- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
válasz
PociAti #32036 üzenetére
Tuningolta-e, mennyire kivitelezhető? Ugyanaz a bajom, hogy lutri nagyon, hogy az F2Pro-t tudod-e tuningolni, vagy sem. Van, akinek ‘23 gyártású rollerrel sem sikerült, volt, akinek a ‘25 gyártásuval meg igen, holott gyakorlatilag az ellenkezője kellene, hogy igaz legyen.
-
PociAti
őstag
válasz
PociAti #32042 üzenetére
Nagy nyelvi modellek erre pont jók, hogy nagyobb jogi anyagon átrágják magukat és szintetizálják a benne foglaltakat. DeepThink (R1)-et megkérdeztem szerinte miért nincs az európai rollerekben, és konkrét szabványokon, direktívákon keresztül magyarázza el.
----Biztonsági előírások: EN 17128:2020 szabvány
Ez az európai szabvány a könnyű elektromos járművek (PLEV) biztonsági követelményeit határozza meg. ... A szabvány nem tiltja kifejezetten a funkciót, de követeli, hogy a jármű azonnal reagáljon a felhasználó beavatkozására. Ha a gyártó nem tudja ezt bizonyítani, a roller nem felel meg a szabványnak, így nem kap CE tanúsítványt.
OKAI roller és a többiek is megkapták a CE tanúsítványt. Nem lehet nehéz bizonyítani.
----Járműosztályozás: EU Regulation (EU) No 168/2013
Ez a rendelet szabályozza a két- és háromkerekű járművek (L-kategória) technikai követelményeit. Az elektromos rollerek (PLEV – Personal Light Electric Vehicle) általában az L1e-A vagy L1e-B kategóriába esnek, attól függően, hogy:
- Maximális sebességük 25 km/h (L1e-A: alacsony teljesítményű, segédmotoros kerékpár),
- Vagy 45 km/h (L1e-B: gyorsabb, de még mindig "könnyű" jármű).
Ha egy roller cruise controlt tartalmaz, a szabályozás szerint (Annex I, 2.12) olyan "technikai megoldásnak" számít, amely növeli a jármű komplexitását. Emiatt a gyártóknak bizonyítaniuk kell, hogy a rendszer nem veszélyezteti az irányítás stabilitását (pl. azonnali leállítás a fékezéskor). Ha ezt nem tudják garantálni, a jármű automatikusan magasabb kategóriába (pl. L3e vagy L6e) kerülne.
Nem tűnik komoly feladatnak bizonyítani, hogy a rolleren a fékezésre kikapcsol a cruise control. Ez nem lehet kifogás. Csomó más mindent is bizonyítani kell a L1e-A kategóriához, mint pl. hogy nem megy 25 km/h-nál gyorsabban.
----Felelősség és biztosítási kérdések
Baleset esetén a biztosítók és bíróságok gyakran a gyártó felelősségét vizsgálják. Ha a roller tartalmaz olyan funkciót (pl. cruise control), amely kockázatot jelenthet, a gyártó perek és visszahívások kockázatával szembesül. Emiatt a legtöbb cég megelőzésképp hagyja ki a funkciót, hogy ne legyen köteles bizonyítani a rendszer biztonságosságát.
Az emberi hülyeség ellen nehéz védekezni. Ha valaki az applikációban bekapcsolja a rollerjén a sebességtartó automatát, aztán az új rollereknél állandó sebesség mellett a bal kézen lévő külön gombot 3 másodpercig benyomva aktiválja azt, majd megfeledkezik róla hogy nem nyomja a gázkart ....
Régieknél is, amikor a gázkarra aktiválódott, azoknál is előbb az applikációban kellett engedélyezni.
-
PociAti
őstag
válasz
GoodSpeed #32031 üzenetére
A Ninebot ZT3-hoz járó 4A-es töltő használható az F3-hoz is?
Ninebot ZT3 Pro E töltője
típus: NBW54D601D3D01
70W, 3.9A max., 53.6V
GT3-hoz meg még gondolom pár másik rollerhez is ez való.Ninebot F3 E töltője
NBW54D601D3D, NBW54D601D3D02
70W, 1.3A, 53.6VAkku csomaghoz pedig ez van írva: Max. Charging Voltage: 54.6 V DC.
Viszont az F3 E leírásában azt írják használhatod a villámtöltést (Flash charge).
Battery
Battery capacity 477Wh (46.8V)
Smart Battery Management System Yes
Charging time Approx. 8 hours
Flash charge YesAzt konkrétan nem részletezik mely töltőre gondoltak.
Viszont az F3-ban is az a fejlett, 11 védelmi funkcióval felvértezett BMS 2.0 van, mint a többiekben, emiatt valószínűleg arra a töltőre gondolhattak. Köztes töltőről (1,3 és 3,9 A közötti gyári töltőről) nem tudok, ami a villámtöltő kategóriába tartozna. -
DigitXT
félisten
válasz
Reggie0 #32041 üzenetére
Várom, mikor köt bele abba, hogy a lengyel csávó nem is fél óráig melegítette a cellát, mire sikerült ráforrasztania a vezetéket, csak 6 másodpercig (felgyorsítva a videót).
Szerk: eskü, mintha Bog is hasonlóan fogalmazott volna a legújabb teszt videójában. Félretájékoztatás!!!
-
PociAti
őstag
válasz
pescara #32039 üzenetére
Az OKAI Neon rollereknek szerintem nem volt külön EU-s változata és nem EU-s. Szerintük teljesen elfogadott volt az a verzió az EU-ban, amit itt árusítottak.
----
Külföldi fórumokon kérdeztem tudna-e valaki bármi dokumentumot arra vonatkozóan, miért bohóckodik ezzel a Xiaomi, Ninebot család.
Ott erre a dokumentációra hivatkoztak BS EN 17128:2020
Light motorized vehicles for the transportation of persons and goods and related facilities and not subject to typeapproval for onroad use — Personal light electric vehicles (PLEV) — Requirements and test methodsÉs ennek a 6.2-es pontjára hivatkoztak, mely szerint a power-t minden esetben a felhasználónak kell "vezérelni".
6.2 Electrical power on/off control
An electrical power on/off control shall be fitted to on and power-off the driving power. It shall be apparent, easy to reach and unmistakable. This electrical power on/off control shall be activated voluntary by the user to enable the driving power.
Igen ám, de olyan érzésem van, mintha szegénykék itt abba is hagyták volna az olvasást.
Mert a 7-es pont a "7 Driving power management", és ebből nyilvánvalónak kellene lenni, hogy az a power, amiről a 6-os pontban írnak, az csak a roller áramellátása, a driving power, azaz a vezetés, vagy haladáshoz szükséges power (a gázadás) a 7-es pont.Ahol az a) pontban azt határozzák meg, hogy ez a "driving power"
elektromos meghajtású járművek esetében a vezetési teljesítmény nem adható le 3 km/h-nál kisebb sebességgel történő előrehaladás közben.
b) Az 1. vagy 2. osztályba tartozó járművek esetében lehetővé kell tenni, hogy a felhasználó a használat során bármikor kikapcsolhassa a vezetési teljesítményt a gyártó által a használati utasításban leírt vezetési teljesítmény-eljárással összhangban.
És cruise control esetén ez a feltétel teljesül, ha a felhasználó újra meghúzza a gázkart, vagy meghúzza valamelyik féket.
----
A is lehetséges, hogy a németeknél nem használható ebben a jármű kategóriákban a tempomat, és azt általánosították az egész európai piacra. Passz.
-
PociAti
őstag
válasz
enginev3.0 #32038 üzenetére
A félretájékoztatás mióta vicces?
-
enginev3.0
félisten
válasz
PociAti #32037 üzenetére
Azt is vágod hogy mire írtam a kommentem?
"En ugy halottam, hogy ha nem mesz vele max sebessegen, hanem olyan 25-30km/h, akkor a gyari ertek meglehet vagyis a kozeleben lehetsz."
Erre.
Neked is lehetne annyi IQ-d hogy fel tudj fogni egy vicces de edukatív kommentet. Egyetlen lényege az volt, hogy megcáfoljam az állítását miszerint összejöhet a gyári érték. Nem, nem jöhet össze, főleg az ő súlya alatt, és mivel a gyári értéket nem úgy mérik ahogy ő fogja használniSzerencsére rajtad kívül mindenki értette
-
PociAti
őstag
válasz
enginev3.0 #32034 üzenetére
Ha odaírják a pontos mérési eljárást, akkor teljesen rendben van.
Különben mégis hogyan mérjék?Jöjjenek le, és 120 kg-os ember alatt mérjék le Mecsek alsón, Kossuth utca 15 szám alól indulva, és érjenek fel vele a TV toronyig? Mégis milyen tempóban, hány megállással, mennyire őrült módon nyomva neki?
A roller vásárlónak legyen már 70 IQ-nál többje, és igazítsa a standard mérési eredményt a saját szokásához. Egy hektikus mérést nehéz / képtelenség értelmezni, így korrigálni is képtelenség.
És ha konkrétan oda van írva, hogy 75 kg-os személlyel mérik, akkor ne állítsunk már azt, hogy 50 kg-os személlyel mérik.
-
PociAti
őstag
válasz
Emunem #32022 üzenetére
Árukereső szerint Magyarországon 2023.06.01-én jelent meg a Ninebot F2 Pro roller, ez alapján mindenkié még jótállásos, hacsak nem csinált vele valami olyat, ami miatt elveszítené a garanciát.
Garancia időtartama árukeresős cégek alapján:
Rufusz: 3 év, iPon: 3 év gyári jótállással, Euronics: 36 hónap.
fizz.hu: Termékgarancia részletek: Magánszemély 0 hónap, Jogi személy 12 hónap. Feltételezem ez csak az adatok rossz kitöltése miatt van, a Ninebot általánosan 2 évet vállal, kivétel egyes kopó alkatrészek, gumiabroncs, stb. (Részletek a termékek leírásánál). És a magyar törvények is 0-nál többet írnak elő.Mi a kérdés?
-
DigitXT
félisten
válasz
Enigma1945 #32032 üzenetére
Ha már 45 km/h és C-futómű, tanulságos videó... Mármint, hogy tudja, de ne erőltesd!
(Kicsit ellentmondásosnak érzem, hogy balesetveszélyes, nem ajánlott, de azért veheted, ha kellő önmérsékletet tudsz tanúsítani. Mindezt kombinálva azzal, hogy gyenge, pl. nem megy fel közepes emelkedőn. Persze értem, kicsi fázisáram korlát: legalább nem ég le...)
-
PociAti
őstag
válasz
enginev3.0 #32021 üzenetére
Mégis melyik rollernél mérik kg-os személlyel?
-
Enigma1945
őstag
válasz
Dr. Szilikát #32030 üzenetére
Igen, enis igy vagyok vele.
A 45km/h jol hangzik, de figyelembe kell venni, hogy veszelyes rank, es utazo tarsakra nezve.Ismet kiprobaltam a g4 max-ot, es nagyon elveztem az utazast olyan mintha ujra gyerek lettem volna. Nem is mertem 30-nal tobbet menni egyenlore
Nyilvan amit en vettem kicsit mas kategoria, de az elmeny biztos ugyanaz lesz -
A Ninebot ZT3-hoz járó 4A-es töltő használható az F3-hoz is?
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Enigma1945 #32028 üzenetére
Megszokható, nekem sem az volt a gondom 30 felett, hogy nem élvezem a sebességet. Csak a tudat, hogy védtelen az ember, elüthetnek hátulról, vagy lesz egy váratlan kátyú, belép egy gyalogos a képbe, ez a része nem olyan kellemes. De ha már roller, legalább 30-at tudjon szerintem, azzal el lehet lenni.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Enigma1945 #32028 üzenetére
Kényelem, spórolás (autó helyett), praktikum
Ennyi a roller lényege, élvezd ki
-
Enigma1945
őstag
válasz
DigitXT #32025 üzenetére
Rendben, köszönöm.
A g4 nagyon gyorsan felgyorsult, de nem csak az a veszelyes, hanem a sebessege. Egyszeruen kezdoknek brutalis. Nem azt mondom hogy nem lehet bele jonni, megszokni. De a baj sajnos mindig megvan meg egy tapasztalt emberrel is!! Szempillantas az egesz..Szerintem nekem nagyon is jo lesz, ez az A1, nem ezzel akarom bejarni a vilagot, de varosba elso osztalyu lesz
-
csoki46
senior tag
válasz
Thunderzolee #32015 üzenetére
Nincs konkrét elképzelés, elég a 25 km/h végsebesség, ha kicsit masszívabb felépítésű, az természetesen előny.
-
DigitXT
félisten
válasz
Enigma1945 #32024 üzenetére
Hamarabb fog tönkremenni a váz, mint hogy elöregedjen az akku. De ha nagyon kímélni akarod, akkor lehetőleg ne merítsd le csutkára, azt nem szeretik. Ha van lehetőség, tölts.
egy szóval sem mondtam hogy jobb lesz mint a g4
Felépítéséből adódóan csak rosszabb lehet. Viszont akkora megindulást nem fog tudni, hiszen csak 1 motor, és 800W az valójában nem nagy tűzijáték. Ennek ellenére persze a kátyúkkal nagyon vigyázz, ez alap! (Főleg olyan futóműnél, ami erősítheti a lengéseket.) -
Enigma1945
őstag
válasz
enginev3.0 #32021 üzenetére
Mire kell figyeljek, ha az akksit meg akarom kimelni?
Tanacsok? KöszönömDigitxt: egy szóval sem mondtam hogy jobb lesz mint a g4. A sebességre értettem hogy nagyon meg tud indulni és akár veszélyes lehet egy kisebb kátyú is.
-
DigitXT
félisten
válasz
Enigma1945 #32020 üzenetére
Nézd meg, hogy a gyári értéket milyen sebességre értik: ha 15 km/h-ra (előfordul), akkor egész biztos, hogy nem leszel a közelében 25-30 km/h tempóval. Ha 25-re (ritka!), akkor lehetséges. De mondom, a 48V 13Ah nem fogja megváltani a világot. 624 Wh. Nem sok.
Valakinek valamilyen velemenye esetleg?
Látatlanban a C-futóval lehetnek problémák. Miből gondolod, hogy jobb lesz, mint a G4? Annak legalább normális(nak látszó) dupla teleszkópja van elöl: ha azt életveszélyesnek érezted, akkor egy szitálásra hajlamos C-futóművel (szerintem) nem leszel előrébb.Amúgy nincs semmi baj a 45 km/h-val, ha stabil a futómű, és nem kezd el szitálni: éppen olyan tempó, ami még kényelmes, nem tép szét a menetszél. Mivel a menetszél hatása a sebesség növekedésével négyzetesen jelentkezik, már egy kis tempó növekedés is durva különbséget jelent (halálközeli) élményben. Ha nem bírod a 45-öt, ne menj 70-nel.
(Igazából már 50 fölött is erős a történet, szóval jobb a békesség, és megmaradni alatta.)
-
Emunem
őstag
Van itt valaki, aki gari idő alatt tuningolta meg a rollert? (F2 Pro)
-
enginev3.0
félisten
válasz
Enigma1945 #32020 üzenetére
A gyári értéket egy 50kg-s kínai kislánnyal mérik le, sík terepen, fékezés nélkül
-
Enigma1945
őstag
válasz
enginev3.0 #32018 üzenetére
En ugy halottam, hogy ha nem mesz vele max sebessegen, hanem olyan 25-30km/h, akkor a gyari ertek meglehet vagyis a kozeleben lehetsz.
Tegnap volt szerencsem ulni egy g4 max rolleren, hat mit mondjak?! Eletveszely! Olyan 40 km/h folott mar nagyon vigyazni kell! Nekem boven jo ez a 30-40km/h sebesseg. De inkabb a 30. Munkaba jarni kell, nem akarok autozni. Vagy neha csak kimozdulni fesztivalra, strand, park stb. Azert tetszik mert nem az a hagyomanyos kereke van, hanem akar fols utra el el lehet vele menni.
Valakinek valamilyen velemenye esetleg? Nem nagyon talalok rola youtube videokat, azert mert 2025-ben jelent meg? Vagy nem ertem? -
DigitXT
félisten
válasz
Enigma1945 #32017 üzenetére
Ha már megrendelted, akkor nem mindegy?
(Neked biztosan lesz vele tapasztalatod.) Imádom amúgy a hatótávolság hazugságokat: a legutóbb linkelt akku építős videóban pl. pofátlanul elhangzik, hogy a 48V-os akkuval nem kell tesztelni a hatótávolságot, hiszen a 36V-os akkuval ment a 80 km, akkor azzal is annyi lesz, mert ugyanannyi a tárolt energia, miközben azért épített 48V akkut, hogy a végsebességet kitolja 50 km/h környékére.
Ugyanezért a 48V 13Ah akku a büdös életben nem lesz elég 45-50 km-re: én még 30-ban sem igen bíznék, ha kihasználod a 45 km/h végsebességet. Ha lekorlátozod, akkor okés.
Szerk: nekem 36V 38Ah akkum volt, amivel tudott a rollerem 45 km/h körül haladni, annál elhiszem (tapasztaltam), hogy elketyeg 45-50 km-t, de az ~1300Wh, és nem a fele...
-
enginev3.0
félisten
válasz
Enigma1945 #32017 üzenetére
A hatótáv lesz kevés, nyugodtan felezd meg, vagy maximum a kétharmada lesz meg a gyári értéknek, szóval olyan 25km
A sebességgel szerintem nem lesz gond, vinni fogja a maxot
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok eppen most rendeltem meg egy Kukirin A1 2025 rollert.
Van itt valakinek ilyen? Mi a velemeny? 45km/h a sebesseg, gyari adat 45km hatotav. De velem szerintem a 30 biztosan meglesz a 80kg sulyommal.
800w motor ami eleg jo szerintem. Varosi kornyezetre hasznalnam, de neha kisebb fold ut is lenne.
Köszönöm mindenkinek a velemenyet, tapasztalatat ha ir! -
-
Frozzy
őstag
Végre elhatároztam magam. Segway Ninebot Max G3 berendelve
-
-
csoki46
senior tag
Sziasztok,
110kg vagyok, kisvárosi használatra keresek rollert, tömegközlekedni nem tervezek vele és a 4. emeltre se kell cipelni, szóval a súlya nem téma. Használ és új is szóba jöhet, 300k HUF a keret, milyen típusokat nézzek? -
BloodV22
csendes tag
Sziasztok!
150 ezrem van rollerre, napi 6 kilometert mennek vele, tömegközlekedésre is felvinném.
Ezt néztem: https://elektromos-roller.arukereso.hu/xiaomi/mi-electric-scooter-4-bhr7128eu-p958731249/
Mit gondoltok? Van esetleg jobb? Köszönöm!😊
-
PociAti
őstag
válasz
Lehiñito #32009 üzenetére
A saját androidos készülékeimhez ezt használom:
m365 Tools Pro2/G30/G2/F2 more
https://play.google.com/store/apps/details?id=app.peretti.m365tools&hl=en-USLéteznek ennek forkjai, iOS-re is vannak működő alkalmazások, és hogy épp a legújabb rollerekkel melyik megy azt nem tudom. Ki kell próbálni.
-
PociAti
őstag
válasz
Lehiñito #32007 üzenetére
Igen, lehet.
Korábban úgy volt, gondolom most sem változtattak rajta új roller esetén, először is le kellett tölteni a Xiaomi saját alkalmazását, amivel összepárosítottad a rollert és végignézted a biztonságos rollerezéssel kapcsolatos videót.
Közben felajánlja majd a szoftver frissítését is, azt nem kell elfogadni. És többet talán nem is kell használni a gyári alkalmazást. (Csak ha mondjuk eladod és megszünteted a párosítást.)
Lehet némileg változtak valamit a módszerek, de lényege ez.
-
-
jackal79
aktív tag
válasz
Thunderzolee #32004 üzenetére
Ez egy jó ötlet volt
. 210 kpa-t ír, ha jól tudom az 2,1 BAR?
-
-
jackal79
aktív tag
Sziasztok! 60/70-6,5 kereket hány barra kell felfújni? Előre is köszönöm a segítséget!
-
PociAti
őstag
válasz
Emunem #31999 üzenetére
Minden firmware frissítéssel megéri várni!
Előbb érkezzenek visszajelzések mit változtattak rajta, aztán döntsd el kell-e az neked. (Ne a gyártó döntse el, hogy már pedig az neked kelleni fog.)Például az OKAI Neon rollereknél a firmware frissítéssel kaptuk meg a cruise control funkciót, de azzal egyidőben az akkumulátorra vonatkozó részletes diagnosztikai lehetőségek megszűntek.
Vagy a Xiaomi Pro 2 rollereknél egyik firmware frissítéssel, a BMS megváltoztatásával nagyobb hatótávot ki lehetett szedni az akkuból, de ezáltal kíméletlenebbül is lehetett vele bánni, ami gyorsabb akku degradációhoz vezetne. -
Emunem
őstag
válasz
Thunderzolee #32000 üzenetére
ezt tudom, 3d nyomtatásból, meg ios felületről (win-es felületet azért nem írom, mert már vajmi keveset lehet tenni a hülyesége ellen) ismerős a
türelem rózsát terem
dolog. De nekem még szög gyári az app, örültem., hogy nem 2025-ös gyártású, mert ezzel még lehet sok mindent okosítani...(WMA (YT) szerint is a régebbi szoftver egyszerűbb, jobb volt, hát én nekem nincs viszonyítási alapom, de elhiszem neki
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest