Hirdetés
Aktív témák
-
Dotcom
aktív tag
Nekem ezek voltak a feltételeim:
- 46-os normál nem led-es lcd
- matt panelja van
- van benne webböngésző
- jó a médialejátszója
- és 100Hz-es legalábbEgyre inkább úgy tűnik nem lesz ilyen tv idén.
De ha kivenném a listából a netet, meg a média lejátszást, és ezeket külön kis htpc-vel oldanám meg, máris könnyebb lenne a helyzet, választhatnék a kifutó modellek közül most jó áron.
Pl Sony ex500, Samsung 630
Melyik lenne a jobb? -
Dotcom
aktív tag
nekem akkor szóljatok, ha tudtok olyan 46-os tv-t, aminek
- matt panelja van
- van benne webböngésző
- jó a médialejátszója
- és 100Hz-es legalábbbár szerintem még korai a kérdés, talán egy-két hónap múlva többet lehet tudni az új modellekről, mert most sztem nem látszik ilyen..
-
Dotcom
aktív tag
válasz
nightshadow #8537 üzenetére
mire nem tart igényt? a 3D-re vagy a 100Hz-re? a 3D-re tuti nem az biztos.
azért visszafele ne fejlődjünk már, sportközvetítéseknél jól jöhet a 100Hz, még ha az ilyen trükközések néha több gondot okoznak mint amit megoldanak.
a végén még samsung lesz belőle basszus, de ők meg a tükrös tv-ket nyomatják, ami nálam nem menő, mert szemben van az ablak...
most úgy tűnik, hogy a régi EX500 lenne a nyerő, de kéne az internet is, ami az új modellekben van, bár azt nem tudom, hogy mennyire használható, az ok hogy nincs flash, csak pl hogy lehet gépelni, ez a nagy kérdés... -
Dotcom
aktív tag
válasz
nightshadow #8535 üzenetére
most akkor ennek mi értelme van így?
már nincs szükség a 100Hz-re, eddig meg volt?
vagy aki ilyet akar annak kötelező lesz 3D hülyeség tükrös-bevilágítós LED tv-t venni? -
Dotcom
aktív tag
A Sony új tv-inél csak az EX720 3D tv-nél és afelett van jelölve motionflow 200,400,és 800. Nade alatta mi van? Pl CX, és EX többi modelljeinél ez a sor ki van húzva, vagy az X-Reality már eleve 100 Hz-et jelent?
-
Dotcom
aktív tag
válasz
fokukac #3143 üzenetére
hát most még azt hiszed, hogy ez nem kell, aztán szépen beszivárog a hétköznapokba, és alap dologgá válik.
a lehetőség szüli számos esetben az igényt, mennyi érintőképernyős okostelefont adnak el, vagy iPad-et? jelenleg ezek a húzóágazatok, amíg nem volt ilyen, addig meg sem fordult az emberek fejében, hogy nekik ilyen kellene, most meg nem bírnak belőlük eleget gyártani.
-
Dotcom
aktív tag
A plazma ott bukik meg, hogy egyre inkább elkerülhetetlen lesz a net a tv-ken, vagy hozzáadott vagy beépített netelérhetőséggel. Pl. HTPC, Google TV (Logitech Revue, vagy eleve egybeépítve a TV-vel, mint pl az év végén megjelenő új Sony modellek)
Minden előnye ellenére, ez a falat megakad a plazma torkán..
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!