-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grimm2015
senior tag
válasz tenaijo #65510 üzenetére
Jó a hydra a rapiddal , tud érdekes dolgokat művelni csapatharcban, főleg ha egy hurrikán is van mellette. (a 20minion 3sec alatt egyből megvan)
Csak eddig nem kellett mérlegelnem egy olyat, hogy ekkora előnnyel ne tudjak sima aa-val megölni egy tankot. (Hozzá teszem, morde lett a leggyengébb játékos)
Nyilván, ha nem bízom el magam, és nem lettem volna úgy, hogy simán megölöm, akkor azért (legalább) nem öl meg, de ekkora különbséggel mire figyeljek.
Fordított esetben a mordéra jó ha 2számjegyet tudtam volna sebezni
Top több XP-t kap, boton ketten osztozunk a XP-n, a szintkülönbséget be kell hoznom, sokkal több itemet kell szereznem, ezáltal goldot is. És amikor már mindenkitől mérföldekre vagyok, akkor is megölnek .Yodamest " A másik példa, hogy adc-vel próbáltál egy lane bullyt, a játék egyébként is egyik legerősebb 1v1 karakterét legyőzni, önmagában vicc. "
Ezért mondtam többször is, hogy folytonosan ostobaságokat beszélsz, nem értesz az egészből semmit, de véleményed az van.
[ Szerkesztve ]
Battlenet: Grimm#22690
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Linux kezdőknek
- Mini-ITX
- BestBuy topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest