Új hozzászólás Aktív témák
-
Benned meglepődtem
Amúgy én is azt hittem, mindenki ismeri, aki nem ma kezdte, én most jöttem rá, miért idegesített pár éve, alul van a system alert része és az mindig piros színnel nyekergett. (ok nélkül)
Különben a top előnye a sokrétűsége mellett, hogy ha valamit kipróbálsz live-ban vagy telepítesz, azonnal kéznél van az összes disztróban, de valóban klassz az a terminalos conky módban is használható
glancos
is.
Mondjuk ha már CPU, memory vagy I/O valós idejű folyamatokat kell nézni, akkor ott az nmon. Mezei felhasználóknak bőven jó.szerintem
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Ez OK, de csak egyszerűbb, ha bekapcsolod a gépet és a boot után a felugró FF már alapból ezt mutatja.
(#51) colomb2 Elég fáradt lehetsz, hogy nem érted a kérdést, bár egy karaktert kihagytam, az igaz.
Az alias rövidítésre van, nem? Erre vonatkozott a kérdésem. Magyarázzam el legközelebb a túl eccerű kérdéseimet?
[ Szerkesztve ]
-
Akar a halál intézkedni, csak gondoltam, miért ne lenne már használható is a topik, ha létrehoztad. Az említett grenium gondolom még a kiemelt Linuxos topikokba keresi intenzíven a Tg-ket......egy darabig.
Ha szerinted nem hiányzik egy jó Összefoglaló, akkor jó így is nekem.
-
OK, de ezt a szót ne használd, illogikus! :-)
önsajnáltatásért
Amúgy az pont eszembe sem jutott, hogy valaki sajnálni fog, de nem is nagyon foglalkoztat, eccerű helyzetanalitika volt részemről, amit említettem. Racionalitás van emóciók nélkül is, nem? De!
[ Szerkesztve ]
-
Mindegy, már a rossz irányból nehéz lesz visszatérni, meg hivatalból már úgysem kell követnem a csatornát.
Másrészt alkalmazásokról is volt videó és még lehet is, ha már ne programoknak hívjuk ezeket a programokat.....
Így itt sem teljesen off a téma.
szerintemLeszel itt Tg amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
Igazából ti nem hagyjátok, hogy elővegyem a niceface-emet.
Szép óvatosan és fokozatosan el akarok halványulni a topikokban/ból is, mert teljesen illogikus a ténykedésem, a nagybetűsök se bírnak, ahogy említetted, ebből egyenesen következik, hogy a topiklakók sem (ha nem is egyforma intenzitással). Egyszóval ilyen helyzetben ki az a barom, aki még nyomulna az okoskodásaival..... Mikor kivágtak a funkcióból, gondoltam elleszek topiklakóként, de ha úgy van, ahogy mondod, kár erőltetnem, gondolom kívülről Te csak jobban látod ezt a dolgot, mint én, bár nekem is volt néha olyan érzésem, hogy.......
.
Ez van.(#29) milangfx
Sorry, de erre predesztinál a közutálat becses személyemmel szemben!
Ez téged nem mentesít az alkalmazandó kívánatos stílus alól!
Nem? De![ Szerkesztve ]
-
Csak azért látod, mert Te is ráérsz!
(ha jót mulatok valami bal*ságon, az azt jelenti, bal lábbal keltem?)
Minap említetted ezt a dolgot, hogy a nagybetűsök is utálnak, így aztán miért ne cikizhetném a lütyő bejegyzéseket!
Főleg, ha valaki deklarálja is mennyire png vagyok itt is ott is, mindenütt.....
Ez ilyen ....
[ Szerkesztve ]
-
Chromecast topicban írták, hogy Mac-en is megy...
Szerintem ne add fel, igaz, hogy ettől még Linuxon nem fog menni.......persze vasárnap van, hagyjuk a logikát.
Jó kis topik lesz ez, látom laza, viccesnek indul.....
másA nagyszerűen indult Linux Mind csatorna teljesen kampeca lett? Én már jó ideje csak játékokról kapok értesítés a YT csatornáról, de ugye, amikor indult, nem erről volt szó. Sajnálom, hogy sziasztokénzolivagyok kollégát megbűvölte egy x*n-edik Arch főzött disztrószerűség és azóta a Linux témáról semmi ........
Lesz valami még vagy inkább iratkozzon le mindenki, akit a normális Linuxos videók érdekeltek!? Kéklufi kollégához főleg szól a kérdés az ismert okok miatt.....
[ Szerkesztve ]
-
Ha qualificante leszel Tg-ként itt, első dolgod legyen, hogy ezt a topikot is tehermentesítsd!
Linuxos lettél? Hiányzik a Windowsos megszokott programod? Itt a megoldás!
A keresőbe beírod pici ujjacskáddal a keresett program nevét, mondjuk legyen az
IrfanView
, nyomsz egy Enter-t és ezt az ablakot fogod látni:Már látszik a legjobb ajánlat, de még nincs vége, mert ez bármihez jó lehet, ezért rákattintunk az
All platform
kék szövegre,és kiválasztjuk ügyesen a Linux sort erőteljes kattintással.....és lőn!
Jó válogatást!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Myth: Wukong
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik