Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
Ármester
válasz soultrapp #86850 üzenetére
Ilyen vázat használok, csak 27,5"-lal, szarabb felszereltséggel. Semmi gond nincs vele. Ennyiért ez nagyon jó árban van. A listaár meg olyan amilyen, biztos nem ennyiért vették meg tavaly...
Ha 2015-ös festésű lenne, már elmentem volna megnézni, mert ennyiért elég jó.Az, hogy rendben van-e, az a helyszínen fog kiderülni, láncnyúlás mérővel, meg ha tekered. De ez mindegyiknél lutri. De maximum veszel rá 20e-ért egy új láncot+sort, és akkor patika. Meg a telót érdemes szétszedni, hogy mit mutat, de azt is megcsinálják 10e Ft alatt a szervizben.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
trialboj
őstag
Nem volt egy egyszerű művelet, de 4+ hónap kutatás után sikerült találnom egy bringát, ami mind felszereltségben mind design ügyileg megfelel az elvárásaimnak, és bónuszként még a magasságomhoz is passzol.
Canyon Nerve 9 AM
Leírhatatlanul nagy a különbség a tavalyi hardtailhez képest, már első alkalommal sokkal gyorsabban tudtam ereszkedni egy kiépített hegyi szakaszon, és szinte minden kisebb huplit, fatörzset megugrottam, félelem nélkül. A fék meg kb hihetetlen, elixir 7, ez az első 1 ujjas fékem, viszont eddig a bovdenes tektrot is 1 ujjal húztam, most viszont érzem hogy tényleg meg is tudnék állni.
Remélem hamar lemegy ez a takony idő, mert nagyon kipróbálnám még pár ismert helyen. 5 napja van meg, ebből 3 napja csak látogatni járok ki hozzá
[ Szerkesztve ]
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
bunddog
tag
válasz Hasaggymeg #86849 üzenetére
A gyárival persze. Az a baj hogy nem tudom melyik shimano típus volt rajta gyárilag, amit előző télnél az egyetlen havazás után amatőr módon nem töröltem meg és teljesen megette a rozsda A régit 5-600 után tisztítottam és fújtam újra berner-el, csak akkor kezdett hangosodni. Most würth-öm van csak sajnos, ezzel alapból hangosabb frissen kenve, de meridán a integrált alivio + sram pc 991-es lánc + hg50-es sor kombóval még szárazon sincs semmi hangja. Mindegy, kukázom majd az xt láncot mert egy pici rozsda talán ezen is lett és lehet emiatt van az extra hang.
-
trialboj
őstag
Kösznöm.
A fékkar kicsit mozog, és rázós úton zavaró hangot ad, ezzel olyan feszes mintha új lenneAmúgy nem újonnan vettem, 1000 európai pénz volt, ami kb így is jóval több volt mint amit először akartam rászánni, de ahogy láttam ez még mindig épp a legalja a (vállalható) ösztelós piacnak. 1-2 dolgot le kell cserélnem még, de utána remélhetőleg már csak a fun part következik.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Runner_fxr #86773 üzenetére
Köszi az infókat, nagyon tutik a videóid, YT-n feliratkoztam már régóta Rád, mindig megnézem őket
(#86785) 6030D:
A róka útról tudsz pontosabb útvonalat adni és hogy hova lyukad ki? Illetve pár képet mennyire durva?
2. videón sejtettem, hogy fordítva megyünk, de szerintem lemenni ott sokkal jobb, mint fel
A 3. videó igen, Szokolya lyukadsz ki ott, a Kisvasút mellett megy végig az az út. GMAPS
[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
ez ám az ebike
(vicces képek topikból lopva) -
6030D
Ármester
válasz Vasinger! #86859 üzenetére
Róka
Képem nincs, de nem olyan vészes. Néhol kicsit ráz, az alján meg a sziklák közé kell berakni a kereket, de lassan, mert nem mész 2 m-t egyenesen. Ősszel voltam utoljára, akkor pár fa is be volt dőlve, de azokat lehet, hogy már kiszedték. Merevvel is élvezetes.
Ha nincs Strava-d, érdemes regisztrálni, rá lehet keresni szegmensekre, és ahol van szegmens az erdőben, az valami miatt tartogat élményt.
A kettes videós azért jó felfelé, mert úgy nem ráz annyira.
Ezt a vasutas utat meg megnézem legközelebb, sose mentem még be arra. Királyréttől már mindig csak az jár az eszemben, hogy 45 p és ebédelhetek végre.Ez a mai (havas)eső megint tönkre vágja az erdőt. Remélem egy hétig fújni fog a szél utána, hogy kiszáradjon.
-
Strezi
őstag
válasz jilian #86847 üzenetére
Március 11-18 között mentem olaszországba, Alpinbike-os szervezésben. Oda kellet egy olyan bringa, amit bátran le lehet küldeni keményebb terepen is.
Ár/érték arányban a két német direkt értékesítő került a figyelmem központjába, ezek ugye a Canyon és a YT-Industries. Mivel direktben csak tőlük lehet megvenni a bringát, alacsonyan tudják tartani az árakat. És, köszönhetően a versenysporttal való direkt kapcsulatuknak, az utóbbi években egyértelmű elismerést vívtak ki maguknak a vázak minőségében is (Fabien Barel, Aaron Gwin stb.) .
Ezek után, és a fenti határidőt figyelembevéve keresgéltem a kínálatukban Enduró(160/160) illetve Trail (130/140/150) bringák között. Szerettem volna 29-es kerekűt, de az YT Jeffsy nem volt elérhető készleten időre.
Így, inkább a Canyon felé kezdtem kacsingatni, aminek voltak illetve vannak készleten bringái.
Végül a fenti oldalon rendeltem meg a bringát, ami fizetés után egy héten belül meg is érkezett. Dobozból, félkészre szerelt állapotból mintegy fél óra volt összerekni, különösebb nekikészülés és némi fennakadás mellett(direct mount hátsó váltót ill. papucsot még nem szereltem).
Jó lett a bringa, pontosan egy Canyon Spectral CF 8.0 EX. A szerelés másnapján utaztunk olaszországba, ahol gond nélkül használtam a neki való terepen ... és azóta is.
/ kiemelt részek linkek videókra, tekerésekre a bringával /
[ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
pc360
addikt
válasz Strezi #86862 üzenetére
A YouTube linkek nem jók, ezért ezek javítva:
Érdemes ellenőrizni posztolás előtt a linket, pl. egy inkognitó böngésző lapon, ahol ugye nem vagy belépve YT-ra. De elég csak ellenőrizni a korrekt formátumot:
www.youtube.com/watch?v=X
, ahol az X helyén a videó ID-je található. Ha edit található benne, az egész biztosan nem lesz jó másnál.[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
-
TotO'
aktív tag
Hali
Egy ABUS Ultra LS 410 szerintetek elegendő egy Neuzer Courier DT-re? (~100k)
És ha igen, vajon rögzíthető a vázra?
Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
geotigris9
tag
válasz trialboj #86857 üzenetére
Sok élvezetes tekerést a cangához.
A fékhez annyit nem kell nagy esés hogy kicsit "lifegjen" a fékkar. Jobb megszokni, mert tényleg vadi új gyári féknél van csak, hogy teljesen patent a fékkarnál még. (Bár nem orvosolja, de ha kicsit állítasz esetleg a fékkar finombeállító csavarján lehet egy fokkal kevésbé fog zörögni.)
Azt lehet tudni hol sikerült ráakadni (e-bay? vagy belföldről esetleg..) valamint "látatlanban" vetted meg vagy személyesen el tudtad hozni?
(#86860) varsam Kicsit fapados mind két értelemben.
((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))
-
geotigris9
tag
Többet ér mint a spirálzár. (Van egy tézis, hogy a bringának az értékének az X százalékát kell költeni zárra.)
Ami egy értékhatárig működik is a felett meg nem szokták otthagyni lezárni a bringát egyáltalán.Arra jó lehet, hogy 10 percre bemész a boltba és viszonylagos nagy nyugalommal ott lehet hagyni, de 100 % -s védelem nincsen.
A lényeg sok esetben, hogyan zárod le és hol (környék) menyi időre.De egy jól lezárt kis/kisebb értékű bringát nem igen fognak ellopni, mert nem éri meg a kockázatot.(általánosságban)
Rá kell kérdezni a konkrét lakatra, úgy tudom lehet konzol is az U lakathoz , de árulják nélküle is gyárilag. (általánosságban mondom)
Ettől többet nem hiszem, hogy hozna egy drágább lakat hozzá érdemben.
-
jjeahh
nagyúr
No kipróbáltam akció közben a Rock Shox Dart 3-at, hát... nem tudom jobb minőségűek-e az alkatrészek benne, mint egy Suntour Xct-ben, de hogy sokkal keményebb a rugózása az biztos... a 60 kilóm alatt mozgott úgy 1 centit . A torához képest meg aztán tényleg ég és föld. Tudom, hogy belépő cucc, de mivel benne van az összefogllóban is mint használható teleszkóp, gondoltam azért kimozog 70-80mm-t, ehhez képest kevesebbet mozog mint a Tora lockolva
Más: tegnap írtam, hogy "rezonál" a kerék, a teló és berázza a kormányt is, ezért fáj a csuklóm. Közben rájöttem, hogy a 26-osok általában annyira nem remegnek, merevebbek, szal valszeg ez a nagy kerék hibája... kérdés, hogy vajon egy jobb teló vagy merevebb felni javít a dolgon? Ha valakinek van Tora fölé pozicionált levegős telója 29-es kerékkel, kipróbálná a dolgot, amit a link alatt írtam? Valahogy kétlem, hogy akik komolyabban csapatják-ugratnak erdőben komolyabb mtb-vel, azoknak is így remeg a kormányukFb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék egy hosszú ujjú kesztyűt vásárolni.
Olyat keresnék amin nem fúj át a szél vagy csak minimálisan, nem fontos hogy vízálló legyen vagy párnázott csak annyi hogy komfortos és legfőképp biztonságosan tudjam használni a bicajt.
Mit ajánlotok és honnét (lehetőleg haza beszerzéssel) ?Továbbá egy olyan felsőt is szeretnék ami szintén "szél álló" amit pl pulóver alá is fel lehet venni.
Általában póló, pulóver és eső/szél dzseki vagy téli kabátban tekerek.
Hajnalban (2-3 óra magasságában) fázok akár még nyáron is (pl tavaly nyáron 2x jöttem haza pólóban) ezért széldzsekit szoktam felvenni de jobb lenne valami komfortosabb.
Nem vagyok jártas a bicajos ruhákban hogy mit nyújtanak ezért nem tudom, elegendő egy hosszú ujjú alá öltözet vagy drágább mez kellene. -
6030D
Ármester
válasz jjeahh #86869 üzenetére
Mennyi a gumikban a nyomás? Én nem értem ezt a kormányremegést, hogy mit takar pontosan. Például, ha nem aszfalton mész, mindig be fog remegni a kormány, nincs olyan, hogy egy 100e Ft alatti alkatrész úgy kivasalja az utat, mint egy S Merci. Az álló helyzetben dobálásnál meg (mosás után mondjuk) például az enyémnek a hátsó kereke pattog párat, puhán, az első meg kettőt, és durván. Más a súly, más a váz merevsége ott.
zodo: próbálj meg rétegesen öltözködni. Kell egy aláöltöző, és arra valami, mondjuk egy hosszú ujjú mez (jó a decás is). A pamut cuccok magukba szívják a vizet, nem párologtatják el, ezért amikor felfelé megizzadsz, lefelé rád fog fagyni és megfázol.
Kesztyű pl., de ki lehet fogni márkásabbat is jó áron.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Én csak amolyan hobby kerekes vagyok, melóba járok de túrákra nem.
Izzadni még télen is szoktam főként hátamon mivel kb. 4 kg súlyú hátizsákot is cipelek magammal.
Köszi a tippeket, márkás cucc nem feltétel csak a komfort de persze ne legyen über gagyi annak mondott valami.Ha jól értettem akkor akár egy ilyen is elegendő + póló + pulcsi hogy ne járjon át a hideg/szél?
[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
Ez nagyon egyén függő, ki mennyire fázik. Amit linkeltél, olyanom van, de az egy nagyon vékony anyag, kb tavaszi estékre. Ha fázós vagy, akkor síaláöltöző kell. Én ilyet (is) használok, ha hideg van. De például a hosszú "mez" (Lidles kerékpáros felső) alá is fel lehet venni, ha nem kell a softshell kabát.
-
Strezi
őstag
Butaság, egy aláöltöző semmit sem segít abban hogy ne járjon át a szél! Sőt az a dolga, hogy szellőzzön.
Ha hajnali hidegről van szó és bringán (szélvédelem is kell), akkor komolyabb rétegek kellenek. Erre a WindStopperes mellény lehet egy jó választás, ami melegen tartja a felsőtestedet. De, ami thasználtál széldzseki is jó, alá esetleg vékonyabb polárral vagy rétegesen hosszúujjú mezzel. Ugyancsak jó megoldás egy softshell dzseki is, akár csak egy pólóval alatta.
Nekem Gore BikeWear mellényem van, az örök darab. Egész napos kényelmet ad igen széles tartományban a bringán.
[ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
zodo
nagyúr
Értem, köszönöm.
Azt hiszem hamarosan meglátogatom az ajánlott üzleteket. Ezek még egészen szimpatikus árak mert igen borsos áru darabokat találtam önerőből de azok nyilván nem véletlenül kerülnek annyiba.(#86876) Strezi
Azt hiszem kell egy új polc a szekrénybe.
Köszi a segítséget, de ahogy 6030D is mondta "egyén függő" lényeg hogy vennem kell több félét aztán kiderül mikor mi a tuti kombináció.
Mellényt hirtelen csak a hibike-on találtam. Másol be lehet szerezni?[ Szerkesztve ]
-
geotigris9
tag
Kinézetre ez lehet egy jó választás neked a csukló rész amit érdekes nézni, mert elég hosszú jól védhet a hideg ellen ezt biztos szem előtt tartanám választásnál. (Bár téli kesztyűnek van írva , de inkább átmeneti kesztyű, enyhe téli, kora tavaszi őszi időszakra. Viszont hajnali éjszakai órákra ilyen kesztyű minimum kell, kényelmetlen talán napközben, nyáron a kánikulába 30+ fokban). De persze a használatnál derül ki minden menyire komfortos különböző körülmények között. Ami lényeg még kesztyűnél pont jó legyen méretben ne legyen nagy meg kicsi sem és viszonylag jól lehessen benne fogni ne keljen minden alkalommal levenni pl. ha zsebből kell valamit elő kotorni. Ennél modellnél nem feltétlen hiányzik, de jó ha van egy tépőzáras pántrész a csuklónál még.
[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
A Decathlon-ban minden bringás gúnyát megtalálsz.
Mellényből olyat vettem ott régen, h az eleje windstopper-es, a hátán meg szellőzős anyagból van.
Jó softshell kabátkák a túrás részlegen is vannak.
A brigás esőkabátjuk is jó.
Gumis anyagú, szélálló.
Nem szellőzik (hosszú izmos tekeréshez nem való), de melóból 20 perc alatt hazaguruláshoz megfelel. -
trialboj
őstag
válasz geotigris9 #86867 üzenetére
Belföldről van, egészen pontosan Nagyváradról, ami mondjuk a te szemszögedből földrajzilag már külföld
Személyesen tesztelhettem, túl sokan riogattak a postázás miatt történő kapkodással stb.
Meglepően jó fej volt az eladó, a rajta lévő 780as kormányt kölcsönadta hogy kipróbáljam, és a lelkiismeretemre bízta hogy vissza viszem-e. Illetve belement hogy adásvételit írjunk, ami mellesleg ritka luxus errefelé..."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
zodo
nagyúr
Konkrét névre kerestem de köszi.
Tele is lett a könyvjelzősáv.(#86879) geotigris9
Jól hangzik a leírás alapján.
Mindenképp olyan helyen veszem ahol fel lehet próbálni.
Most hogy így belemerültünk a témában, gondolom a kesztyűből is több darabos készletet kell felhalmozzak ahogy írtad a különböző időjárásnak megfelelően.(#86880) andrisbandi
Deca-ba már tervezem egy ideje a látogatást de még nem jutottam el.
Csömöri-ben jártam de a Nyugati tér vagy Corvin plazában lévőben is minden megtalálható?[ Szerkesztve ]
-
geotigris9
tag
Mondjuk, hogy így összeszámolom akkor valami 10 pár környékén van most készleten nekem otthon.
De hát egész évben tekerek. Meg nem árt néha ha van mindig váltás kesztyű is ami tiszta.
(Eddig így bele sem gondoltam, hogy ennyi van nekem. )
Azért 10 pár kesztyű nem kell alapjáraton.(#86881) trialboj Hát igen ekkora értéknél használtat venni magánszemélytől, hogy nem tudnád élőben megsasolni ... Az volt lényeg a kérdésemnek, hogy pl. nem két országtól távolabbról lett beújítva látatlanba a bringa.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Kickass
őstag
válasz Hasaggymeg #86887 üzenetére
A Trance valószínűleg nem az amit keresek csak már az elkeseredettség beszél belőlem
A használt AMS meg egyébként is kicsi valószínűleg. -
SSJmeszes
senior tag
válasz Runner_fxr #86890 üzenetére
Lehet van benne valami, mert amit néztem bicós videókat, láttam már párszor ezt a fejjel lefele megoldást..
Ezek szerint lehet nem véletlenül? Mondjuk érdekes dolog meg kell hagyni. Már ha tényleg megoldás rá.YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Runner_fxr #86890 üzenetére
Hát kérlek nekem pont fejjel lefelé volt és láthattad mi az eredmény
Gimball kell ide, nem új kamera
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
válasz SSJmeszes #86889 üzenetére
YT is jún. végére tudna szállitani
Az angol boltban meg ott a Cube szállitásra készen csak a fosch Paypal miatt most vacakolunk.Ha ezt nekem valaki mondja, hogy áprilisban max 1,5-2hónapos határidőre tudok a méretemben össztelóst bringát rendelni nem hiszem el. Pedig ez a realitás
-
SSJmeszes
senior tag
válasz Kickass #86894 üzenetére
Nem akarom megmondani mit tegyél , de szerintem legyél türelmesebb. Nem olyan soká van az a Jún. vége.
Ne siesd el, mert a végén megbánod, és nem olcsó dologról beszélünk, és főleg te is elégedett szeretnél lenni.
Amit linkeltél legutóbb Cubet, azért az megint nem egy olyan szint amit elképzeltél magad mellé.
Itt van élő példának trialboj esete, szépen végig vezette azt a pár hónapot, és most megtudta lépni, mint látod megelégedett a végeredményen. Szerintem ez a legfontosabb.YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
jjeahh
nagyúr
válasz CaNNa3IS #86870 üzenetére
Van bal oldalon egy tekerenytű, azt állítgattuk, de semmi változás. A srác azt mondja újan is ilyen volt, valszeg be fogja vinni szervízbe...
6030D: Nem tudom megfogalmazni normálisan, amikor köves, kemény kiszáradt földúton megyek, minden nagyobb kő vagy kátyú után rezonál, remeg a kerék, a teló alja és a kormányt is berázza. Ezt csinálja akkor is, ha pattogtatom az első kereket úgy, hogy a kormányt nem eresztem el, érzem, hogy 1-2 másodpercig ahányszor odavágom remeg utánna az egész. No de szerintem beletörődök ebbe, ez van... max majd ha tönkremegy a Tora és váltok egy jobb telóra reménykedek, hogy az majd nem remeg.
Bandi18: Ja, gondoltam, hogy a Toránál gyengébben mozog, de azt hittem, hogy egy XCT szintjét hozza. Lehet, hogy hozza is, csak ezzel a példánnyal van valami gebasz. Ha Reba-ra váltasz beszámolhatsz róla ha van kedved, hogy belépő teló után milyen terepen, én kíváncsi vagyok . Mondjuk majd a távoli jövőben ha váltok tuti úgyis elmegyek szervízes haverhoz és kipróbálok egyet. De az nem hiszem mostanában lesz, mert a Tora elég masszívnak tűnik, nem hiszem, hogy megadja magát egyhamar.
Laikus kérdés : Az olajas féket valahogy be lehet állítani, hogy finomabban tudjam adagolni? Vagy csak meg kell szoknom, hogy a régi V fék után ez iszonyúan hirtelen fog.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Kickass #86894 üzenetére
Egyetértek SSJmeszessel,nem 2 hónapra vásárolsz bringát,inkább várd ki azt amelyik igazán tetszik.
jjeahh...lehet a rugó rezeg benne?
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #86897 üzenetére
Ami a féket illet,egy olajos teljesen más mint a V fékek,ugyanakkor adagolhatóságuk egyik minőségi mércéjük a tárcsfékeknek.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Strezi
őstag
válasz jjeahh #86897 üzenetére
Hmm, ne legyen igazam "teló remegés" ügyben, de én a piros 29-esemen érzem ugyanezt. Az egy RS XC30, levegős. Frankón úgy tűnik, hogy hamarabb mozdul meg(hajlik) előre hátra mint fel le
Az RS Pike-kal nincs ílyen gondom a többi bringán, az arra mozog amerre kell, és brutál magabiztos az első kerék!
A féket szokni kell. Az segít új bringánál, hogy a féknek is be kell kopnia hogy harapósabb legyen. Így mire az is beáll addigra te is hozzászoksz. Használt bringánál ez neincs meg, rögtön harap. Adja magadnak legalább száz kilométert az összeszokásra!
Fékkar távolság állítása is sokat változtat, ezetleg figyelj az egyújaz használatra ha engedi a kettő helyett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest