Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kushwavez

senior tag

válasz Muky_ #35587 üzenetére

majd kiegészítem jobban azt a részt hogy mi szerint válasszunk.

Ha M.2 wifid van akkor a BCM94360NG jó ha 2 antennád van, beteszed és megy. Talán az AirportBrcmFixup kext kell hozzá, de az sem biztos (nekem nem kellett az asztali gépemhez).
    A BCM943602BAED az meg 3 antennás, de az is ugyanúgy működik mint az NG verzió, csak beteszed és megy.
    Sikeresen elírtam és javítom majd, a BCM94360CS2 az eredeti Apple kártya és nem M.2, ahhoz átalakító kell.

Illetve van a BCM94352Z is amit én már 3 éve használok, az is szintén jó, viszont azt azért nem írtam oda mert nem natív. Kell hozzá 4 kext, hogy működjön, de egyébként azzal sincs semmi probléma, működik vele az AirDrop és Handoff is.

Figyelni kell a kártya vásárlása előtt, hogy az milyen slotos, milyen kiosztással rendelkezik.
    Például az enyém egy M.2 BCM94352Z és "E" kiosztásos.

Az Acerembe belement, viszont a többi gépembe már nem, mert azok "A" kiosztásosok, abba pedig "E"+"A" kiosztásos való.

Nos, igazából a legegyszerűbb E+A kiosztásost venni, az mindegyikbe jó, általában a legtöbb ilyen.

Aliexpressről és Ebay-ről lehet őket megvásárolni.(meg ha szerencsés vagy itt hvaprón)

[ Szerkesztve ]

Lenovo ThinkPad T440, Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th, Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st | macOS 13 

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés