Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
szerintetek aa-hoz melyik megy jobban?
Intellimouse jóval olcsóbb....Fa asztalon használom ( bocs, nekem sok egy egérpadra 9 k) -
tomcsi23
veterán
válasz Alvin_ti4200 #56 üzenetére
Ok, akkor tényleg erre szól a gari. 5 évig.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz Alvin_ti4200 #54 üzenetére
Na, az a gari szépen leketyeg majd, probléma nélkül. Valószínűleg.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz kamikaze boci #53 üzenetére
Nekem elég izzadós tenyerem van sajna és még az MX500-amon is néha meg-megcsúszik a kezem hosszabb UT vagy Q3 partik után ja és igen, nekem is 5 év garis
-
kamikaze boci
őstag
válasz Alvin_ti4200 #51 üzenetére
A kéz elég nagy felületen érintkezik vele, azért nem szabadul el (én amúgyis kis és hüvelyk ujjal támasztom meg). Viszont az az érzése az embernek, hogy a kéz a sima felület miatt jobban izzad.
Ráadásul ''csak'' 3 év gyári garancia, szemben az MX500 5 évével.egyéb állatfajták
-
Asusfan
őstag
válasz Alvin_ti4200 #51 üzenetére
Legalább hasonlít vmire:Arany Ászok
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz kamikaze boci #50 üzenetére
Viszont mivel az MX510-nek fényes a háta, ezért jobban is csúszik.
-
kamikaze boci
őstag
válasz Alvin_ti4200 #47 üzenetére
Nem, mert hardveres a különbség.
Asusfan: Igaz, alig lehet észrevenni. Van viszont a névleges teljesítményen túl néhány dolog, ami az 510 mellett szól. Jobb a gombkezelés, nem olyan sérülékeny a háta, és főleg: olcsóbb, mint az 500. Ezért, aki tud, inkább 510-et vegyenegyéb állatfajták
-
Asusfan
őstag
válasz Alvin_ti4200 #39 üzenetére
Jelen az mx510 es haver.Szóval én meg vagyok elégedve nagyon az egérrel ez a lényeg , szupcsi sztem.Az igaz hogy annyival nem jobb az mx500nál sőt szinte semmivel, és ez nem is gond mert az mx500is egy nagyon klaffa kis egér.Hmmm...Ennyi a vélemény
-
tomcsi23
veterán
válasz kamikaze boci #41 üzenetére
Oks, rendi. Ha majd lesz Nálad összehasonlításra, ne titkold a tapasztaltakat.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz kamikaze boci #46 üzenetére
Ezt még nem próbáltam Értelme van?
-
kamikaze boci
őstag
válasz Alvin_ti4200 #45 üzenetére
Amúgy nézd meg, hogy külön driver van az MX510-hez, amivel kihasználhatod az 5.8MP-t Tudom, egyetértünk De tegyél egy próbát, a kifejezetten MX510-hez készült illesztőt rakd fel az 500-hoz. Működni fog vele.
egyéb állatfajták
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz kamikaze boci #44 üzenetére
Én a 9.79.1-eset használom az 500-hoz és nem vettem észre bug-okat. Kivéve azt, amikor ICQ-n írnak játék közben, akkor lelassul az egér (OpenGL alatt). Amúgy nézd meg, hogy külön driver van az MX510-hez, amivel kihasználhatod az 5.8MP-t.
-
kamikaze boci
őstag
válasz Alvin_ti4200 #43 üzenetére
Igen, a 9.80-as, de az 500-at is megeszi. Ki akartam próbálni, hátha eltűnnek az 500-as bugjai az új illesztővel, hát nem.Az MW felismeri, de nem hoz javulást.
[Szerkesztve]egyéb állatfajták
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz kamikaze boci #41 üzenetére
MX510-hez külön driver van.
-
kamikaze boci
őstag
Igen, észre lehet venni a különbséget, de nem elsősorban az optikánál (annak a képességei már úgyis túl vannak az elvárásokon). A kompatibilitás javult sokat, a gombok végre illesztővel is azt csinálják amit te akarsz. A változás biztosan hardveres, mert az 500 a MouseWare 9.80-al is ugyanúgy viselkedik, mint a régiekkel.
egyéb állatfajták
-
[sultan]
tag
Kicsit eltér a témától, de nem akartam új topicot nyitni.
Szal szerintetek mennyire érett meg az MX300-am a cserére ill. tudásban mennyi a különbség az MX310-500-hoz képest? -
Misike
tag
Mx 500 van nekem szülinapra kaptam és elbaszott jó. Mióta megjelent, Call of Dutyt nyomok multiplayer és oda kell a pontos egér azt elhiheted. Szal szerintem mx 500, ha már nincs akkor mx 510.
-
atenza
senior tag
válasz kamikaze boci #26 üzenetére
Nem az 500 és a 300 használja ugyanazt? Vagy lehet h. azt amit te mondtál, és igazad van , de az biztos h. az MX510 5.8, míg a MX310 4.7 megapixel/sec-re képes(az MX500 is 4.7), ebből gondolom h. nem ugyanaz a ''továbbfejlesztett technológiát'' használják(mármint az 510 és 310)
-
jerry311
nagyúr
válasz kamikaze boci #26 üzenetére
Úgy legyen!
Mostmár mondegy, megvettem az 510-et -
Trak
addikt
Görgővel lőni??
Max ha vlahogy be lehet állítani, hogy a görgő benyomásakor lőjön...
De akkor meg nem jó a 4.0, mert annak nehézked a görgővel kattintás.
A görgője meg tényleg gyors, pont ezért nem alkalmas a fegyverváltásra, legalábbis nekem.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Arhel
senior tag
ha görgővel lösz akkor a legjobb választás az:
MS Explorer 4.0, mert nagyon könnyű a görgője >> pörög mint atom
Amúgy meg >> MX510-et mindenkinek! -
malibuu
csendes tag
NAh eloszor is re !! Nekem MS -em van sztem nagyon jó a fogása az optikája sem roszz foleg egy jo kis egerpaddal pl:Icemat vagy Steelpad!! MX 500 al aza bajom hogy kicsit nehez es nem esik annyira kezre ! MS be az a jo hogy ket kezes igy aki balkezes is tudja használni viszont MX 500?! Nah mindegy en MS párti vagyok! ui: igazad van kurva erős a fény az alján
-
jerry311
nagyúr
Most látom helyesbíteni kell a kérdést, mert nem látok árlistában 500-at csak 510-et
-
aDM|RaL^
őstag
UT`99 hez én intellimouse explorert ajánlok ;PP
http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
jerry311
nagyúr
HA jól vettem ki akkor gyakorlatilag ugyanott van a 310 meg az 500 és azt lehet venni amelyik kényelmesebb?
-
Jenő
aktív tag
Csoda, hogy még egy moderátornak se tetszettél meg.. Amúgy ha kosarastenyered és sok felesleges pénzed van, akkor mx500. Ha nem, akkor mx310. Az mx-eknek jobb az optikájuk. De mondjuk ilyen egereknél az egérpad is sokat számít, szóval az is jó dolog lehet, hogy egy intelli 1.1a és egy func, vagy steelpad.. Ahogy érzed.
-
HEro
tag
Bocs mester, Győri vagy? )
Tagot Felveszünk!!!! )
Azért kellett új topic mert arra senki sem akart válaszolni!
Meg rájöttem hogy mégis lesz 10k-m!
De nekem így jobban megy, azért nem vagyok kezdő!!!!!
Csak Lama, na jó nem annyira (állítólag)
Má lassan 1éve cs-zek kisebb nagyobb szünetekkel, de most megint nagyon rákattantam! Click!:)
-
Mosqu!to
addikt
ennek kellett új topic?
már a másikban leírtam mindent. de szerintem aki kezdő, az ne vegyen még ilyen egeret, nem lesz tőle pr0 player... a görgővel lőni meg nem túl szerencsés, mert az könnyebben kopik, mert nem állandó nyomogatásra lett tervezve. mindenesetre érdekes szokás. ja és bízni leeht bennem, cs-t 3 éve nyomom és rengeteg egeret használtam, szal tudom hogy mitől döglik a ?légy?Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
LukE
veterán
Optikában állítólg ugyan ott vannak. Megfogtam az ms-t, nem volt valami egetrengető. De az MX500-al max annyi bajom volt, hogy lehetett volna picit nagyobb. Annál fogásra talán csak a cordless trackman optical tetszett jobban, ugyan nem rendes egér, de qrvára megtetszett. Csak nincs pénzem kipróbálni egy 15k+os rágcsálót.
cszni max hobbi szinten szoktam, de több havernak is van MS egere. Egyikük napi sok órát játszik. Viszont faszé világít az MS ledje állás közben olyan baszott erősen? (rossz pont)''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
HEro
tag
Utolsó Up, majd holnap felnézek, hátha valaki, legalább addigra válaszol!
:)
-
HEro
tag
Up!
-
HEro
tag
Na lécccci valaki!
-
HEro
tag
Na valaki még, segítsetek!!!!
plz!:)
-
HEro
tag
topic felhozás
-
HEro
tag
válasz Alvin_ti4200 #3 üzenetére
A clansite-n nézd meg a mozgásoknál, a forgós módszert, lehet ezért lesz 310, de már puhulok az 500-ra!
Van Clanod?
Mi tagot keresünk, De csak ha győri, vagy győr környéki vagy!
Mert LAN-on szoktuk nyomni!:)
-
HEro
tag
-
HEro
tag
válasz Alvin_ti4200 #3 üzenetére
Nézd meg a www.clansite.hu -n Én találtam ki,
Legalábbis még senkitől sem hallottam hogy így csinálná!:)
-
HEro
tag
Topic felhozás!
-
HEro
tag
Na Cszéshez melyik a jobb?
De úgy hogy a görgővel lövök, tehát annak aztán jónak kell lennie, és ne mozogjon néha magától!!!!!
Állítólag az MS-szokott ilyet csinálni, Tapasztalatok?????
A 310, és az 500 között csak az a külömbség hogy egyiknek csak a jobb, másiknak pedig mindkét oldalán van gomb?
Mert akkor inkább 310-et veszek:)
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest