-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepi79
őstag
válasz
joey0235 #13001 üzenetére
én ez alapján épitettem fel 3 rúnaoldalt is. királyul ki van számolva minden, hogy mi mennyi IP. van persze, amivel nem értek egyet. pl. AP carrynek én kék AP/szint rúnákat vettem, és sárgának maradt a flat armor.
AD-nek meg nincs egy össznépi ultrarecept, championonként változik, hogy az armor penetration vagy az attack damage a hasznosabb (illetve pár esetben az attack speed, de szvsz azt csak akkor vedd meg, ha van fölösleges +1 rúna oldalad.)
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
DrGonzo22
őstag
válasz
joey0235 #13001 üzenetére
Attól függ miket akarsz venni. Én például armor penetrationt, és 6% lifestealt használok ad carry-nek, mert ezekhez nehezebb hozzájutni itemből + mid/late jóval hasznosabbak. Elején így nehezebb lasthitelni, cserében fel tudok gyógyulni akármilyen support mellett, stb. Sárgába pedig flat armort érdemes. De majd hallgass meg másokat is vásárlás előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest