Hirdetés
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
GAMEPOD
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
Imilenni #44776 üzenetére
Jungleben ez alapján építkeztem, apróbb módosítással.
Hunter's potiont nem vettem meg, helyette inkább rusholtam a Hurricanra, aztán Botrk, ahogyan Te is írtad. Ha ez a kettő megvolt, onnantól szituáció függő nálam a dolog. Ha kellett akkor elkezdtem defet építeni, ha nem akkor pedig tovább az attack speedre vagy armor penre. Utóbbit egyre több helyen olvasom, hogy lehet arra kellene inkább fókuszálni, mert elég hatásos, de őszintén bevallva még nem próbáltam ki. Jungleben a W-t rakom ki először, aztán Q, E, majd a Q maxolása, W maxolása aztán E.
Miden nem sok változás éri a buildet, annyi, hogy kezdő itemnek egy Long Swordot veszek, 3HP poti aztán építem Hurricant, majd a Long Swordból kiindulva pedig Botrk-t, mint a jungelben is tenném.
Miden még annyi változik, hogy feltűnőbb ha elmész a megjelölt campre vadászni, illetve ez ugye farm kiesést is jelent, ezért ésszel kell csinálni. De mindenképp fontos a passzívod stackelése, 10 körül már meghálálja magát a dolog. Itt a Q az első spellm, majd a W, E, és a maxolási sorrend nem változik a junglehez képest. Persze az ulti mindig előnyt élvez, először az legyen maxon.
Annyira figyelj még, hogy Kindred eléggé papír, szóval ne nagyon ugorj bele 1v3-as csatározásba mert könnyen pórul járhatsz. Apróbb falaknál tudod használni a Q képességed, az egy kicsit segít a menekülésben vagy valakinek a levadászásában. Early gameben most lett lenerfelve a W + Q kombó, ugye a töltési időről van most szó, de late gameben 2s-re csökken a Q-d ha a W területén állsz.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha Kindredet veszed meg és kérdésed van, írj nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- gregdepo5 károsultjai
- SSD kibeszélő
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ZOTAC RTX 4090 Trinity - ZT-D40900D-10P + Alphacool Eisblock block + backplate - Garancia 2028.04
- RPI4 helyett S912/S905x3 procis tvboxok linuxra
- Fantech Helios II XD3 V3 1K white gamer egér (PAW3395, TTC Opticals, 55g, S2 shape)
- 2020 MacBook Air Hangszóró pár
- GAMER PC - I7 12700k - RTX 3070 - 32GB DDR4 - 1TB M.2 SSD - 750W GOLD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest