Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz padre71 #40254 üzenetére
Nekem Lugano van pont ebben a méretben. Igaz még olyan nagyon sok km nincs benne de a defektállóságával elégedett vagyok viszont a gördülése nem az igazi.
Nekem most lesz majd pár héten belül csere 25-ös Contikra.Egyébként a 95 kilódhoz szerintem ne 23-as gumit vegyél. Még az én 83kg-om alatt is rendesen terül a gumi 8,5 baron... Én pont a komfort meg a jobb vélemények miatt akarok inkább 25-ösre váltani.
Més que un club!
-
gaben75
tag
válasz padre71 #38182 üzenetére
Köszi,
Még annyi kérdésem lenne, hogy nem rossz hogy csak az egyik oldalába tudod akasztani a cipőt?
Nem kell forgatni, hogy be tudd akasztani?
Vagy úgy van kialakítva a súlyelosztás, hogy felülre kerül esetleg a spd része?Intel i5-3570 @3,4 GHz,8 GB DDR3 MEMORY,SHUTTLE XPC, SAMSUNG 840 120 GB SSD, SAMSUNG HD103SJ SATA, HKC 24"
-
Rhino666
addikt
válasz padre71 #33090 üzenetére
Egyetlen bolt sem tudta/vállalta beszerezni, szóval berágtam és vettem egy biciklit amit tényleg meg tudtam venni. Egyedül a hivatalos forgalmazótól tudtam volna megvenni, az meg vagy 10k-t kért volna a szállításért plusz még vagy 5k lett volna a behangolása.
Én első sorban terepet értek biciklizés alatt. Már amennyi terep van az Alföldön.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest