Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz PociAti #30858 üzenetére

Szerinted 23 km/h-t kellene bevezetni, mert azon tényleg látni lehetne hogy az végre saját gondolat! Úgy örülne neki mindenki!

Nincs saját gondolatuk. Egy olyan országban amely félig meddig már kint van az EU-ból (a nép meggyőzése már pipa, csak be kell jelenteni, de ebbe ne menjünk bele), nem kell az EU-s szabályozáshoz hasonulni.
    Engedni kellene a 30-at, mert ezeknek a kisebb teljesítményű rollereknek 30-32 motorikusan a végük. Egyrészt azért, mert a KRESZ szerint a kerékpáros is tekerhet 40 km/h-val, másrészt azért mert a 30 km/h sok rollernél adott, pl Kugoo-k, vagy Mambák.

25 km/h alatt alacsony a sebesség a haladáshoz. Ne adjuk már elő a Ninebotos ECO 15 km/h elég féle mesét. Próbáltam rászokni, egyszerűen tötyögés. A 20 km/h jó, de középső fokozatnak vagy alsó fokozatnak, magam is sokat mentem, több ezer kilométert ilyen sebességgel amikor nem siettem. De azért legyen már egy 25 km/h-s opció, márcsak azért is, mert a KRESZ szerint kerékpárúton, amennyiben az el van választva a járdától 25 km/h-val szabad haladni, amennyiben nincs elválasztva, akkor 20 km/h-val.

Új hozzászólás Aktív témák