-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz boogie84 #13498 üzenetére
Írtam, hogy nem. Elsőre - a felpörgő, hangoskodó ventik és a magas hőfok miatt - én is arra gondoltam, hogy a pasztázással és/vagy az összeszereléssel lehet gond ezért mondtam, hogy szedje szét és ellenőrizze. Semmi sem változott.
Ez az egyik legjobb teljesítményű 280-as hűtő ezért érthetetlen a 83 fokos LOAD hőfok egy nem tuningolt, 65W CPU-nál. -
szasanyi
félisten
válasz Speed® #13496 üzenetére
Egy barátom vett nemrég, és egyelőre csalódás. Nem tudom miért, de a sima R5 3600 AIDA Stress alatt 83 fokig elmegy, miközben még hangos is a hűtő. Szétszedte de nem az összeszereléssel vagy a pasztázással volt gond. Nemtom a 3600-asa ennyire sz@r esetleg a hűtő átlagon alatti. Csakhát céges számlával vette így az elállás nem opció.
-
szasanyi
félisten
válasz oneal1 #13494 üzenetére
Corsair iCUE H100i PRO XT vagy a Corsair iCUE H115i PRO XT - nem nézted még? Félpasszív, jó hatékonyság, 5 év garancia (csak a normális üzletekben).
-
oneal1
senior tag
sziasztok!
segítségetek alapján eldöntöttem, hogy mindenképp veszek vízhűtést.
Az egyik verzió amit Floyd80 ajánlott nzxt x63
Többi ami szimpatikus: asus strix lc 240, asus ryuo
Más márkákkal nem vagyok képben, a két asus-t ajánlja valaki? illetve más nem felsorolt márkák?
méretben 280 a limit. nzxt h500-as ház.Előre is köszönöm!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz zsombor22 #13492 üzenetére
Ebben az esetben is a radira lenne közvetlenül csavarozva a venti, hisz csak a lemez lenne köztük a furatokkal. Kérdés, miként férne el a csatlakozós vég, ill. a szellőzés iránya miként lenne nyerő.
A D14hez hasonló megoldásokkal ~örökre tervezünk, szerencsére nem sok romlandó van rajtuk. Persze a dizájnt meg lehet unni.. -
zsombor22
aktív tag
válasz Speed® #13491 üzenetére
Elférni el fér,arra irányult a kérdésem hogy rakható-e oda a radiátor,mert eddig csak úgy láttam hogy közvetlen a radiátorra van csavarozva a venti.
A mostani rendszerrel nincs gond,csak úgy gondoltam fejlesztem a hűtést ez az amihez nem nyúltam 4-5 éve (venti csere volt),de ahogy írtátok hagyom,mert nincs túl sok értelme.
Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
zsombor22
aktív tag
válasz Speed® #13488 üzenetére
peu407 köszi!
Akkor marad a d14.
Igazából azt hittem vízzel lejjebb lehet tornázni pár fokkal,és szellősebb lenne a ház.
Egy utolsó kérdés írtad hogy hülyén fér el a radiátor,azt nem lehetne hogy a radiátor a ventik felé kerülne?
Az utolsó képen látszik hova gondoltam.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
szasanyi
félisten
Nem találok semmi érdemleges infót arról, hogy érdemes-e középkategóriás AIO-t tenni - ha igen melyik típust - olyan gépbe ami minden nap 12 órát üzemel
Valaki tud-e erre vonatkozó adatot, tesztet, stb.? -
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
zsombor22
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami kompakt hűtőt egy i9 9900K-hoz ami hozza egy Nochtua D14 szintjét.
A ház nagy szinte minden belefér [Cooler master cosmos ii 25th anniversary edition]
A D14 alapon nettezés filmezés 32 fok,terhelve 100% aida64 (rendszer stabilitás teszt) 78fok
Játék közbe max 68 fok.
Tudom jobb lenne deliddelve a proci,de egyenlőre nem szeretném mert sok gari van még rá.
Előre is köszönöm a segítségeteket.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
peu407
senior tag
válasz Dragon3000 #13484 üzenetére
Ezek szerint igen.
-
peu407
senior tag
válasz Dragon3000 #13476 üzenetére
De az,forrasztott.
-
oneal1
senior tag
Srácok köszönöm az infókat!
Előbb akkor megpróbálok itt Veszprém környékén találni valakit aki megcsinálja a műveletet a procin aztán megnézem, hogy kell a hűtőcsere
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
oneal1
senior tag
sziasztok!
Szeretnék ajánlásokat kérni vízhűtésre:
ház : nzxt i500
alaplap: asus z370 h gaming
proci: i7 8700
vga 2080 super palit 2 ventis.most léghűtés megy a procin: be quiet dark rock 4
nem igazán vagyok megelégedve a hőmérsékeltekkel.
a házban 3db be quiet silent wings 3 megy. egy felül, kettő elől + 1egy nzxt venti van hátul.
Midenenképp szeretném lecserélni a proci hűtést a vízhűtésre, erre kellene az ajánlás.
reménykedem benne, hogy az összehatás miatt a vga is hűvösebben üzemelhet.Valamint érdemes volna a 3 silent wings-t kicserélni magasabb fordulatszámú ventikre?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
fecke78
senior tag
Régi procimon i5 3570k volt corsair 100 noctua ventikkel. Aszony megkapta munkahelyi gépnek.panaszom nem volt rá. otthoni gépem ryzen 5 3600 lian li gallahad 360 gyári ventikkel ,asztalon van a gép melletem 50cm-re és hangtalan. Csak ajánlani tudom ...
-
-
ribizly
veterán
válasz Dragon3000 #13459 üzenetére
Azt inkább nem mutatnám meg mi van ott...
Nomeg feszíteni sem szeretném (elég merevek).|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
válasz szasanyi #13456 üzenetére
Még a PCIE kábelt kéne cserélni, hogy ne "lógjon" így be. De alapvetően nem akarok nagyon belenyúlni a gépbe, elvégre arra van, hogy használjam.
Ez a figura:
Sajnos a másik oldalra nem fér be a VGA alá, rá meg nem akarok rakni semmit.Egyébként jogos a kérdés, én sem vagyok híve a gépházba pakolásnak, de ezt megvettem és itt kapott helyet.
@(#13457) Oposzumtoszó
[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
senior tag
-
senior tag
-
ribizly
veterán
válasz ribizly #13451 üzenetére
Na update:
Ma reggel átmozgattam kicsit a házat (ilyet se csinálok többet ). Ígyekeztem úgy helyezgetni, hogy a pumpa alulra kerüljön és a csövek minden része, valamint a borda is felette helyezkedjen el. Bizonyos pozíciókban be is indítottam pár percre, valamint meg-megráztam a házat (elég mókásan néztem ki), hogy ha van beragadt buborék, akkor az esetleg kivándorol a helyéről. Ha már úgyis hozzá kellett nyúlni, akkor kapott egy szélesebb körű takarítást is a gép.
Eddig úgy tűnik sikeres lesz a művelet. Persze ezt majd a következő napok tudják validálni.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
válasz Oposzumtoszó #13450 üzenetére
Igen, rajta vagyok. Holnap lesz egy kis tornáztatás működés közben meg a nélkül. Aztán remélem elmúlik. Ha nem, akkor már bedobtam a support-nak egy üzenetet erről és legfeljebb indul egy RMA. Ha meg felhúzom magam, akkor csere egy classic léghűtőre (mondjuk Noctua D15) és elfelejtem ezt az agyrémet.
-
senior tag
-
ribizly
veterán
Sziasztok!
Honnan lehet tudni, hogy ha valami gond van egy AIO pumpájával?Alany
CM ML360REffekt
Alacsony fordulaton (idle, böngészés) kicsit, halkan, lassan "kerreg". Igazából nem feltétlenül mondanám zavarónak, de mintha eddig nem lett volna ilyen, illetve, ha feljebb megy rendesen a fordulat (CPU stress: OCCT-vel), akkor egy idő után meg is szűnik és nem tér vissza egy darabig. Aztán kicsit megint. RMA?Szerk: Így kerreg.
De ha jól értem, akkor ezt elvileg kicsit mozgatni kellene...[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz boogie84 #13447 üzenetére
Beindultam tegnap, ma hajnalra már az Alza boxban volt a H100i pro.
Eddigi tapasztalat: átlagban -10 fok és alapjáraton és terhelés alatt hangtalan működés.
Ami újdonság volt, hogy a pumpára is lehet kötni a két ventit és így a Corsair Link progival teljes mértékben szabályozható, mind az RGB, mind a fordulatszám kezelés.
Biosban ugyan ki kell kapcsolni a CPU venti figyelő opciót, de ez legyen a legnagyobb baj.[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz Oposzumtoszó #13444 üzenetére
Minimális offset feszültséggel nálam a D15 55-57 fokon tartja a 3700x-et. CoD MW 2019. Néha felugrál menüben 60-65fokig, de utána beáll 60 fok alá. Megéri vízre költeni? Én elengedtem, mert sztem nem lenne sokkal jobb hatásfoka egy aio-nak. Főleg ha tartósan használom, akkor a víz felmelegedhet 30 fokos tetőtéri szobában. (persze csak melegebb napokon)
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
senior tag
-
exedoc
senior tag
válasz Oposzumtoszó #13444 üzenetére
És mi lett a TT Water 3.0-al? Nem hűtött jól?
-
senior tag
válasz boogie84 #13443 üzenetére
Red Dead Redemption 2, egy óra játék után. (Játék közben) 67 fok.
De ismétlem, a hangjával van bajom a hűtőnek.
Anno, szintén egy Ryzen konfignál volt egy Thermaltake water 3.0 240 argb sync edition kompaktom, annak nem volt hangja, még szinte a pumpának se.
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz Oposzumtoszó #13434 üzenetére
Megkerdezhetem h jatekok alatt milyen homersekleteid vannak? Koszi!
-
szasanyi
félisten
válasz Oposzumtoszó #13441 üzenetére
~50k-ért? Szerintem nem. Jelenleg ár/teljesítmény/zajszint tekintetében a ARCTIC Liquid Freezer II verhetetlen amit számos teszt is alátámaszt (igaz nincs RGB sehol ).
-
senior tag
Oké, meggyőztetek. Köszönöm!
Szerintetek egy Corsair Hydro Series H100i PRO RGB jó választás lenne?
-
Grózi
Topikgazda
válasz Oposzumtoszó #13438 üzenetére
A Korszar nem gyártott még normális ventit.Speed(R)nek teljesen igaza van,hulla felesleges egy virsliradis kompaktra amit néztél és za Apache halk+bőven elég a teljesítménye.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Oposzumtoszó #13438 üzenetére
Az alkalmazott fordulatszám függvénye csupán..namost egy Apache pl. nem olcsó (az az AC..), mellé pedig 6-800rpmen is elég a radira. Annál szerinted mennyivel halkabb?
-
senior tag
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Oposzumtoszó #13436 üzenetére
A hangsúly azon van, hogy marha felesleges kiadás, mivel töredékéből megoldódna a gondod, ezzel nem lenne jobb ~semmivel az eredmény az alternatívákhoz képest. De ha eldöntötted, akkor igazából nincs miről beszélni ;p
-
senior tag
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Oposzumtoszó #13434 üzenetére
Static pressure..3000rpm mellett legyen is.
Nem rossz venti, de brutálisan túlárazott :S
A linkelt Apache harmadáron is bőven elég,
vagy ennyiért 2xP12, ha teljesen túltolnád..
Azt a radit röhögve átszellőzteti bármelyik.
Én ha ~10kt költenék, cserélnék 240esre ;p -
senior tag
Igen, megkérik az árát. Viszont minőségi, halk és Static Pressure.
Egy Ryzen 7 3700X-et hűt a rendszer, sikeresen, de hangosan. A hang most a fő szempont. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Oposzumtoszó #13432 üzenetére
Persze, járható út..amennyiben logikusnak hat ~10kt kiadni ventire, miközben a töredéke is elég lenne..konkrétan arra a slim radira egy sima P12 elég lenne, nagyon max. egy Apache..fenti Noctua nagyon nem ilyesmire való.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Cooler Master Masterliquid ML120 RGB hűtés. A hűtés teljesítménye jó, viszont a venti hangja nem.
Arra gondoltam, hogy lecserélem a ventit egy Noctua nf-f12 industrialppc-3000 pwm
típusúra.
Bőven tudja azt, amit az AIO ventije, sőt, túl is szárnyalja.Szerintetek járható az út? Előre is köszönöm!
-
exedoc
senior tag
válasz szasanyi #13426 üzenetére
Ha az arctic-ot vesszük alapnak mint best budget / performance akkor ez igaz. A 40-50 ezer közötti kategóriát én még amolyan közepesen drágának nevezném csak 240-eseken belül. Fontos a kinézet, de annyira nem, hogy 50 fölé menjek. Szerintem a Corsair még pont jó, mert hűtésben ott van, bár az tény hogy hangosabb. Még nem döntöttem el, van rá még pár hónapom.
-
szasanyi
félisten
Most viszonylag jó áron kapható (5 év garival) a Cooler Master MASTERLIQUID ML240P MIRAGE - sajnos a hűtési teljesítménye közel sem olyan mint a megjelenése [link] (ezen az áron legalábbis) de hátha így is érdekes vkinek.
-
Csokifalo
senior tag
válasz aerosmith #13383 üzenetére
Nekem van. Mindegy a cső merre áll mert a feliratot attól független tudod forgatni és minden irányban, olyan mint egy racsni. Nekem 8600K-n van 4.4 Ghz, 40-43 fokos normál használattal úgy hogy alapon megy a pumpa is meg a ventik is, hangja semmi pedig fél méterre van.Nekem bevált, de azért fosok az aio-tól, úgyhogy a léghűtőt meghagytam, és 5 év garral vettem az alzába biztos ami biztos
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz exedoc #13424 üzenetére
Pici logikai buktatót vélek felfedezni... ha van 50k-s keret az nem azt jelenti, hogy el is kell költeni - főleg nem úgy, hogy a jobb kinézet nagyobb zajjal és kisebb hatékonysággal párosul. De úgy érzem mind1 mit diktál az ésszerűség mert a kinézet nálad fontosabb és éppen ki tudod fizetni.
-
exedoc
senior tag
válasz frelife #13423 üzenetére
Inkább arra törekszem, hogy:
design = functionality = price
legyen, nem pedig
design > funcionality < price.Tehát lehet olyan dolgot venni ami kinéz valahogy, használható, teljesít, olcsónak nem olcsó, de még nem is horror. Ezt a kategóriát lépi át nálam az NZXT. Nem szar, biztos jó hűtők, de nálam az ára már átlépi azt a határt.
-
exedoc
senior tag
Igen néztem én is. Már az összes Corsair-en végigmentem, de nálam lélektani határ az olyan nagyon max 50.000 HUF. Tehát az efelett lévők már nem. Illetve nézegettem az az NZXT-ket, de nekem kicsit azok olyan túlárazott eyecandy hűtők semmivel extrával. Szép, tetszik, de sokszor a saját szoftverjével is gondjai akadnak. Amit linkeltél egyébként még nem is vészes. Corsair-ek nagyon jók, régóta ott vannak a piacon, nálam is jól teljesít, csak hát igen. Meg kell fizetni.
-
frelife
aktív tag
válasz exedoc #13421 üzenetére
Azt javaslom hogy elsősorban a használatáért vedd, tehát Arctic, és ne a kinézetért.
Értem hogy argb de az arctic egy baszó aio, komolyan.
Amugy ki lehet iktatni és átcserélni a ventiket. Én nem csináltam meg de olvastam már itt sőt a kis vrm ventit is ki lehet kötni, persze ugrik gondolom a gari.
Mindenesetre én rábeszélni nem akarlak, de van annyi lehetőség rgb-zni, vannak led csikok is, memoria rgb stb stb. -
szasanyi
félisten
válasz exedoc #13421 üzenetére
Az ARTIC best buy de valóban semmi extra. CORSAIR több gari, van mutatós RGB a pumpán és remek iCUE vezérlés cserébe több mint 1,5x az ára miközben a hűtési teljesítménye nem jobb és hangosabb is. Neked kell eldönteni, hogy összességében neked ér-e annyival öbbet mint amennyivel drágább.
Mondjuk a félpasszív mód miatt engem csak ez érdekelne (ha hajlandó lennék megfizetni ekkora felárat). -
exedoc
senior tag
válasz szasanyi #13420 üzenetére
Most már csak azt kell eldönteni kell-e nekem RGB. Ha megbízhatót akarok, akkor ARCTIC Liquid Freezer II 240, viszont ha RGB-s kell akkor Corsair lesz. A Best value mindenképpen az Arctic, viszont valami világítás is kéne. (tudom-tudom sokaknak nem tetszik mer az árdzsíbí effos) Számomra fontos, hogy néz ki a build, főleg, hogy fent van az asztalon, és belelátok. Nekem úgy működik lassan 6 éve egy Corsair H100i, hogy konkrétan hónapokig fel se tűnt hogy vízhűtéses rendszerem van. Csak ott volt, tette a dolgát és pont. Néha rápillantottam, és olyan 3-4 év elteltével tudatosult bennem, hogy jó döntés volt, semmi baja, bírja, jól hűt. (Jó ventik le lettek cserélve halk version-re)
[ Szerkesztve ]
-
Atish19
őstag
-
frelife
aktív tag
válasz exedoc #13408 üzenetére
Szia.
Arctic LF II 240 van a 3700x-emen. A lapom tuf x570. Biosbol alapbol 1.35 a proci, tehát nem kell alulfeszelni.
Al suite 3-mal állitottam a ventiket. Alapon 33-35 fokok, gém alatt max 60 fok!!! És nem megy ezerrel. Halk,nincs semmi gondom vele. Ajánlom.[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz exedoc #13411 üzenetére
Szerintem ár/teljesítmény/zajszint tekintetében a ARCTIC Liquid Freezer II 240 jelenleg verhetetlen amit számos teszt is alátámaszt - igaz nem csilivili kivitelű és csak 2év gari jár hozzá. MSI nem gyártott vízhűtést soha, én tuti nem választanám (pölö fényképezőből sem Samsungot vagy hasonlót veszek hanem Canon, Nikon és társait választom akiknek évtizedekre visszamenőleg vannak tapasztalataik). TT pedig régebbi konstrukció, és nem ismerem. Corsair drága és hangos (a linkelt típus konkrétan hngtalan azokhoz képest).
-
exedoc
senior tag
Sziasztok!
Két AIO között variálok, a hozzáértők segíthetnének egy kicsit. Ryzen 3700X-re lesz.
Thermaltake Water 3.0 240 ARGB
vagy
MSI MAG Coreliquid 240R
(Az MSI megoldása olyan szempontból jobban tetszik, hogy a folyadékpumpát a megszokottól eltérően a hűtőblokk helyett a radiátorba rakták.)Előre is köszi.
-
boogie84
veterán
válasz ftamas0201 #13406 üzenetére
Köszi az infót! Sajna a Ryzen 3*00-es széria másképp adja (nem adja) le a hőt, így jön mindig a kérdés, hogy van e egyáltalán értelme vízre váltani. Sajnos mindig addig olvasgatok, míg rájövök hogy nem. Pedig kipróbálnék egy AiO-t... valszeg meg a kövi monitorba az ára.
[ Szerkesztve ]
-
ftamas0201
senior tag
válasz boogie84 #13401 üzenetére
Szia.
Én kb 3 hete használok egy 360as változatot 2600X processzorral. Hőmérséklet F1 2020, PubG, alatt 45-47 fok között mozog, feljebb nem nagyon megy. (26 fokos szobahőmérsékleten). 40%-on megy ilyenkor a pumpa, én külön kötöttem a radiátor ventilátorokat arról az egy szálról, egy egyszerű 4 pines elosztó kábellel meg lehet oldani, csak hosszú legyen mert okosan a ventilátor kábeleit megoldották kb 5 cm hosszúra a zsiványok hogy még véletlenül se érjen el egy fan csatlakozóig 2ezer ft-ért vettem az arctic 3as elosztós kábelt, az nem tétel és így jobban be tudod lőni a hőmérsékletet és a zajt. (én nekem néma az egész hűtő rendszer pedig érzékeny vagyok a morgó, sípoló és duruzsoló dolgokra).
Jelenleg Fall guys lázban ég a világ, én is nekikezdtem de a gépigénye alatt, jóformán nem is melegszik 38-39 fok fölé a hőmérséklet. Alzában vettem, akkor még 38ezer ft-ért best vásárlásnak tartottam és szerencsére nem csalódtam.
Nekem felül van a házban (Phanteks P600S) elől 3db 140-es Arctic PWM ventilátor, hátul egy 140mm-es és a radiátoron a 120as arcticok. Előtte vásároltam Corsair 115i hűtőt, iszonyatosan undorítóan nagy hangja volt egy coolermaster vízzel egyetemben, azok mentek is vissza egyből. Ez tökéletesen néma.
Nem beszélve a vastag radiátorról, ezt sem mindegyik aio mondhatja el magáról. Ezt az arctic nagyon összetette. Ha monitorozni lehetne a pumpát akkor szerintem világverő lehetne Tartósságára majd kiderül, reméljük sokáig húzza -
szasanyi
félisten
válasz ScomComputer #13396 üzenetére
Azt elfelejtettem megkárdezni, hogy ez a radiátor elhelyezés nem rontotta a dVGA hőfokait? Nem meleg a levegő ami a radiátoron keresztűl megy be a házba?
-
boogie84
veterán
válasz ScomComputer #13396 üzenetére
Olyan jókat olvasgatok itt a topikban az Arctic-ról, hogy kezd tetszeni a 360as. (Corsair és NZXT 360-asokhoz képest sokkal jobb áron van)
egy 10700K-val..nagyon adja...
Ez pontosan mit jelent? Játékok közben milyen hőmérsékletek vannak?
3700x nálam most Noctua D-15-tel 60 fok körül/alatta van. Offsetelve alap, nem húzva. Van értelme a dögöt lecserélni?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- További aktív témák...
- Be Quiet Pure Loop 360 (360mm es Vízhűtés)
- Thermaltake TH360 ARGB Sync Snow Edition AIO Liquid Cooler ELADVA-FIZETVE-CSOMAGKÜLDÉS FOLYAMATBAN
- GPX-N Alphacool Eisblock Aurora Plexiglass RTX 3090/3080 with Blackplate
- Thermaltake TH240 ARGB Sync Black ELADVA-FIZETVE-ÉRTÉKELÉSRE VÁR
- ELADÓ SAPPHIRE PULSE RX 6700XT + BYKSKI BLOKK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest