-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kellcucc
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
A képen látható módon átrendeztem a gépet. A Lian Li o11 air mini 2db, gyári 140-es ventijét raktam eredetileg alulra. Most kivettem ezt a kettőt és helyettük beszereltem az 5. Arctic P12-t is, így alul van 1, felül 2, oldalt 2. Felülre sajnos az alaplap hűtőbordája miatt nem fér el a 280as AIO (túl vastag) még akkor se, hogyha egy osztással lejjebb teszem a lapot. Ez életem legdrágább háza, de egyszerűen imádom. Annyira át lehet alakítani mindent benne, hogy az hihetetlen...az üveg oldalon kívül minden oldalt mesh van és mocskos hűtést lehet belerakni. Alulra a 2. venti nem fért el a csövek miatt. Hogyha újra venném a szettet, 240-es aio-t vennék az biztos. Azt oldalra, felülre vagy előre is be lehetett volna szerelni...
A lényeg, hogy valóban megszűnt a bugyogás, ahogy javasoltátok és ahogy a netes manual is írja, illetve néztem GamersNexus videóját aki ugyancsak azokat javasolja, amiket ti. Szóval a hűtés marad.
Kérdés viszont: se az alaplap manualban se az aio manualban nem egyértelmű, hogy hova mit kéne kötni. Itt olvasgattam de még így se nyugat-német.
Elnézést, de a csatlakozó megnevezéseket nem ismerem...Szóval a pumpának az alaplapra dugható csatiját rádugtam az egyből mellette lévő cpu fan header-re. A pumpából kijövő másik csatit összedugtam a radiátorból (vagyis a radiátor és csövek csatlakozásától kijövő) kábellel. Illetve a radiátorból kijövő 2. csatit összedugtam a ventiktől jövő csatikkal (soros kapcsolással). Jelenlegi problémám, hogy van szintúgy kettő female venti csatlakozó, ami szerintem a ledeké (ugyanolyan csati, amit már egyszer összedugtam a pumpa és a radiátor között), de ezek nem érnek el a lapon a "led header-ig". Még nem teljesen beszerelt, lerögzített állapotban odapróbáltam a led header-höz az sorba kapcsolt "lednek titulált csatit" és bekapcsoláskor világított is...szóval az tuti a ledé. Majd veszek egy ilyen toldót, de addig is az a kérdésem, hogy nem tudom a többi csatit jól kötöttem-e be? PWM-t még nem próbálgattam, tök friss windows, időm se sok volt. Nem értem, hogy a pumpából kijövő másik csatit össze kell-e dugni a radiátorral, és ha igen, minek? Ha nem, akkor mindkét tyúkbél hova kéne csatlakozzon? Pls helpSzerk: 18714 spleenszuru:
Mit értesz az alatt, hogy a pumpa fan-t (vagy chassis?) a BIOS-ban DC módra kell állítani?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új bontatlan Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 + Backplate (Referencia kàrtyákh (13429)
- ELKELT! - Thermaltake TH120 Argb Sync AIO vízhűtés - Packeta vagy Foxpost az árban
- 1db Alphacool NexXxoS XT45 Full Copper 360mm radiátor !
- ELADÓ SAPPHIRE PULSE RX 6700XT + BYKSKI BLOKK
- ASUS ROG Strix LC II 360 ARGB (90RC00F1-M0UAY0) garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest