-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
skitzoo #33580 üzenetére
Hát igen Yi-t is meg lehet fogni sőt igazság szerint szerintem bárkit csak csapat és ezáltal egy megfelelő liga kell hozzá. Kisebb szinten gyakorlatilag Braummal is tolsz egy penta killt, mert szerintem elég sokan azt sem tudják (hiába rangsorolva vannak valamelyik ligába), hogy egy adott champ ellen mi lehet hasznos. Le kéne stunnolni mielőtt elindul vagy most inkább futni kéne?!
Egyik számomra emlékezetes ranked meccsemen amikor az enemy csapatot lazán vertük beérett a Yi meg jól is gankelt a meccs alatt és szinte mindig elvitt a laneken 1-1 killt majd ott tartottunk, hogy teamfight alatt 3x ölt le mindenkit kb. mire a csapattársaim is eszméltek, hogy nem a tank toppost és nem is a supportot, de még nem is az agyonvert adc-t kellene fókuszálni aki amúgy sem volt élete formájában, hanem a Yi-t aki tudott is játszani és még feedben is volt hál' Istennek. Már ott tartottam, hogy inkább midesként feláldoztam magam (azt hiszem veigarral voltam), megöltem Yi-t de utána egyből elkapott az enemy csapat többi tagja, de legalább teamfightban 4v4ben jobbak voltunk, mert már ugye nem volt ott a Yi a többi pedig inkább csak kellék volt mintsem használható csapattárs. -
maszekember
aktív tag
válasz
skitzoo #33580 üzenetére
Yihez szerintem sokkal több előre gondolkodàs kell mint a felsoroltakhoz,mert nincs olyan jó escape lehetősège,mint akalinak (ulti egy tàvoli minionra) katànak (ràteleportàl egy wardra vagy minionra) vagy fizznek (elugràl) . Yi-nèl elnyomtad az ultit teamfihtban,akkor csk a dodgeolni tudsz a q-val meg kicsit tovàbb èletben maradni a w-vel,de könnyen megfoghatò. Màs kèrdès,hogy 1v1ben mekkora dara.
[ Szerkesztve ]
" The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
Kanczy
Topikgazda
válasz
skitzoo #33460 üzenetére
Most fejeztem be egy szaros beadandót, hadd pihenjek egy kicsit apu
Alapból én is jobban szeretem a kéket, de a Blood Moon valahogy jobban bejön, mint a Champ. Nekem annyi Thresh skinem lesz, ahányat kiadnak (ha már a kedvenc champion-öm), úgyhogy nálam ez nem téma
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
skitzoo #30441 üzenetére
Jöhetsz itt hülye kifogásokkal, de te is, én is, mindenki tudja, hogy ez szánalmas és elvetendő. Én itt befejeztem, nyugodtan csináld, verd ki rá utána, rontsd el mások játékát, mert neked is elrontották. Ez a megfelelő reakció, janem...
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
skitzoo #30433 üzenetére
Account share is tiltott, én úgy tudom, legalábbis egy polák ezt mondta nekem.
Ez a bronzban való "funolás" csak szerintem undorító? Miért kell elbaszni más játékát, mert te szórakozni akarsz?(ez ugyan olyan, amikor rankeden a te csapatodban valaki szórakozni akar és teemo jungle-t hoz és 0-10ben lesz az 5. percben) Menj normalozni, vagy mit tudom én... Vagy ahogy ajánlották, csinálj egy smurfot.
-
Lokids
addikt
-
Mister_X
nagyúr
válasz
skitzoo #29409 üzenetére
Apropó PBE, engem nem engedett regisztrálni
Jól néz ki meg minden, de a mostani SR-re épült minden egyéb pálya. Hozzá kell akkor igazítani majd akkor minden egyes pályát.
Jaigen, a gépigény remélem énis, hogy nem változik, mert elfüstöl az Intel HD Graphics
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz
skitzoo #29049 üzenetére
Más az, ahol "tervszerűen" van felborítva a meta és más, amikor sír a két siemka azért, mert nem ő megy az adott posztra és elcseszik a játékot. Van különbség a trollok és a free fragek között.
@Mottie: "sajnos" ez nem World of Tanks, ahol 5-10 perc alatt le van rendezve a meccs és sajnos igenis marom magam, amikor a hülyék miatt megy el az életemből 45 perc. Tanulni persze lehet, de inkább ARAM-ozok mostanában, ott nincs az, hogy ki pickel mit, ki milyen pozícióra megy, stb.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz
skitzoo #29039 üzenetére
Amúgy picit unfairnek érzem a Riot büntetőrendszerét. Draft mód alatt amikor úgy kezdik, hogy premade top with xy, valamint bannolva van három semmilyen hős, akkor miért nem lehet csak úgy leave-elni? Kéne erre is valami opció. Direkt nem pickeltem hőst, hogy rohadjanak meg. Sebaj, így csak öt percem ment el a levesbe, nem 30-45.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
skitzoo #29036 üzenetére
Azt hol látom, hogy mennyi mecsen vagyok túl? Nem sokon az biztos, mert még csak 21-es vagyok. Az a baj a LoL-lal, hogy az ember lejátszik öt menetet és már elment a fél nap.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
skitzoo #28988 üzenetére
Még kínában sem elfogadott teljesen, majd a magyar emberek sportként elfogadják nem? Meg majd valaki pénzt is fektet bele? Nem, Ezek után lesz valaha Magyarországon eSports? Nem! ennyi.
Főleg amilyen a magyar community..A mindenki hibás csak én nem mentalitás eSports körökben nem menő.
[ Szerkesztve ]
-
Mottie
őstag
válasz
skitzoo #28763 üzenetére
Igen de a poke köré már lehet építeni.. 10-15 percnél már alakul hogy 1 spear és vagy visszamegy az enemy vagy valószínűleg halott. Szerintem ami jó ellene az egy soraka, aki fogja és ahogy talál egy spear már vissza is gyógyítja.. A Heal megöli a pokeot.
Be Victorious!
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
skitzoo #28364 üzenetére
The five SKT T1 champion skins and ward skin are now available for purchase! Pick 'em up for 750 RP each or 640 RP for the ward skin between now and May 19th.
The TPA skins will also be returning between May 6th and May 19th!LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Kanczy
Topikgazda
válasz
skitzoo #28378 üzenetére
15 percnél 1-16 volt az állás. Próbáltam menteni a Twitchet (Morganával), de már a level 1 fb-tól kezdve flamelt a kis lelkem, és valahogy folyamatosan elkapódott (végül 0/8/1, de én is valami 0/6/2)
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Solad
addikt
válasz
skitzoo #28203 üzenetére
Nálam a farm a cs-t jelöli, nem a q stacket.
De még ha úgy tekintem is nehéz elhinni, hogy DC után 5-6 szint lemaradásban 230 (legyen 150, mert 15 percig is creepelt valamennyit) creepet tudott lasthitelni Q-val a linkelt kép fényében ahol szintén topon DC nélkül 130-at farmolt 35 perc alatt.. If u kno' what I meaan...
de hagyjuk a témát mert a végén még offensenek veszi
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
skitzoo #28093 üzenetére
Persze, nem fogok álszenteskedni, én is szoktam flamelni (próbálok leszokni róla), csak megjegyeztem, hogy óvatosan ezzel.
Én azokat nem értem, akik olyanokat írnak, hogy "die irl" (mostani játékban ezt kaptam, mert elvittem 2x ryze farmját topon amikor meghalt) vagy "get cancer". Flamelek én is, de ilyet sose írok. Ezeknek az embereknek tényleg valami mentális problémájuk lehet, vagy nem gondolnak bele mit mondanak. Én nem veszem fel sose az ilyeneket, de van aki igen, azoknak pedig durva lehet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sweet.tv - internetes TV
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tőzsde és gazdaság
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest