Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kacsakompot
kezdő
Nem tudom mire varják egyesek a csodát. Nem tartom gyengének a jelenlegi generációt főleg, hogy még ki sem használták teljesen. Az igénytelen fejlesztő, aki nem hajlandó optimalizálni és csak a legerősebb vasra támaszkodik az igénytelen is marad a munkájára hiába az erősebb harver...
Ráadásul mi lesz az exkluzív játékokkal? Egyesével átportolják? Majd olyan lesz az is hűtes szempontjából a magasabb áramfelvételnek köszönhetően, mint valami felszállni készülő repülőgép. Így is 200wattot megesznek már ez sem túl jó egy konzolnál...
"Azért mert a wear os órarendszer ennél többet tud, nem egyenlő azzal, hogy jobb. " Lami66
-
Ennek az allitasnak semmi valosagalapja nincs. A ps5 megjeleneskor kb egy rtx2080 szamitasi teljesitmenyet hozta/hozza. Ez max anno a ps4-re volt igaz aztan arra a fos vasra is jottek olyan cimek, mint uncharted 4 vagy order 1886. Itt hajlandosag nincs, illetve profit maximalizalas van es emiatt nincsenek exclusive cimek.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Atesz40
junior tag
Értem amit mondassz.
A kérdést én úgy teszem fel ha van akarat arra, hogy exkluzív cîm úgy és olyan grafikával fusson mint psen ott nem a hardver lehet a probléma.
A konzol képes arra a grafikus minőségre.
Adott esetben ha pc, Xbox,PS vonalra készül és csúnyàbb a játék ott tóbb dolog állhat fel.
-Nincs megfelelő idő,pénz,tudás, akarat a megfelelő optimalizációra,a hardverek kihasználására
Nyilván nehezebb több platformra fejleszteni,optimalizálni.De a konzol ereje mutatja,az exkluzívok megmutatják mit tud a konzol ha kihozzák belöle.
A fejlesztőknek is a legkónnyebb azt benyögni H gyenge a konzol.
-
Peat76
őstag
Az igazság hogy megjelenéskor sem volt túl acélos erő a gépben..mert sajna az ár szabta meg a teljesítményt! Ez ilyen biznisz...a mostani játékokhoz bizony elég gyengécske!
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Rodi 4.80
senior tag
Kell a vas a GTA VI alá.
-
PTM
aktív tag
A Last of Us "part" kiadásokkal nem játszottam, viszont azt szívesen vettem volna, ha a GoW Ragnarök vagy Forbidden West nem 30 FPS-sel futtatja a quality módnak megfelelő grafikát. (Főleg, hogy az utóbbi performance módja több, mint 3 hónapig élvezhetetlenül bugos volt.)
Én el tudom fogadni, hogy adott esetben gyenge ez a konzol, más kérdés, hogy engem nem zavar. Rengeteg olyan játék van a listámon amihez meg nem gyenge, vagy elégedett vagyok a performance móddal, és addig játszom azokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Továbbra sem érted hogy a felsorolt játékok csak azért néznek ki úgy, ahogy mert egy darab configra készülnek. Lehet meglepő, de 3rdparty fejlesztőknek ez 3 konzol meg PC.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Atesz40
junior tag
Nem látok tömegével Last of us párt 1-2(felújîtott) vagy pedig egy Gow Ragnarok esetleg Forbidden West grafikával megáldott játékokat.
Az a helyzet ha majd tömegével jönnek azok a játékok melyek ezt a szintet LEGALÁBB elérik majd akkor jöhet a mese, hogy mennyire gyenge a konzol.
Kiindulási alapnak egy Ubisoft cîm legyen az Outlaws vagy AC kiindulási alapnak édes kevés.
Egy Outlaws grafikájától nem esek hanyatt.A PC minőségtöl sem.Számomra a PRO elsö napos vétel.
4 évig letudva a fejlesztés.[ Szerkesztve ]
-
BrezaJ
csendes tag
válasz GodGamer5 #12 üzenetére
Pont hogy nagyon is jó lenne rá, lásd Hellblade II (UE5 engine), csak hát meg kell írni rá rendesen. Sajnos olyan válság volt és van, hogy nagyon látszik a gaming iparon, most kezd el TALÁN felállni. Előző gen esetén ilyenkor már Uncharted 4en túl voltunk pl, nem látok ahhoz mérhető minőséget mostani genre pl. Sonynál se és ez nem a PS5 hardver hibája. Nincsenek game-k igazán, talán most, épp Microsoftnál van esély néhány új játékra, amik ráadásul úgy látszik előbb-utóbb PSre is jönni fognak (lsd Indy), de Sonynak illene villantani valamit Showcasen, mert nem is látom hogy mi jön a nagy és ütős stúdióktol. (khm Naughty Dog khm)
[ Szerkesztve ]
-
Kacsakompot
kezdő
Most mégis jön? Nemrégiben pont azt pedzegették, hogy nem lesz belőle semmi.
Mondjuk értelmét egyáltalán nem látom jelenleg, a PS5-re is alig van exkluzív.Szerintem meg ebben a vasban is van még bőven potenciál, ha csak azt nézem a Series X-en grafikailag mekkorát ütött a Hellblade 2 azután rendesen kínos volt bármivel is játszani konzolon, ha csak a grafikát néztem...
"Azért mert a wear os órarendszer ennél többet tud, nem egyenlő azzal, hogy jobb. " Lami66
-
PTM
aktív tag
Érdekes, hogy azt írod, hogy nem használják ki, miközben a PS5-tel szemben éppen az a fő kritika, hogy egyre több játékhoz gyenge.
Részemről megvárom, hogy milyen lesz, elsősorban a hűtése, majd azt, hogy mik kapnak Pro patchet. Ha az Elden Ring és a Wukong kap valamilyen érezhető update-et, akkor én megfontolom a váltást.
[ Szerkesztve ]
-
Felesbandi
senior tag
Kivancsi leszek, mit tud majd. Nem tudom, hogy megerne-e valtani sima PS5-rol. A mostani PS5 jatekok legjavanal semmi problemam nincs a keppel vagy a framerate-tel, de persze mindig lehet jobb.
Engem inkabb a sok PS4-es jatek zavar ami PS5-on is 1080p 30fps-re van lock-olva.
-
PTM
aktív tag
válasz HELLAFLUSH #5 üzenetére
Nekem az "ez se fogja tovább húzni" megfogalmazás azt mondta hogy a PS4 Pro élettartamát is kevesled.
-
PTM
aktív tag
válasz HELLAFLUSH #2 üzenetére
A PS4 Prónak papíron is volt bő négy éve, a gyakorlatban a PS5 rajtja miatt még több is. Nem olyan kevés az, ill. hát sokkal tovább is lehet használni attól, hogy van újabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest