-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
tenaijo #66230 üzenetére
Jó én is csak a tényeket írtam le és jeleztem is, hogy igen a 4. meccsen az én lanem is bukó volt valóban, de attól még borzadály volt az a nap.
A 3-3-13-al nem tudom mi bajod, az a meccs tök rendben volt. Főleg, ha azt vesszük, hogy a Ryze ellen laneltem, ami hát nem volt túl kellemes és még is ezt ki tudtam hozni a helyzetből. De erről beszélek pont, hogy mondhatod, hogy "lecarryztek" de engem soha nem kell úgy lecarryzni, mint mondjuk ezeket az agyhalott 1-14--2-es játékosokat. Én nem rakom mínuszba a csapatot, rajtam nem megy el semmi.
Értem mit mondasz, hogy vice-versa van, hogy fos a csapatom, de van hogy engem carryznek le úgymond, szóval happy balance van. Ez szerintem azért nem igaz, mert akkor lenne balance, ha a győztes meccseimen én is azt csinálnám, hogy 1-14-2-ben vagyok 3.1 farmmal... Ez esetben azt mondanám, jogos, le vagyok carryzve ugyanúgy, ahogyan a vesztes meccseken is megkapom a 1-14-2-es játékost, így balance lenne.
Szóval ez az érv ott bukik meg, hogy míg nekem egy 1-14-2-es csapattárssal kellene nyernem vagy noob junglerrel vagy troll supporttal, addig amikor nyerünk én akkor is hozok egy teljesen korrekt szintet, nem feedelek, jól farmolok stb. Szóval úgy lenne jogos az én szememben ez, ha amikor vesztünk akkor is ez lenne a minimum amit a csapatomba kapok.
Ha úgy vesztenénk, hogy a csapatomban mindenki 3-3-13-ban lenne egy rossz szavam nem lenne hidd el. Nem szólom meg soha azokat, akik legalább a 2-es KDA-t hozni tudják, nem várok el semmi olyat másoktól sem, amit én ne nyújtanék a meccseken. Ha a meccsek előtt alá lehetne írni, hogy mondjuk az ADC-m 3-3-13-ban fog végezni (kimeneteltől függetlenül), jó farmmal, kevés sebzéssel, BÁRMIKOR azonnal aláírnám.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- MSI Z87-G45 GAMING, I5-4570, 16GB
- Nikon Z50 váz
- Használatra kész PC (AMD Athlon II X4 640, 8 GB DDR3, 120 GB SSD, 3x200 GB HDD, DVD iró)
- PowerColor Red Devil RX 5600 XT OC 6GB GDDR6 14Gbps RGB LED Videokártya
- NORGB Black&White Intel 7600k - Z270 - 2x8 3200MHz - RX570 - 240/1000GB - 700W 80+ Gold PC eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest