy legyen esélye, meg hogy elvegyék a régi játékosoktól a sok meglévő lapját. -
fogtunder
nagyúr
ha havonta fognak lejjebb szivárogni a lapok, akkor kvázi nem változik semmi, csak ha nagyon mázlista vagy, hamarabb ki tudod nyitni. eddig két hónap után lehetett nyitni a SP lapokat, most ugyanaz lesz, csak első hónapban Series 5, másodikban Series 4, harmadikban megy le ugyanúgy Series 3-ba. persze ha nem, az nagyobb szívás.
az viszont biztos, hogy nem ez lesz a világ leginkább F2P barát játéka, bár én nem is számítottam rá.nekem amúgy eddig jó hetem volt, token shopban volt Sera, ma nyitottam egy Wave-et, tegnap Hell Cow, ami szintén kellett a dracula Discardba
I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs