Hirdetés
-
(rögzített hozzászólás)
DLSS4 bekapcsolása KCD2-ben hivatalosan (tegyétek topic ragadósba, hasznos lehet másnak is):
1. Frissítsd az NVIDIA appot és a legfrissebb drivert használd.
2. Ha nem látod a játékaid közt a KCD2-őt, add hozzá manuálisan a KCD2.exe fájlt. Így már látni fogod. Vannak olyan esetek, amikor alapból látod a játékot, ez egyelőre anomália.
3. A KCD2 alatt keresd meg a driver beállításokat (driver settings)
4. A DLSS Override - Model Presets alatt használd a DLSS Super Resolutiont a "latest" mezőt.Adalékinformáció, de februártól a DLSS4 Preset K kódjel alatt fut a legfrissebb DLSS, amely leváltotta a J kódjelűt.
DLSS Swappert vagy Tweakset akkor használjatok, ha a játék hivatalosan nem támogatja a DLSS4-et. Ez ugye a KCD2-nél nem áll fenn. A játék az első naptól kezdve támogatja a legújabb, DLSS4-et!
Jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #760 üzenetére
Azt nem tudom, de elvileg négy lemezen adták ki az alapjátékot. Unboxing videókat is néztem, infókat is olvastam, még ha ez kérdéseket is vet fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest