Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz EQMontoya #183535 üzenetére

    Elvileg, de a japánok (és a németek) sokszor el tudják baszni összességében hogy az erősebb motor mégse legyen virgoncabb. Reméljük itt nem ez lesz, marad a korábbi váltóáttétel, és ráfeküdnek már arra hogy hova hangolják a motort (értsd változó szelepvezérléssel).
    Eco gumi azért kellett hogy meglehessen táncoltatni valahogy; mert az meg amúgy az élvezetes vezethetőség rovására megy egy sportosabb gumihoz képest (PS4, SC6, stb).

    lazac_: Tervezetten van a fényszóróknak szórt fényük (különben sose látnánk pl autópályán fent egy táblát), de ha sokkal erősebb eg fényforrás a gyárinál, nyilván zavaró mértékű lesz a szórt fény is. Azaz pl H4es foglalathoz nem 30, hanem max 15W környéki ledizzó az ideális. Valódi, nem a marketingszám (philips mondjuk a valódit írja rá).
    Függőlegesbe álljanak a ledek, árnyékoló alul legyen H4-nél. Izzó, enyhén alexpós kép, led, nagyon alexpós kép, és nézd össze milyen, mi/hol a bibi.

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák